KaraPence adlı kullanıcının mesajları

    • Ciddi sonucu olucaksa daha tehlikesiz bir is yapsın gitsin su satsın kardeşim o zaman herhalde o sırf öyle dedi diye.birileri elindeki tüpü satıp ondan tüp alacak sanıyor ya tutarsa hesabı :D

    300 bar tüp dolumu yapmayı tehlike sözcüğü ile anlatmak çok hafif kalır.
    İnsanların tercihlerine saygı duymanız gerekiyor.
    Sırf biri güvenmediği bir tüpü doldurmak istemedi diye "gitsin su satsın o zaman" gibi cümleler kurulmamalı.

    Bahsi geçen tüfekte karar kılsaydım onu alırdım hiç düşünmeden öyle değil mi? Ben Ekol de çalışıyorum ve çok ekonomik bir fiyata bu tüfeğe sahip olma şansım var. Firmada çalışan arkadaşlarıma sorduğumda tatmin edici bir cevap alamadım. İşi profesyonel olarak bu işi yapanlardan öğrenmek istedim. Eğer işimi görebilecek bir silah ise başlangıç için bütçeyi hiç zorlamadan alır. Ondan sonra daha profesyonel bir pcp ye geçiş yaparım diye düşünmüştüm. Yinede değerli vaktinizi harcayıp cevap yazdığınız için teşekkür ederim.

    Tüfeğe zaten önemli bir meblağ harcamayacaksanız alın. Burada da paylaşın biz de görelim.
    Ekol firmasında çalışan mesai arkadaşlarınızdan bir tüfeği deneme amaçlı da isteyebilirsiniz.

    Havalı silahlarda mesafe arttıkça pellet ağırlığı, kontrastı, atıcı hatası, stabil atış gücü, sıcaklık, dürbünün özellikleri, namluya olan uzaklığı vs gibi parametreler çok daha önemli ve hassas ayarlar gerektirecek bir hale geleceği için 100 metre sıfırlama hele ki yaylı için biraz iddialı bir tabir olur.


    Onun için önce tüfeğinizin limitlerini, sevdiği pelleti, doğru tutuç pozisyonunu iyice oturttuktan sonra bench rest pozisyonu ile 100 metre grupman deneyebilirsiniz.

    Bize şirket aracı olarak verdikleri peugeot 308 dizel otomatik gayet güzel bir araç.
    Daha 1000 km civarında kullandım. Peugeot genelde sıkıntılı bir marka olarak bilinmiştir hep. Ama bu araç şu ana kadar performans ve yakıt tüketimi anlamında iyi bir çizgideydi.


    Vites geçişleri son derece hafif. İnanılmaz çabuk ivmelenen bir araç.
    Test sürüşüne çıkın derim.

    Edgun, kalibrgun gibi markaların karga avcısı rusların soğuk iklimde araç içinden çıkmadan veya ayakta atışlarda daha dengeli avlanabilmesi için ihtiyaca yönelik üretilmiş modelleri ülkemizde de havalı üreticileri tarafından taklit edilmeye başlanmıştır.
    Tamamen zevk meselesidir. Nasıl rahat atıyorsanız o model kundak alınız.
    dipçik boyu ve yanaklığı ayarlanabilen modeller de var.
    Benim önerim bullpup veya normal kundak seçiminden önce aklınızdaki marka ve modeller arasından amacınıza ve bütçenize en uygun tüfeği seçmeniz gerekir.
    Bunun yanında dürbün,dürbün ayağı, dolum aparatı,scuba veya pompa gibi ekstraların maliyetlerini de hesaplamanız gerekir.

    Hawke'nin sidewinder serisi 6,5-20x42 veya 8,5-25x42 modelleri işinizi görecektir.
    Ancak dm60 dampa 25.4mm olduğu için 30mm çaplı dürbünler için sm dm70 ayak almanız gerekecek.

    Yukarıdaki telefon numarası aradım. izzet diye birine ait. forumda telefon numarası paylaşmadım dedi.
    Sayın canoz, Lütfen yiyemeyeceğiniz lokmayı ağzınıza almayınız, Veya yiyebileceğiniz kadarını alınız. Forumda da kabadayılık yapmayınız.

    Crosmann, umarex, hatsan kullanmış biri olarak söylüyorum yeterli mi acaba ? haydaaaa....


    ben hepsini kullandım ister al ister alma gardaş, soru soruyon cevap veriyorum. oku geç vıdı vıdı yapma


    seviyen belli. yazık çok yazık.


    rica etsem telefon numaranı verirmisin. tanışmak istiyorum senle

    Sayın Canoz,


    Burası kişisel dürtülerinizi tatmin edebileceğiniz bir forum değil.
    Beğenmediğiniz yorumları daha medenice cevaplamanız gerekiyor.
    İsterseniz burada siz telefon numaranızı yazın, yorumlarınızı beğenmeyenlerle tek tek tanışırsınız.


    Biraz saygı.

    İşin ilginç tarafı dünyada pcp üreticilerinin yeni trendi kompakt, taşıması kolay ve ağırlığı düşük ama etkili silahlar üretmek iken, ülkemizde 5kg üzeri ve 120-135cm uzunluğunda pcp'ler üretiliyor.

    Bu arada bu alet pcp sınıfına mı giriyor?videoları inceledim fakat pek birşey anlamadım

    silah pcp. Dipçik kısmı tüpten oluşuyor.
    Sadece kurulum mekanizması silahı yandan ikiye kırarak yapılmış.
    Böylelikle taşıma ve pellet yükleme işi kolaylaştırılmış.

    Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.


    Özellikle 8:19 daki Edgun Leshiy'e dikkat :)

    Türkiye'nin ilk havalı silah kulübü olan KOASK maalesef bizlere verilen bazı sözlerin tutulmaması üzerine aldığımız karar doğrultusunda kapatılmıştır.


    Kocaeli'de verdiği sözleri tutmak şöyle dursun, dün söylediğini bugün unutan bazı yöneticiler(!) sebebi ile faaliyetlerimizi kulüp-dernek adı altında devam ettirmenin bizlere ek külfet getireceği sonucuna vardık.


    Türkiye'de bir şekilde bir yerlere gelmiş beceriksiz yöneticilerin "ilgileniyormuş gibi gözükme" taktiklerine maalesef biz de kandık. kulüpleştik ve gördük ki biz işi ciddiye bindirip adımlar attıkça onlar başta verdikleri sözlerden ipe sapa gelmez sebepler öne sürerek vazgeçiyorlar.


    Bu arada yanlış anlaşılma olmaması açısından şunu da yazmalıyım: kendilerinden ayni veya nakdi hiçbir talebimiz olmadı! Sadece ve sadece güvenli biçimde atış yapabileceğimiz bir yer göstermelerini istedik.


    ilk mesajınızdaki uyarılar ve ikinci mesajınızdaki nitrojen-yağ karışımı ile ilgili paylaşımlarınız bazı yanlış-eksik bilgiler içeriyor. Yaylılarda Dizelleme veya pcp tüfeklerde herhangi başka bir katalizör ile tehlikeli denemeleri burada herhangi bir başlık altında paylaşamazsınız.
    Paylaştığınız bilgi burada birilerinin zarar görmesine sebeb olabilir. Lütfen daha duyarlı olalım, forum kurallarını okuyalım.