DarkDagger adlı kullanıcının mesajları

    Şahsen benim için hiç bir sorun teşkil etmiyor kendim 110 kiloyum 6-7 kilo tüfek olsa ne fark eder olmasa ne fark eder.
    Birde 2x500 cc yazıyor açıklamasında bu 1 litre hacmi olduğu anlamına geliyor sanırım ama tüp airarms ın tc modelindeki gibi çift değil resimden gördüğüm kadarıyla neden 2x500 yazdıklarına anlam veremedim.

    izin vermiyorda ne oluyor her türlü kaçak göçek silah herkesde var. Kendi vatandaşına olan güvensizliğin sonucudur bu sınırlama. oysaki kayıt altındaki bir silah tehdit oluşturmaz bilirsin kimde ne var satışı kolayla herkes alsın kayıt altında kimin nesi var bilirsin. Oysaki özellikle ülkemizde ruhsatsız silaha ulaşmak o kadar kolay ki. Bırak ak 47 yi millet biksi, rpg7 filan buluyor. Tehdit işte orda . ne olsuğunu bilmediğin insanların elinde kaydı olmayan dünya kadar silah . akıllı uslu sadece hobici arkadaşlarada havuç başı. Birde devletin aldığı anlamsız vergiler harçlar. Yahu arkadaş bu nedir ya. Devlet diyorki benim vatandaşıma silah ne! çakı bile taşımasın pamukoğlanı gibi dolaşsın sorun çıkarmasın.

    Abi nereden buluyorlar? doğu için belki daha kolay olabilir söylediklerin ama batı için o kadar kolay işler değil bir örgüt bağlantın olmadıktan sonra bulamazsın kolay kolay.Ayrıca İran hakkında ne kadar bilginiz var bilmiyorum ama inanılmaz sıkıntılı bir ülke, idam da var en ufak hatanı görürlerse at tepmişe çeviriyorlar adamı Türkiyem güzel Türkiyem diyor insan :D

    Yurt dışında (batıda) birçok ülkede sabıka kaydı olmayan ve yaşı tutan herkes ateşli yivliyi elini kolunu sallıyarak alıyor hatta geçen ABD çekilmiş bir belgesel izlemiştim adamlar ne kadar kolay silaha ulaşılabileceğini kanıtlamak için belgesel çekmişler bir bayan ilk başta silahcıdan 5 adet ak-47 alıyor sonra internet üzerinden birisiyle(şahıs) anlaşıp gidip otoparkta arabanın bagajında ar-15 pazarlığı yapıp onuda alıyorlar daha sonra bir silah fuarından uzi tarzı bir silah alıyorlar ve son olarak gene internet üzerinden birisi ile anlşıp gidip 50 cal. barret alıyorlar bunların hepsini gizli kamerayla çekiyorlar :D
    Biz gelmiş 9 mm 800 fps bir makinayı herkese vermezler diye kendimizi avutuyoruz.

    Milletimiz silah görmüyor ki; yani daha doğrusu kullanamıyor. Bizim jenerasyon boncuk atan tabancalarla büyüdü,biraz daha eski jenerasyonda mantar tabancaları ve sapanlarla büyüdüler şahsen ben boncuk tabancası ile kızların popolarına ateş etmeye bayılıyordum :D ayrıca kuşları vurmaya felan çalışıyordum ama nafile ee tabi bu şekilde bir silah kültürü oluşunca, eline gerçek silah geçtiğinde eskiden bastırılmış arzuları insan yerine getirmek istiyor yalan yok lise 1. sınıfta ilk havalı tüfek ile tanıştığımda az kuş vurmadım.Uzun lafın kısası espiri de bir yana silaha yasal yollardan ulaşmanın zor, mermi bulmanın ve kullanmanın ise daha da zor olduğu bir ülkede yaşadığımız malum, bu durumda silah kültürünün gelişmesini beklemek öküzün altından buzağı beklemeye benzer.

    Haber kaynakları dünden beri PYD-PKK ' yı vuran Askerlerimizin ,an itibari ile Suriye'ye kara harekatına başladığını söylüyor.
    PYD-PKK ' yı ezeceğiz düzenli Türk ordusu karşısında bir gün direnemezler.
    Ama Ruslar ve İran geri çekilmeyip bir çılgınlık yaparlarsa sular çok ısınabilir.

    ve mâ rameyte iz rameyte ve lâkinnallâhe ramâ(ENFÂL-17)
    Onları siz öldürmediniz ama onları Allah öldürdü. Ve attığın zaman da sen atmadın ama Allah attı


    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    Devletimizi ve Milletimizi bölemeyeceklerini anlayacaklar bir gün...Atalarımızın ve Şehitlerimizin canıyla kanıyla göklere duran ve dalgalanan bayrağımızın değerini bu vatanın evladı eminim çok iyi biliyor.Allah yardımcımız olsun, şaşmışlarada fırsat vermesin...

    Ağa babaları da köpek gibi biliyor Türkiye'nin bölünemeyeceğini,ama gel gör ki cahil ve hayin bir kesimin aklına sokmuşlar bir kürdistan zırvası amaç Türkiye'nin ayağına bağ olmak ama o eski TSK yok.
    Allah'ın izniyle nerede ne kadar hayin it varsa kökleri kazınacak !!

    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
    :thumbup:

    evet dürbün konusunda haklısınız ama bir öğrenci olarak üst sekment bir dürbün alacak bütçem henüz yok ama bu amazon vs den vector optik almayı düşünmüyorum değil bana site ve dürbün modeli önerisi verirseniz babamın geçen gün verdiği 100 dolar ile bir dürbün almayı düşünebilirim.Bullet konusuna gelince tüfek İlk alındığında benden önce Akif abiye gitti hatta tüfeği o benim yerime kontrol edip teslim aldı desem daha doğru olur bakımlarını yaptı ve benim isteğim üzerine orjinal yayını biraz daha güçlüsü ile değiştirdi bu nedenle hafif pellet cinsi saçmalar isabetsiz oluyor ince mehmet 27 grain güzel sonuç veriyor tabi yabancı marka aynı ağırlığa yakın bulletler de düşünüle bilir ama çok pahalılar gereksiz gördüm almayı.