chaos3 adlı kullanıcının mesajları

    merhaba abilerim ve kardeşlerim. sizlere gamo teknik servis hakkında bilgi vermek için bu konuyu actım . biliyorsunuz gamonun tüfekleri gercekten iyi denilebilecek tüfekler ancak gamo firması distribütörlüğünü heralde türkiyedeki en dandik firmaya vermiş gibi görünüyor. gamo türkiye teknik servisi olan "ideal av " gercekten işini iyi yapamayan bi firma. sebebine gelirsek mart ayında 2. el olarak aldığım gamo shadow dx tüfeğin namlusu sallandığı için teknik servise gönderdim ve bana bunun normal olduğunu söyleyip geri gönderdiler. şimdi gelelim 2. sebebe gecenlerde tüfeğin yayının kırılması sonucunda tekrar bu işini berbat yapan servise göndermek zorunda kaldım bu sefer bana dedikleri şey yay kullanıcı hatası sonucu kırıldığı için garanti kapsamına girmiyor. aynen bu şekilde denildi ve yay ücreti istendi. sonuca gelirsek gamo tüfekleri gayet iyi tüfekler, teknolojisi olsun atışları olsun ancak servisi olan ideal av berbat . gamo almayı düşünenler servis işini bence bidaha düşünmesi gerek, hatsan yaylılarını hiç sevmememe rağmen sırf servisi işini gayet iyi yaptığı için hatsan almayı düşünüyorum. herkese iyi günler.

    4.5mm rüzgardan çok etkilendiği için 100 metrede biraz sıkıntı olmuş olabilir. Güzel paylaşım tebrikler.

    evet doğru söylüyorsunuz , 80 metre de iyi ama 100 metrede sıkıntılı oluyor, dürbünde iyi olmayınca hedefi vurmak oldukca zor. teşekkür ederim.

    merhabalar. bugün iznik gölü kıyısına gittim ve alanda varken 100 metre deneyeyim dedim. şunu söyliyeyim yaylı ile 4x zoomlu ve mildotsuz bir dürbünle 100 metreden hedef vurmak acayip zormuş. yaylı tüfeklerde 100 metre üzeri şişe kırma konuları oluyordu forumda , inş o konularada yardımcı olur yükleyeceğim video. 1. video da atış yaptığım noktadan cekime basladım ve hedeflere doğru gittim ilk video dan öncesinde 100 metreden, şişeye atışlarımda 3 isabetle şişeyi kırmış oldum , yalnız o video da yok (video cekmeyecektim vuramam diye ama baktım 1 şişe kırdım sonradan cekeyim dedim :) )
    tüfek gamo shadow dx 4.5


    1. video bilgilendirme amaçlı (atış yaptığım nokta ve hedefler)
    2. video atış videosudur. şişeyi kırma anı 4:03 te dir. sonunu izlemenizi öneririm.


    not: 100 metre civarı dürbünsüz nasıl hedefe isabett ettiriyorlar hiç anlamadım doğrusu :)


    http://www.youtube.com/watch?v…19dE&feature=youtu.be



    http://www.youtube.com/watch?v…KXJs&feature=youtu.be

    bu tufegı gormustum gamo ıyıdır ancak 4.5 mm 60 metreden tahrıbat umduğumdan ıyı gözukuyor...elıne saglık kardesım guzel vıdeo

    tahribatı banada gayet iyi geldi . ileriki zamanda 80 ve 100 metre deniyeceğim inş. :)
    teşekkür ederimm

    selamun aleyküm , atış videolarımı sizlerle paylaşıyorum. tüfeğim gamo shadow dx 4.5mm ,dürbün gamo 4x32 ır (mildotsuz), pellet gamo pro hunter. atışlar motosikletimin koltuğundan destekli olarak yapıldı. 50 ve 60 metre. hedef maden suyu şiseleri.
    not: 60 metre videosunda 4 atış boşa gitti ama merak etmeyin sonradan toprladım lütfen sonuna kadar izleyin ve aynı video da şans yardımıyla 2 objeyi tek atışta devirdim :) )
    iyi seyirler.


    http://www.youtube.com/watch?v=-NY8UryrQzo



    http://www.youtube.com/watch?v=FQIKR31ZAws

    bencet namluda sorun var ben kemdi gamo silahım ile o mesafede ayakta daha iyi grupman çıkartıyor sorun kesinlikle sizde değil

    evet namlu konusunda kesinlikle haklısınız , en kısa sürede yaptırmayı düşünüyorum.