mrt083 adlı kullanıcının mesajları

    Öyle yapicam hocam ama usandim şimdiden 5 günü buluyor tüfeği yollayıp almak. Namlu çıkış yivsetinin yari çapı kadarisi ezik. Sanırım çıkışta dengeyi kaybediyor pellet bağrıma taş basıp kullanayim diyorum ama namlu olmayınca pcp yi serum bağlayıp sapan niyetine kullanırız bu gidişle :( la arkadaş arkadaş soğudum neredeyse tüfekten yaa :(((

    Bizde bundan bahsediyoruz arkadaşlar anlamıyor ..yada anlamak istemiyorlar ;) ..
    Bu tüfek sapan niyetine bile kullanılmaz ..Sapanla uçan kuşu vuruyor millet ...o şekilde o tüfek hiç bir işe yaramaz ..çöpten başka bir şey değil ...yazık günah ..
    Banada bullpup lazım, bir kaç kez niyeti bozup alayım dedim, nasılsa hatsan larla çok uğraştık bunlada uğraşırız dedim ama hatsan isabetliydi en azından lw namlulardı ..başka eksikleri vardı ...Benim tavsiyem kral ,namluları düzeltmedikçe kimse almasın alıpta böyle rezillik yaşamasın :cursing: ..Göz göre göre bu namluyu halkımıza satan firmayıda tebrik ediyorum :thumbdown: ...Sanada geçmiş olsun sniper67 , mümkünse bi fotolayıp atabilirmisin, ışık alan bir yerde namluyu... bence durumu bildirip düzgün bir namlu talep et..

    tesekkur ederim yardım için sayın borbayre hocam. Tüfeği krala yolladim güzel ilgileniyorlar sagolsunlar ben hiç bisey edemediğim halde kundakta işçilik hatası bulmuşlar ve koyu renk damarlı bi kundak takmışlar şarjör değişimi yapmışlar namluyu da degismisler tüm bunları telefonda söylediler kargo geldi baktım ki dediklerini hepsini yapmışlar kundak cillop şarjörler keza öyle lakin namlu eskisinden kötü eskisi daha iyiydi grupman denememisler :( kargo da tam bi ihanetkar kutunun açma kapamasından birini kirmislar kayip kutu içinde de ufak plastik kırıkları vardı dusurmusler yada firlatmislar :( kundakta hava ayar vidasinin yanında da ufak çatlak var :( deli olcam

    Namlu dahada kötü çıktı demek ..şimdi bu pcp ne işe yarar :cursing: ..Hiç bir işe yaramaz..bence birdaha gönderin denenmiş bir namlu taksınlar..

    İlk çıkan at44lw ve sonrasında lw 6.35 bt65 im oldu gurupmanları çok sıkıydı ..kendi namlusunu bilmem ama bir kaç kişinin tüfeğini kullandım gayet iyilerdi ...genel manadada insanlar memnun gibi görünüyor....birtane yaylısını almıştım mod55 ,namlu ışıl ışıl nizami görünsede berbattı..pellet yükleme yerine sıkı geçiyor 10cm sonra boşluğa düşüyordu .namlu boldu yani ...hatsandada standart olayı italler gibi olmayabilir.

    Rakip yerli firmanın tüfekleri çok çok iyi gurupmanlar yapabiliyor itallerle yarışacak şekilde..900-1000 lirayı aşmayan ucuz modelleri bile . . diğer tarafları ne kadar iyi olursa olsun iş namluda bitiyor..

    Bende bir arkadaşın tüfeğini kullandım. Ne iyiydi ne kötüydü.Takip ettiğim kadarıylada internet ve kullanıcı yorumlarına göre namlularda standart olmadığını düşümüyorum . Lw olmasada namlulara standart şekilde şok verseler daha iyi olabilir.

    mesele zaten namlunun iyi olup olmaması,mesele önyargıyla yaklaşmak,emin olmadığımız konuda rüzgarın etkisini namlunun kötü olmasını gizlemek için bahane etmelerini ima etmek ,hiç etik değil ,emin ol en mükemmel pcp olsa buna benzer şartlarda bu tür sapmalar olur.

    Gurupmanın dağılımına bakarsak bence bu sapmalar rüzgara rağmen normal değil .Rüzgardada binlerce atış yaptık ..
    Burda paylaşılan gurupmanında bir anlamı yok .madem rüzgara kabahat bulunulacak hiç paylaşılmamalı.. Bu görüntülerden ne anladık. hiç birşey..Sarfedilen emeğin sonucu tamamen boş.. sonuç "rüzgar var olmadı" :) olmasaydı tek delik. :)

    aynı şey hatsan'ın pcp lerin çekimlerinde de yaşandı, malesef orada rüzgar kesilmiyor herhalde , bu kadar oluyor ,yapabilirsen kendin yap hatta tamamen kapalı alanda ve 135 mt mümkünse bizim kafalarımızda da soru işaretleri kalmasın değil mi.

    Tüfeği gönderirseniz neden olmasın :D Namlusundan emin olmadığım tüfeğe para vermek benim işim değil .Ha olurda bir gün verirde alırsam, sonuç olumluda olumsuzda olsa paylaşırım .

    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.


    Kralın gurupmanlarında rüzgar bir bitmedi :thumbdown:
    Videodaki arkadaşlar : "süper ,ooosüper ,tek delik" :D .. kötü gidince "rüzgar" ;)
    Rüzgar varsa niye paylaşırsın :whistling: ne anlamı var 8| ne anladık ?(
    Resme bakarak ,yoksa sorun sadece rüzgar değilmi :S

    Asıl sorulması gereken soru şu ;


    1500 tl civarındaki kral pro nun LW namluya sahip bir modele yükseltiğinde satış rakamı ne olacak ? 3 bin tl olursa lw bekleyenler bu fiyatlara bu tüfeği tercih edecek mi ?


    Bana göre bu riskler üretici ve para kazanma odaklı bir firma için en önemli kriterdir.

    Lw namlu yanlış bakmadıysam 100euro ..civarı toplu alımda daha uygun olur .kendi namlularına harcadıkları masraflarıda çıkınca fark hatsandaki gibi olması lazım ..iki kat artıcak bir durum yok bence..ama bu kadar bu muhanbet döndükten sonra iyice değere binicektir orası ayrı ..alın size lw 500zam :)

    Tüfeğin fiyatını çokta artırıcak bir durum yok .zaten hali hazırda kral fiyatları bol bol şişirmiş durumda ...mesela tüfeğe bullpup kundak taktılar 300 tl zam geldi tüfeğe..
    Bence bu tüfek çıkar .zaten tüyoyu aldık coming soon:).Kral mantıklı işler yapıyor ,böyle bir tüfekte çok mantıklı olur . lw ile çıkarsa o zaman gerçek kral olurlar.

    Lw işini kral yetkililerine sorunca hep bir sessizlik oluyor ..Kral lw yi takmadıkça hep ikinci planda kalıcak bunu bilmeli ..lw olur ozaman gerçek kral olur .Resimdeki Dursun beyin elindeki otomatik modelde çok iyi.. bunada lw lazım .... lwlwlwlw:)

    Gamo pelletin kalibresinde hata olabilir. jsb nin kalibresinde yanlışlık olucağını sanmam . 5.51 ile 5.52 arasında yiv izi konusunda bu denli fark olmaz .Yani birinde iz yokken diğerinde iz olucak kadar .
    Namlunun bol veya hatalı olduğunu namluyu söküp içinden harbi yardımıyla pellet geçirerek anlayabilirsiniz ..Hatsanın eski bir yaylısında bu şekilde pellet geçirmiştim namlunun ortasına kadar sıkı geçen pellet yarıdan sonra bollaşan namluda serbest düşüşe geçiyordu :) Sizde bu şekil test edip burda paylaşırsanız çok iyi olurdu.

    Bu tüfeğe 6.35 de iyi giderdi ..25gr jsb yi gayet güzel hızlarla atabilir..Hayırlı olsun ..Bende bir ara patriot almıştım 20 kuruşta artık dirsekte ağrılar başlıyordu .Kurması zor olunca pek keyif kalmıyor ayrıca ağır olmasıylada ..Bu tüfekler av için mantıklı, az atış yapılacağı için. avda yasak gerçi .