"Bir arada benim tabancayı gönder lütfen 2 ay oldu be"
halen gelmedi mi..
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
"Bir arada benim tabancayı gönder lütfen 2 ay oldu be"
halen gelmedi mi..
bence önce 1 milyoncuya gidin, kesin oradaki plastik tabancaların arasında sizin aradığınız yay ![]()
şaka gibi ama bu sayede kendini formda tutan insanlar biliyorum, yani en azından o bahsi gçen karın bölgesi için..
zaten bir gün boyunca denerseniz ne demek istediğimi anlarsınız, tavsiye ederim ![]()
ama normal bir spor ile harcanan kalori kadar olmayacağı aşikar..
....
edit:
yanlış anlaşılmasın, nefes alıp vermeye devam edeceğiz ama karın bölgemizi mümkün olduğunca içerde tutmaya devam edeceğiz aklımıza geldikçe..
100 ün üstünde mi.. nasıl ayakta duruyorsunuz yorulur insan abi ![]()
şaka bir yana sizin kemiklerde iri ondan öyle, biraz göbek çıkmış hepsi o.. göbek için aklınıza geldikçe nefesinizi karnınızda tuacaksınız, akşam yatana kadar, ne zaman aklınıza gelirse karnınızı içeri çekeceksiniz, bi nevi mekik anlıyacağınız, bi süre sonra alışkanlık olacak zaten, sonra elveda fazla kilolar, yani umarım ![]()
1 milyoncu diye tabir edilen şu ucuz ürünlerin olduğu yerlerden birine git, oradan gözüne hoş gelen bir tabanca al.. muhtemelen aradığın yay onlardan bi tanesinin içinde ![]()
ayrıca bulunduğun bölgede sanayide bi dolaş, halledilir diye düşünüyorum
çok güzel birgün olmuş belli ..neşeniz daim olsun diyelim.
ama dikkatimi çekti, o üstten 4. resimdeki kurulmaya çalışılan tüfek mod 125 mi? Fotoğrafa bakarken bile yoruldum, sanki ben kuruyorum tüfeği.. ![]()
Galiba yok ve hatta daha önce katalogda da görmemiştim,.
zaten karar veremiyorum kaç zamandır, niyeti 125'ten yana bozacağım sizin yüzünüzden, sonra kurmak için yerlerde yuvarlanırım artık ![]()
zaten maşallahınız var, seneye tanıyamayız sizi artık mod 125'e devam ederseniz ![]()
Esas sorun yay kurmaktan çok sağ sol kol kalınlık dengesi bozulacak sonra uğraş dur ağırlıklarla
atışları set halinde yapar çözeriz sıkıntıyı hocam
5 set sağ kol kurma, 5 set sol kol kurma v.s. ![]()
amma iddialı bir konu açmışım vakti zamanında ![]()
bende öyle düşündüm, benim ihtiyar zannettim hatta ilk önce ![]()
muhtemelen, Mustafa Serdar bile eksiye düşmüş şimdi baktımda..
mod 125 iyimi kötümü bilmiyorum ama, şu hobide bir efsane olarak kendine çoktan yer edinmiş bir durumda ![]()
Valla bende bilmiyorum ama gerçekten güzel etki yapmış bakım. Bu arada tüfeğin resmini koymayı unutmuşum, onu da ekledim şimdi. ASLINDA bunu özellikle senin için paylaştım Ferhat Kardeşim. Sen Ihtiyara güzel bir bakımı çok görme. :-))
Allah razı olsun, süpersin sen..
ve şu paylaşımlarındaki verimliliğe de ayrıca bi hayranım itiraf edeyim..
abi vallahi son eklediğin resmi görünce yine bi heveslendim..
ve dediğin gibi bizim ihtiyar iyi bir bakımı bunca zaman kendini muhafaza etmesinin hatrına hak ediyor galiba..
çok güzel abi...
bu arada regülatörmü takmış ne yapmış ![]()
çok teşekkürler abi, imkan varsa dört gözle bekliyorum araştırma sonuçlarını..
Şimdiden teşekkürler..
şimdi düşündümde acaba bu durumun, yani soğuk dış havanın yaylılar üzrinide ne gibi olumsuz etkileri olabilir yada normal hava şartlarına göre ne derece farklılıklar yaratabilir?..
Mesela yay; yapısı ve görevi itibari ile soğuk kış aylarında ilk kullanımlarda kırılmaya daha müsait gibi duruyor.. Bu yüzden belki tüfeği, daha doğrusu yay'ı hafif peletler ile alıştırıp atışa bu doğrultuda devam etmek daha mantıklı sanki..
Piston contası; yine soğuk havanın etkisi ile, piston iç çapı ve piston contası çaplarında değişmeler olacağı aşikar.. Bunun etkisi ne kadar olur bilmiyorum ama bir etkileşim-değişim olacağı muhakkak... ve yine bir ısınma süreci bekliyor sanki normal perfonmansı yakalamak için..
diye düşünüyorum,
bu anlamda fikirleri ve deneyimleri olan arkadaşlar var ise katkıda bulunurlarsa güzel olur herhalde..
paylaşım ve bilgilendirme için teşekkürler Bülent abi..
tx200 ile tahribattan ziyade biraz isabet atışları yap bari tamamen soğuma, yoksa mod54'ün yanında baya bi çelimsiz kalıyordur..
kibrit çöpü, tek delik v.s. bişeyler yap artık ![]()