sinanali59 adlı kullanıcının mesajları

    Çok güzel çalışma. Şişe kırma için tavsiyem şişeyi komple bantla sarmanız olur. Ben bu şekilde kullanıyorum. Dediğiniz gibi çöp bırakmak alanı kirli bırakmak hiç hoş değil. Ateşli ile atış alanına gittiğimde de kendi kovanlarım haricinde de biraz gezerek 1 veya 2 poşet toplarım çöp. Fakat hepsine yetişmek mümkün olmuyor. Atışa giden herkesin duyarlı olması en azından kendi fişeğini çöpünü vs toplaması gerekiyor.

    Herkes yaşadığı sorunu da paylaşırsa çözüm için teknik ekibimiz de elinden geleni yapar.


    -Ne sorunu yaşadığınız?

    -Mobil mi yoksa masaüstü versiyon mu?

    -İşletim sistemi (Android, ios, Windows...)

    -Kullandığınız browser (Chrome, Yandex, Explorer, Firefox v.b.)


    Buna benzer bir şekilde bilgi verirseniz iyi olur.

    Vallahi ben de zoraki almamak için tutuyorum kendimi. İç işleri hep problem oluyor. Geçenlerde Arda kardeşim de tek kırma önerdi çok hoşuma gitti. Superpose de var aklımda. Ama hep aklımda sadece. Hanım izin vermiyor daha.

    Mod 85 sniper çok keyif alarak kullandığım tüfekti. İlk tüfeğim ve bir çok deneme ve farklı mesafede atışlar yapmıştım. Cometa ve torpedo ile halen bu kadar keyifli deneme yapamadım. Elbette keyifli kullanımları hepsinin ama mod 85 ilk göz ağrım veya ilk heves midir bilemem bir tık öndeydi.


    Crosman 1077 ve Gamo P25 ile de keyifli vakitler geçirdim.

    Kolay gelsin. Seneye yetişir sanırım ;)
    Tüfek hırpalanma ötesi bir olaya maruz kalmış. Aklıma bir silah üreticisi geldi dockarms dı sanırım. Reklamında tüfeğin sağlamlığını göstermek için üstünde tepiniyor halay çekiyor adeta, suya falan sokuyordu. Eski sahibi buna mı özendi acaba?

    Bahsettiğiniz tüfek için 1 numaralı dürbün ve tek parça ayak lastik desteği ile bağlanabilir ve uygun olur.


    2 numaralı dürbün ise benim de kullandığımın aynısı. Replica diana. Ben memnunum. Bu dürbünü ilk olarak mod 85 sniper ile yatagun dampa ile kullandım. Sonrasında hawke tek parça ayak + lastik desteği ile cometa üzerine aldım.


    Sizin tüfek vortex değil sanırım bu yüzden linkteki bullseye replicası dampanın uygun olmayacağını düşünüyorum. Yatagun veya sportsmatch dm 60 / dm 70 tipleri daha uygun olur. Ama bence dampa yerine güzel bir tek parça ayak hem fiyat olarak uygun hem de yeterli olacaktır.


    Dürbün olarak mil-dot'lu reticle olanlardan tercih ederseniz atışlarda daha kolaylık olur cross reticle olanlara nazaran.

    Herkese iyi günler . Aliexpressden dürbün almak istiyorum ama çok fazla seçenek var karar veremedim . Bütçemi yukarıda belirttiğim gibi 100-120 TL(sadece dürbün) civarı . Yanında tek parça ayak düşündüm ama ondada kısası var uzunu var hangisini almalıyım karar veremedim bir türlü ?( Tüfeğim hatsan striker edge . Önerilerinizi merakla bekliyorum 8o .

    İyi günler,
    Forum kuralları gereği üyelik bilgilerinizi tamamlayıp tanışalım bölümünde kendinizi tanıtmanız gereklidir.

    Fiesta ve Polo ikiside güzel araçlar. Bence de 0 km almak yerine temiz 2.el daha mantıklı. Yalnız Gepard'ın dediği gibi çok genel olmuş. Nasıl özellikler arıyorsunuz? Otomatik, manuel, dizel, benzin, lpg, hasar durumu nereye kadar kabul edilebilir?
    Gemiden indiğimin 5.günüydü biz de hanımın arabayı değiştik. 2012 model Nissan Micra Platinum Cvt sedefli beyaz. 60000 bakımı gelmişti araç 59000 km'deydi. Sol arka kapıya maalesef bir Şahin yaslayıp biraz sacını göçertmiş. Muayenesi yeniydi. Bu vaziyette verdik galeriye 44000 liraya. Araç fiyatları uçmuş gitmiş. İstanbul'da hallederim araba işini hem de Ziya abi ile görüşürüm diyordum ama İzmir'de halloldu. Kısmet böyleymiş.
    Hakkınızda hayırlısı olsun, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.

    Ziya hocam aslında zoraki için bir eleştirim vardı benim "can sıkıcı olacak kadar isabetli" :)
    Şaka bir yana ben ilk tüfeğim olan mod 85 sniper'dan çok memnundum. İlk başlayacaksanız bu ayarda bir tüfek de tavsiye ederim Gamo'lara bulaşmak yerine. Benim de elimde 2 adet Gamo silah var. 1 tanesini kullanıyorum hem de çok severek eğlenerek fakat ilerleyen zamanda başıma bir iş gelirse korkusunu da yaşıyorum. Aynı şekilde Cometa tüfeğim. Muhteşem isabete ve bence iyi kaliteye sahip. Ama arkasında bir yetkili servis desteği yok maalesef. Ben de Hatsan'lara bir göz atmanız yararlı olur kanaatindeyim.

    evet hakılısınız siteyi geniş kitlelere tanıtmak istiyoruz.bir yanlışlık yaptıysak kusura bakmayın
    Teşekkürler

    Hoşgeldiniz forumumuza. Forum kuralları gereği lütfen öncelikle tanışalım kısmında kendinizi tanıtın.