aytaç adlı kullanıcının mesajları

    Selam arkadaşlar,


    Domuzlar aslında zararı olduğu kadar faydası olan hayvanlardır.Ormanlarda agaçların tohumlarının toprağın altına girmesini sağlarlar.Çünkü domuzlar dişleriyle toprak altında böcekleri ararlar.Aynı zamanda topragın havalanmasını sağlarlar.Yani ormanların oluşumunda önemlidirler.tabi bende domuz avına gidiyorum.Kurallara uymak kaydıyla.Ama onlara pislik muamelesi yapmıyorum

    Bu tüfek hobiye merak edinenlerin başlangıç silahı olabilir.Gücü oldukça azdır.Fakat başlangıçta almak iyidir.Çünkü bazıları bir tüfek alıp birkaç atıştan sonra vazgeçiyor. içinde bu hobiye karşı ilginin olup olmadığını anlıyosun.Bence sadece bu işe yarıyor.Yani zararda değilsin merak etme.Benimde var ilk tüfeğimdi.Büyüyünce oğlumun ilk tüfeği olacak.

    Gladyatörün hava kaçırdığını ilk defa duyuyorum.Hayret bir olay belki toz kaçmıştır tüpün valfine.Önce nerden kaçırdığını anlamak lazım.Tüpün hava dolum yerinden kaçırıyorsa ses yapar.Ses yoksa tüpün ucunu suya sok.Hava kabarcığı var mı bak.

    İlk izlenimlerim:


    Evanix daha güçlü.
    Sesi çok güzel.
    Emniyeti ve basınç göstergesinin olması avantaj .Yanında gelen hill pompayı çok beğendim.Fx in pompasından daha iyi hava basıyor.
    Tahribat:tahmin ettiğiniz gibi tahribat T12 den fazla.
    Dezavantajları:
    Tüp hacmi fazla ve havası bitince çok pompa yapmak gerekiyor.T12 ye hava basmak onun yanında çocuk oyuncağı kalıyor.Tabi çok güç fazla hava gerektiriyor.
    Ağırlığı fazla.T12 çok hafif.
    Stabil atış sayısı az ama benim için hiç önemi yok.


    Sonuç:T12 nin yeri ayrı, evanix AR6 nın yeri ayrı.İkisini de çok sevdim

    Evanix e hava bastıktan sonra fx T12 ye hava basmak çocuk oyuncağı arkadaşlar.Acayip göbek eritiyo tavsiye ederim.Arkadaşlar birde evanix alacak arkadaşlara bişey sölim tüfek ilk birkaç hava basmada hava kaçırDı.Hatta yenisi geldi o da kaçırdı moralim çok bozuldu tabi.Sonra düzeldi şimdi gayet iyi.

    Hepinize teşekkürlerimi sunuyorum.İnşallah sizler daha iyilerine sahip olursunuz.Bende artık pcp olayını kapatıyorum bir fx bir evanix yeter artık abartmaya gerek yok.


    Saygılar

    Evanix çok güçlü arkadaşlar.16 grain peleti kalın tahtaya atarak deneme yaptım. Fx t12 den tam iki kat daha fazla gömüyor.Grupmanı iyi değil.Ama seri atması mükemmel bir duygu.Ben çok memnun kaldım.

    Geçtiğimiz hafta evanix ar6 hunting master aldım.Yalnız tüfeğin tüpü hava kaçırmakta idi.Adana daki malum av bayisinden almıştım.Bayiye durumu anlattım saolsun hemen yenisiyle değiştirdi..Bu şekilde ticaret yapanlar bizim gibi müşterilere güven veriyor.Kendisine teşekkür ediyorum

    hayırlı olsun faef .


    Bende de T12 ve gamo dürbün var.Dürbününün yerleşim yeri sana göre nasıl?Biraz geride kalmış gibi.Net görüntü alabiliyo musun?Bence biraz daha ileri alsan daha iyi olur.


    Saygılar

    merhaba.


    O kadar teknik bilgim yok kemosabe.Türbülansdan dolayı mı değil mi bilmiyorum.Acaba moderatörle ya da moderatörsüz mermi çıkış hızları ölçümü yapan arkadaşlar var mı acaba?

    Merhaba kyücel.


    Silahın çok güzel tabiki de yanlız dürbünün çok geride kalmış. Ayakta atış yaptığın fotografta da kaynak yaparken çok geride kalmışsın bence. Sideprensinin profilindeki askerin atış pozisyonuyla ,senin pozisyonunu karşılaştırırsan anlatmak istediğim daha kolay anlaşılacaktır.


    Saygılar