Hayirli olsun abi, kazasız belasız güle güle kullanmak nasip olsun..
![]()
teşekkürler Ertuğrul
sağolasın.. darısı senin başına, diğerinin parçaları bulamadım :P, senin Kralı gönderiyorum bugün yarın
Hayırlı olsun Ferhat bey
.
Özellikle stabil atış sayısı , grupman ve tahribat gücü konusunda aydınlatırsanız...
Henüz ne fabrikadan ne kullanıcılardan sağlıklı bir inceleme gelmediğinden ABD deki havalı kullanıcıları merak içinde kaldılar: http://www.gatewaytoairguns.org/GTA/index.php?…p;topic=89583.0
Hocam teşekkür ederim, bu arada imrendim size ve ayrıca ben teşekkür ederim size, yurdum insanını en güzel bir şekilde farklı ülkelerin insanlarına şahzınızda tanıttığınız için
Az bir hava var tüpte, iş görür gibi geliyor, bi 50 metre için araziye çıkabilirim birazdan, bi bakayım ayarlarsam paylaşırım.
Hayırlı olsun.İyi günlerde kullanın
teşekkürler arkadaşım
Ferhat abi güle güle kullan
![]()
Sağol Mustafa
abi hayırlı olsun.keyifli atışlar.
Eyvallah Hüseyin.. al gari bir pcp
vay vay bombaya bakın.
Hayırlı olsun.kazasız belasız güvenli isabetli atışlar dilerim.
arada ki bir cümlenle kanıma girdin.konuşuruz sonra
![]()
hadi bakalım,bekliyorum :)) sağolasın..
öncelikle hayırlı olsun yeni tüfeğiniz . Ben daha çok güç ayarı düğmesi hakkında beklenimlerimi soruyorum çünü bu konu hakkında hiç bir detaylı açıklama yapılmadı sanırım her güç ayarı için hız değerleri nasıl aynı pelette? bu gibi çalışma bekleniyor sanırım.
aynı merak bende de var,
muhtemelen bunun için bir arkadaşıma yollayacağım tüfeğimi,..
aynı pelet ile farklı güç ayarındaki sonuçlar nedir?
Nasık bir grafik çiziyor?
Bunlar benimde en çok merak ettiklerimden biri, bir an önce kendisinden haber bekliyorum bi bakalım neymiş.. öğreniriz ..
Ferhat bey hayırlı olsun.
inanılmaz bir sabırla diğer yorumlarınızda bekliyorum benimde görsel olarak hoşuma giden bir tüfek
almayı düşünüyorum yakın zamanda. AA be Daystalere bakiyordum ilk pcp için bu kadar Butce ayırmak istemiyordum
başlangıç için iyi bir ürün olduğunu düşünüyorum.
tekrar hayırlı olsun
Teşekkürler hocam.
Elimden geldiğince objektif olmaya çalışıyorum, hatta ilk önce ilk bakışta ortaya çıkan kusurlar nelerdir diye bakındım, ilk onlardn bahsedeyim diye düşündüm..
Ama an itibari ile rahatsız eden bir durum-kusur yok..
ve dediğim mesafede ki, maalesef sizinle paylaşamadığım grupman beni daha çok heyecanlandırdı,..
Eğer pcp almak gibi bir niyetiniz halen var ise, ciddi ciddi söylüyorum; sakın şu an başka bir şey almayın..
piyasanın bu bandında dolanan ürün standardının çok üstünde bir tüfek gördüm, az sabredin derim..
ama şimdi böyle konuşmak çok afaki kalıyor..
İlerleyen günlerdeki Puncher'la ilgili paylaşımlar umarım bizi mahcup etmeyecek..