Tolga adlı kullanıcının mesajları

    Hocam trofe avcisi katil degil aksine hayvanlarin yasamasi ve surekliligi icin icin destek veren kisilerdir.Sistem, en yasli hayvanin yasam şansının az olduğu bilinerek para karşılığı avlatılmasıyla başlar.Dişilere kesinlikle mermi atılmaz.Ödenilen ücretler öyle küçümsenecek rakkamlar olmayıp trofenin değerine göre belirlenmiştir(3.000-4.000$).Yıllık avlayabileceğiniz miktarlar ve dönemleri sınırlıdır.Buradan sağlanan gelirle bohçacıların (kaçak avcıların) önüne geçilmesi için korucuların maaşları ile ilgili devlete gelir elde edilir Asıl katil amacı olmaksızın öldürene denir
    Bilelim öyle yorumlayalım


    +1 :thumbup:

    Arkadaşlar zaman ayırıp bilgi ve yorum gönderdiğiniz için teşekkür ediyorum; o kadar güzel yorumlar geldi ki kafamda en ufak bir pürüz kalmadı.
    Saygılar...

    Merhaba Değerli Forum Üyeleri;
    AirWolf ve MK4 ile ilgili bazı bilgilere ihtiyacım var. Aslında kullanan arkadaşlarla birebir de görüşe bilirdim ancak, almayı düşünen diğer arkadaşlara ışık tutması açısından konu başlığı açmaya uygun gördüm. Umarım faydalı olur. Daystate'in web sayfasını incelediğimde;


    1- AirWolf’un 30 ve 40 ft/lbs , MK4’ün ise 12 ve 30 ft/lbs olmak üzere iki farklı güç ürettiklerini görüyorum, şu anda ülkemizde satılanlarda da bu güçler mi üretiliyor?
    2- Her iki model de de MCT teknolojisi var mı?
    3- Üretilen bu güçler programsal olarak değiştirilebiliyor mu? (Silah bilgisayara bağlanarak Örneğin 30 ve 40 değil de 35 ve 45 olarak güç değişikliği yapılabiliyor mu?)
    4- İki model karşılaştırıldığında güç farklılığı, tüp hacmi farklılığı ve doğal olarak kundak farklılığı haricinde mekanik olarak başka bir farklılık var mı.


    Teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.

    Levent yapma böyle gözünü seveyim. Kaç zamandır Daystate ile flört ediyorum. Bir türlü karar veremedim zaten, sonunda herşeyi bi kenara bırakıp aldıracaksın bana senin şu HW'yi....

    @ Wanted_Tr_Gun
    Sayın arkadaşım;


    Ben 30.06 Sauer marka silahımda Sidewinder modellerinden birini kullanmıştım. Dürbünü çok fazla çıkarıp takma ihtiyacı duymadığım için schwenk ayak yerine Hawke'nin tek parça ayağını tercih ettim ve Hiçbir sıkıntı yaşamadım. Alırken görüştüğüm yetkili magnum silahlarda (7mm, 300 Win vb.) bile rahatlıkla kullanıla bildiğini söylemişti.

    Tolga hocam merak saldığına göre gelmeside yakındır. Nasılsın hiç görüşemedik uzun zamandır Ankaradamısın.


    :) Sorma Levent ya hâlâ Ankaradayım ve hâlâ A Takımını uzaktan uzağa iç geçirerek takip ediyorum. Önceden araç olmadığı için ulaşım nedeniyle katılamıyordum buluşmalara. Şimdi araba var ama bir de 2 yaşında hareketlimi hareketli Alp Kayra adında bir afacan var. Hafta sonları hanımın "temizlik mi Kayra mı" sorusuna daha az yorucu olan "temizlik" seçeneğini seçerek cevap veriyorum. 8o8o8o
    Şaka bir yana sizlerle bir araya gelmeyi, aynı hobiye gönül vermiş kardeşlerimiz ve abilerimizle hasbihal etmeyi çok istiyorum. İnşaallah buluşmalara katılacağım.

    Evet tüp hacimleri aynı, teknik verileri tek tek inceledim, Sayın RaptorX' in en başta söylediği gibi teknik özelliklerinde hiç bir farklılık yok . Kundaklar ve ekipmanlar( buttpad, yanaklık, airstripper) farklı.

    Meraba Arkadaşlar;


    Ülkemizde halen satışı devam etmekte olan Daystate marka PCP'nin bir modeli de malumunuz MK4. Bu modelin 3 farklı versiyonu var MK4, MK4 IS Sport ve MK4 Panther. Silahın satışını yapan siteleri defalarca incelememe rağmen bu versiyonlar arasındaki farklılıkları bir türlü çözemedim. Bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Hayırlı günler diliyorum.

    Gerçekten çok güzel bir paylaşım. Özellikle çulluk inanılmaz... Fotoğrafları bilgisayarımda "Görünmez Vahşi Yaşam" adı verdiğim bir klasöre kaydettim.Teşekkür ederim...

    ;lol; Harbi yaa onu hiş düşünmedim....
    Neyse silahta bir problem olmadığına sevindim. Tekrar hayırlı olsun silahınız....

    Arkadaşım tüfeğiniz hayırlı olsun; kazasız belasız isabetli atışlar dilerim.
    Ben de Windy City kullanıyorum. Yanlış bilmiyorsam Evanix'lerin hepsinde mükerrer indexlemeyi engelleyen sistem mevcut.
    Yani üst üste pelet indexlenmemesi gerekiyor.