emperian adlı kullanıcının mesajları

    Arkadaşım yazdığın mesajda kendinle çelişki içindesin farkındamısın???Hem optima dürbünü yeriyorsun hem de tüfeğine takmak için sabırsızlanıyorsun.Dürbün alacaksan bütçene uyğun Hawke ya da Gamo 3*9-40 dürbünlere bakabilirsin.

    evet haklısın :D fakat yazının devamında da söyluyorum işte dürbünü satıp başka bir tane mi alayım yoksa, optima dursun mu ?


    şimdi diyebilirsin ki optimaya o kadar laf ettikten sonra hala optima kullanayım mı diyorsun. onun açıklamasını da şoyle yapayım; kullandığımız dürbün Murat'ın ki idi. Acaba sadece o dürbünde mi arıza var ve ben haksız mıyım yoksa Optimaların hepsi mi böyle ...

    Beyler Murat'la (lokdai38 ) beraber Pazar günü de gittik ve önemli tespitler yaptık, örneğin her içinden karşı taraf görünen oval siyah uzun plastik kaplı şeye dürbün demeyecekmişiz :) Optima 3-9x32 dürbün diye sattıkları meret ile bir türlü istediğimiz performansı yakalayamadık. Benim mod 99 tufegimin -Gez- inde problem var, vidası gevşemiş. optima 3-9x32 dürbünü takmak için sabırsızlanıyorm fakat, birincisi dampa almayı düşünüyorum ve bu dürbünü satıp daha iyisini mi alsam önerilerinizi bekliyorum..