İMMORTALWOLF adlı kullanıcının mesajları

    Yanlış anlamanızı istemezdim mustafa abi zaten değişileceğini söylemiş olmasa yazmıyacaktım sadece bende magnum silahta dampa kullandığım için tam etki etmediğini biliyorum cidden kusura bakmayın geri dönüp yazımı okuyunca size hak verdim acele ile suçlar gibi bi yazı yazmışım tekrar özür diliyorum tüm samimiyetimle.


    Şu mübarek ramazan ayinda kalp kirmaya gerekyok. Samimiyetiniz icin Teşekkürler. Iyi aksamlar hayirli iftarlar.

    Çok üzgünüm
    zaten 2 yıldır ilgilenemiyordum,
    maillerinizide görmedim,
    şimdi Aksuav Yusuf kardeşimle görüştüm, sizinle irtibata geçecek ve yeni ürün gönderecek.


    Bu arada yeri gelmişken belirteyim, dürbünü silaha monte ettikden sonra dürbünden elinizle tutar asılırsanız, fotoğrafta görüldüğü gibi alt plaka üst plakadan ayrılacaktır, çünkü alt ve üst plaka yı birbirine bağlayan 2 vidanın etrafındaki O-Ring (kauçuk) esner ve ayrılır.
    Bu ürün dizaynının yapıcısı ingiliz SportsMatch markada da aynı durum geçerlidir.


    akansuav nezlinde sizlerede teşekkür ettim. 2. paragraf da benim msj cevap veridiğiniz için bizzat bana söylüyorsunuz sanmam bence normal. sitemim yalnızca size değildi. karşı durana herkes karşı duruyor.


    Alıntı sahibi "özbakan"
    Sayın immortalvolf yatagun sitesinde dampanın hatsan marka silahlarda kullanıldığında garanti dışı kalacağı açıkca belirtilmiş.

    2013 e kadar Hatsan silahlarda kullanımı, ürünü garanti kapsamı dışında bırakır ifadesi mevcuttu.


    2013 e kadar Hatsan silahlarda kullanımı, ürünü garanti kapsamı dışında bırakır ifadesi mevcuttu.



    benim dampayı alışım 2013 3 veya 4 ay bunu bilmemin imkanı varmı ? bide yorumlarınızda mod 125 te kullanılmaz falan gibi yorumlar yapılmış bu ürünü sorunsuz kullanan birebir tanıdığım arkadaşım var şu an hatta o 50 mercek çapında kullanıyor. tık demedi ben ürünü kötülemedim yaşadığım sorunu herkes bilsin istedim ama konu çok yanlış yerlere çekildi. demek böyle birşey olunca herkes mağduru haksız hatalı çıkarmada çaba harcıyor. tahminim bizimde tam bu nedenle samimiyetimiz hep havada kalıyor.

    Alıntı

    Bu arada yeri gelmişken belirteyim, dürbünü silaha monte ettikden sonra dürbünden elinizle tutar asılırsanız, fotoğrafta görüldüğü gibi alt plaka üst plakadan ayrılacaktır, çünkü alt ve üst plaka yı birbirine bağlayan 2 vidanın etrafındaki O-Ring (kauçuk) esner ve ayrılır.
    Bu ürün dizaynının yapıcısı ingiliz SportsMatch markada da aynı durum geçerlidir.



    eğer öyle bir durum olsa kaldırıp çöpe atmasını da bilirim 80 - 90 - 100 herneise peşinde değilim. siz bu ürünü dürbünün tüfek üzerinde sağlam ve ayarında durması için satığınıza göre malum benim tüfeğiminde güç ve geri tepme standardı olduğundan tavsiyeler üzerine aldım. bir grup arkadaşımla baraj a balık tutmak için gitmiştik. malum bu aleti heryerde kullanamadığımızdan beraberimde götürmüştüm. maksimum 120 palet atma sonucunda arka vida tarafından kırıldı. bu kanıya nereden vardığınızı da bilemiyorum. bilmem ithal yabancı markalar yerine yerli ürün ve tüccara önem ve katkıda bulunmakta yanlışmı karar verdim. :wacko:

    kararınız hayırlı olsun.


    şunu söylemeden geçemeyeceğim firmanıza 18.02.2014 te dampam ile ilgili sorunu resimleri ile mail atmama defalarca aramama rağmen ulaşamadım. garantili diyerek sattığınız ürününüz vermiş olduğunuz dürbün büyüklüğü dahilinde kullanmama rağmen 2 parça olan ürün ikiye ayrıldı. ben isterdim ki hatanızı telafi etmeseniz bile bir cevap yazmanızdı. bu durumda muzdarip bir çok arkadaşımın olduğunuda duymuştum. ben artık Allaha havale etmiştim yazınızı görünce düşüncelerimi bilin istedim.


    [Resim Engellendi: http://hizliresimyukle.com/images/2014/06/30/2014-02-14-1178.jpg]




    [Resim Engellendi: http://hizliresimyukle.com/images/2014/06/30/2014-02-14-1178.md.jpg][url=http://hizliresimyukle.com/image/Qbz]

    arkadaşlar çok haklısınız bir cam üzerinede çizilebir demişsiniz hemen benim aklıma şu geldi o cam 2 mm 5 mm herne ise camın netliğini ve yakınlık uzaklık özelliklerini bozabilirmi diye. bu konu bence kafa yorulması gereken bir konu tüfek gibi değil firmaya gönderirim 20 30 ne tutarsa öderim kurtulurum keşke olsa ama dürbünde böyle bir arıza olduğunda kaldır at yenisini al olmak zorunda kalıyor. inanıyorum ki çözüm bulunabilecek bir konu katkılarından dolayı herkese teşekkür ederim. :thumbup:

    Selamün Akeyküm değerli form üyeleri.


    ilginizi çekeceğini düşündüğüm bu konu ile birçok silah kullanıcısı arkadaşımızın ve tabi benimde sıkıntı yaşaşadığımız dürbün artı kıl sorunları tabi herkesin bütçesine göre sahibi olduğu dürbünler bazen tüfeğin gücünden bazen de ürün arızalarından dolayı verilen para heba olmakta idi. bu kadar sıkıntıya rağmen bu arıza ile ilgili hiç bir muhatap bulunamamasıda bir başka boyutu. benim mod 125 imde kullanmış olduğum nıkula 3-9*40 modeli dampa ile kullanmama rağmen artı kıl yerinden oynadı ve neticede gitti. uzun zamandır ara vermiştim bütçe dolayısı ile olsun boşver bir tane daha alırım diyecek bütçemizde olmadığı için aırwolf kardeşimle de konuyu paylaştıktan sonra ne yapabileceğimizi bunu yapan kadar olmasada kendimize uyarlıyacak çabamız ve fikirlerimiz vardı. hasan kardeşimin büyük katkıları ile yeni bir artı kıl yaptık. ilk yapılışında normal artı şeklinde idi ama bana çok sade geldiğinden ve yerinden çıkan artı kıl gözüme takıldı onu alarak artı nın üzerine uyguladık 10 numara olmasa bile kendimizi yansıttık ve amacımıza ulaştığımızı düşünüyoruz. yoğun düşünce ve fikir alışverişleri ile geliştirme yollarını arıyoruz. bu dertten muzderip hobidaşlarımıza da imkanlar el verdiğince yardım etmek istiyoruz. biz bu artı kılı 0 dan yaprık ve yovasına sorunsuz monte ettik ışıklı hali ile resimlerini paylaşmak istedik. meraklılarına duyrulur...


    g;$i:him:sagt



    [Resim Engellendi: http://www.hizliresimyukle.com/images/2014/05/12/2014-05-10-1275.md.jpg][/url]


    [Resim Engellendi: http://www.hizliresimyukle.com/images/2014/05/12/2014-05-10-1276.md.jpg][/url]


    [Resim Engellendi: http://www.hizliresimyukle.com/images/2014/05/12/2014-05-10-1277.jpg][/url]