Air Arms S510 slr extra fac. 5.5,İnce Mehmet 27 grain,optima 9-3x32 dürbün ile 50 ve 100 metre gurupman.

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Geçtiğimiz hafta sonu yeğenim ve ben uzun zaman sonra atışa gittik.10 metrelik bir ip vasıtası ile önce 50 sonra 100 metre mesafeleri belirleyip buralara hedef koyduk.Hızlıca önce 50(6 atış) sonra 100(5 atış) metreye atışlar yaptım.Dürbün 50 metre için ucu ucuna yetse de 100 metrede hedef nokta neredeyse hiç gözükmüyordu.Atışlar arabanın tavanından destekli yapıldı.

    -Armsan A612 Carbon Combo-hawke red dot
    -Hatsan mod 90-optima 3-9x44

    -Air Arms S510 Xtra Fac.


    ^Ya Susmak,Yada Suskunluktan daha Değerli Bir Söz Söylemek Gerekir^

  • Dürbünü değiştirdiğiniz takdirde atıştan daha fazla zevk alacağımıza eminim. Çünkü goremediginiz hedefi viramazsiniz.
    Benim at44 long lw ile üzerinde gelen 3-12x44 optima dürbün ile atışa gittiğimde uzak mesafe atışlarında hedefi vuramıyordum. Bu da bende hobiden soğumaya neden oldu. Daha sonra tüfeği Mustafa EKİZ hocaya göndererek regülatör kaldırdım, bu da tüfeğin stabilitesini arttırdı daha sonra Vector Optics 8-32x50 E-SF dürbün aldım ve hem yakın hemde uzak mesafe atışlarında daha da fazla isabet almaya başladım ve eski hevesim fazlasıyla yerine geldi. Türefeğiniz pcp tufekler içerisinde üst düzeyde iyi bir dürbün ile daha fazla hakkını vereceğini dusunuyorum.

    Ekiz Regülatörlü at44 long lw 5,5 mm
    Vector Optics Viper 8-32x50 E-SF

  • O tüfekte o dürbün hiç olmamış. Ferrariye 13 jant petlas takmışsın gibi olmuş. Ayrıca Ferrariye mazot koymuşsun İnce Mehmet , Gamo vs.. kullanarak. O tüfekte JSB, Air Arms, FX ya da H&N dışında pellet kullanmak doğru değil.

    Hatsan Super Nova RG 5.5mm
    Hawke Eclipse 30 SF 6-24X50 Metrik Mil-Dot
    Drager 6LT 300BAR



    Scuba tüpleriniz Coltri kompresörümüzle 50 TL 'ye (gidiş geliş kargo dahil) doldurulur.

  • evet dürbün konusunda haklısınız ama bir öğrenci olarak üst sekment bir dürbün alacak bütçem henüz yok ama bu amazon vs den vector optik almayı düşünmüyorum değil bana site ve dürbün modeli önerisi verirseniz babamın geçen gün verdiği 100 dolar ile bir dürbün almayı düşünebilirim.Bullet konusuna gelince tüfek İlk alındığında benden önce Akif abiye gitti hatta tüfeği o benim yerime kontrol edip teslim aldı desem daha doğru olur bakımlarını yaptı ve benim isteğim üzerine orjinal yayını biraz daha güçlüsü ile değiştirdi bu nedenle hafif pellet cinsi saçmalar isabetsiz oluyor ince mehmet 27 grain güzel sonuç veriyor tabi yabancı marka aynı ağırlığa yakın bulletler de düşünüle bilir ama çok pahalılar gereksiz gördüm almayı.

    -Armsan A612 Carbon Combo-hawke red dot
    -Hatsan mod 90-optima 3-9x44

    -Air Arms S510 Xtra Fac.


    ^Ya Susmak,Yada Suskunluktan daha Değerli Bir Söz Söylemek Gerekir^