tüfek mi kalmştır bu zamana ![]()
HuseyinACR tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Aliexpres ten 200 tlye leapers 6-24x50 dürbün aldım çok memnunum .
-
Bende arastirdim cok guzel gamo durbunler var, alsak problem cikarmi acaba? Saglamligi nasildir?
Alın sıkıntı olmaz. PCP de kullanacaksanız işinizi hertürlü görür.
-
Benim mamalarda bu gün elime ulaştı. KArdeşimin okulunda da sokak hayvanları için yiyecek topluyorlarmış tam denk geldi verdim ppaketleri ona götürecek okuluna

-
Çok Güzel bir siistem bizide bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.
200 gram kedi 200 gram köpek maması sipariş ettim
Kedi veya köpeğim yok ama dışarıda bizi gördüğünde elimizden bir yiyecek gelirmi diye bakan kedi ve köpek çok. -
Abi bu sonuç ancak ayakta alkışlanır
100 metrede böyle grupman ben tüfeği yakıyorum izninizle 
-
Süper olmuş ya bayıldım nazar eğmesin . Hayirli olsun. Konuyu okurken hemen bende aynından siparis vereyim bari diye icimden geciriyordumki fiyat beni engelledi
aslında kundak parayı hak ediyor ama benim icin yüksek
ali bey bu işi kusursuz yapıyor tebrikler. -
mod 125 ve ft ilginçç

-
Bunuda yaptılar sonunda
Adam beton gibi patent almış burada yapsan bırak patenti tii ye bile alınmazsın
Hemen bitane imal edicem kapak pas tutana yada biyerlere takılana kadar götürürü : -
HAydi hayırlısı bakalım bu sene bizde iki arkadaş birer otomatik alıcaz şu konu bi sonuca ulaşsın bizede güzel fikir olacak

Takipteyim..
-
Bende msj atmıştım ama gözünüzden kaçtı sanırım abi
-
uzak dur
60 tllik zıpklınla hiçbirşey vuramadım 45lik bir zıpkındı zaten attığın yere gitmiyor. Bana kalırsa madem bu işi yapıcaz mparaya kıycaksın. Ben 200 tl lik 90lık bi apnea aldım şimdilik nakit durumu ve başlangıç için bunu aldm ama ilerde ne olur bilemem. -
Bende zıpkın almayı düşünüyorum elimizde basit bir tane var 40tl ye almıştık şimdi daha iyi bir tane almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz
bende 60 tllik bi zıpkınla tepinip duruyodum suda
Düşündüm düşündüm 75liğe baktım 90lığı aldım
Bİraz uzun geldi ama sanırım uzak mesafelerde güz<el iş yapar. -
iyi dilekleriniz için teşekkürler.
Elbisede aldım ama şuan acemi işi birşey oldu ve pedi yok sanırım göğüs pedi de satılıyor eğer sorun yaşarsam mutlaka alırım. Zaten birinci çentiğe takabildim ancak
Eldiven olayınıda hallettim.( parmak ve avuç içi kesilmelerini duyduktan sonra hemen)
Sizinde tavsiye ettiğiniz gibi zıpkıncı.com a üye oldum uzun süredir takip ediyorum. Sitedeki üyelerin %80 prof zaten baya faydalı bilgi ve öneriler var. -
Zıpkını bu sabah aldım ufak bir kargo teslim hatasından sonra(bayinin hatası) sapasağlam teslim aldım.
İlk önce şunu söylemek istoyorum zıpkın makarasız geldi. Fotoğrafta makaralıydı aradım izah ettim aksesuarlar harictir yaziyormuş ( halbuki yazmıyor) neyse tamam madur etmeyeyim ozaman dedi ve 20 liraya göndericek makarayı bakalım.
Bunların dışında zıpkın tahmin ettiğimdende uzun çıktı yada ben hayal edememişim. Zıpkının şişiz toplam uzunluğu 112 cm şiş takılı hali 140 cm belki düşünenlere fikir olur.
Birde kurması baya güç gibi deneme amaçlı kurmak istedim kurdumda ama lastiklerinde yeni olmasından dolayı sanırım çok zorlandım. Zıpkın hakkında söyleceklerim bukadar oldukca kaliteli .
Yarın birazda denizde deneyeceğim bakalım av amaçlı değilde genel olarak alışma için:) -
Tesekkur ederim.
Tabiki paylaşırım ürün salı günü gelir herhalde. -
Bende 75lik istiyodum sonra yetmez bir süre sonra 90lık almak istersin dediler o yüzden 90lıkta karar kıldım ve dün akşam rastgele av dan siparişimi verdim . Bakalım kullanıp görcez iyimi kötümü
. -
Benimkisi sitem değil. Evet genel olarak havalı silah forumu ama içersinde hemen hemen her hobiyi barındırıyor. O yüzden ilgili konu başlığı altında açtım zaten. Bu arada birçok araştırma yaptım sordum geneli 90lık diyor bunların üzerine sizin cevabınızda teyit oldu zaten teşekkürler.
-
Sanırım ya kimsenin bu konuda bilgisi yok yada forum gercekten eskisi kadar ziyaret edilmiyor. Ben en iyisi 90lik siparişi vereyim artık şansımıza nasl çıkarsa.
-
Bu ürün hangi sitelerde var .