Capo adlı kullanıcının mesajları

    Gamo pro match ile 20 m mesafeden 5 soda şişesini 2 pompada her vuruşunda kırdı. Tek pompada bu mesafeden ara sıra kırıyor.
    Grupman için ise straton, exact jumbodan biraz daha iyi gibi. Fakat ikiside Silaha göre biraz ağırlar. Yarın exact rs siparişi vermeyi düşünüyorum.

    Mod 99 5.5 mm ve x20 sentetiyc modelini bulamadım, Hatsan mod 99 un 4.5 mm si vardı zannedersem mod 99 da tercih edilen bi kalibre olmadığından x20 supressor 4.5 siparişi verdim 4x32 dürbünle gelecek silah bayiside fiyat ve ödeme konusunda epey yardımcı oldu. umarım pişman olmam. Tavsiyede bulunan arkadaşlara teşekkürler.

    Saolun bügün mod 99 almaya gittiğimde sonradan fırumdan olduğunu öğrendğim bi arkadaşla karşılaştım. X20 supessor unu teslim alıyodu. Tüfeği görünce yine kararsızlaştım mod 99 un 5.5 mm si kalmamıştı o yüzden bugün almadım biraz daha düşüneyim dedim. Son bir şey daha sorup yarın ikisinden birini sipariş etmeyi düşünüyorum.
    Araziye çıkma imkanım kısıtlı olduğundan en azından yay alışana kadar evde atış yapmayı düşünüyorum. Mod 99 ev ortamında atış yapmak için uygunmu? malum supressorda ses olayı muadillerine göre azmış. Ev için x20 daha uygun gibi duruyor.

    Hayırlı olsun güzel seçim olmuş. 5.7 nin ülkemize girişi yok sanırım. Zaten mühimmat sıkıntısı çıkarır 9x19 da sıkıntı yaşarken 5.7 yi nereden bulacaz. Zırh delme olayını AP fişeklerle yapıyor ama normal fişeklerle de standart yeleklerin mukavemetini kırar düşüncesindeyim.

    Yarın Allah izin verirse büyük ihtimal mod99 almayı düşünüyorum. Arada çok büyük fark yoksa her zaman yerli malı tercihim. Sabit namlunun daha isabetli olacağı kendi teorimdi, fark olmadığını öğrenmem iyi oldu zahmet edip yazan arkadaşlara teşekkürler.

    Teşekkürler sayın arkadaşlar
    Bira şişesi mukavemetli bir hedef 30 metreden 12 gauge tüfekle 4 numara saçmayla 5-6 kez vurup kıramadığımı hatırlıyorum.
    Bu tüfeği almayı düşünmemin sebebi sabit namlu olmasından dolayı isabetli olacağını düşünmem.
    İsabet açısından istikrarlı yerli bi yaylı olarak başka hangi tüfekleri tercih edebilirim. Mesela kafa avcısı nın mod 99 atışları çok başarılı. ;kovboys;

    Selam arkadaşlar hatsan dominator 200 w modeli görsel olarak hoş duruyor, teknik açıdan ise torpedeo modellerinin yenilenmiş hali gibi. Forumda bu silahla ilgili pek yorum bulamadım. Kullanan arkadaşlar bu silah hakkında ne der ?

    Aprilia güzel motordur lakin Türkiye şartlarında parça sıkıntısı çekersiniz, tamir ve bakım konusunda bu makinaların dilinden anlayan motorun hakkını verecek çok az kişi vardır. Benim tavsiyem yamaha ybr125, ileride büyük cc motosikletlere geçerken de fazla zorlanmazsınız. Yanlız alırken fiyat ve km bu motosikletlerde yanıltıcı olabilir iyi bir usta veya servise göstermek ileride yaşanacak sorunları azaltacaktır.

    Gamo magnum energy pellet ile 2 pompada kırdıysanız benim tabancada sorun var demektir. Çünkü ben 3 pompa 5 mt mesafeden bile kıramadım bugun gamo match diabolo almayı düşünüyorum bide onu deneyeyim.

    Selam arkadaşlar 4 gün önce elime ulaşan hp-01 light 5.5 mm tabancamı dün deneme fırsatım oldu önce 20 m den tek pompa soda şişesine attım ikinci vuruşta kırıldı isabet noktası taban kısmından 2-3 cm yukarısıydı sonra bira şişesine denedim 9-10 defa isabet kaydetmeme rağmen kırmadı. 2-3 pompa denedim mesafeyi kısalttım yinede sonuç alamadım. Kullandıgım pellet gamo magnum energy sanırım sorun pellette. Bide sıfırlamayı yaparken zorlandım.
    Bu tabanca için ideal grupman ve tahribat (sert nesneler için ) pelletleri hangileridir.