01tufan adlı kullanıcının mesajları

    Fx Fan group taki arkadaşlardan yardım bekliyorum. Yardım beklediğim konu 2009 yılında Fx Glad. aldım. Yaklaşık 5 kutu Fx pellet atmışımdır. Tahmini 1,5 yıldan bu yana da Fx Glad. hiç kullanmadım. Geçen gün biraz hava doldurup kullanmak istedim (içinde yaklaşık 130 bar hava ile bırakmıştım ançak kutusunu açtığımda havası boşalmıştı) ancak hava kaçagı olduğu için bunu başaramadım. Uzun süre kullanmayınca bu normal midir?. Aklıma ilk gelen şey oringlerin sertleşmesi sonucu özelliğini yitirmiş olabileceği, bu arada bakım yaptırmak ve değişmesi gerekne parçaları değiştirtmek istiyorum. Daha önce bakım yaptıran arkadaşlardan bilgi almak amacıyla hangi parçalara bakım yapılıyor ve hangi parçalar değişiyor?. Yatagun sitesini bi kaç gündür açamıyorum onun için bakım konusunda kimle nasıl iletişime gececeğimi öğrenemedim. Mustafa serdar beyin tlf vardı ancak telefonu değiştirince hafızayı kopylamayı unuttuğum için bi çok telefon numarasıyla oda silindi. Mustafa Beyle nasıl iletişime gecebilirim şimdiden teşekkürler.

    Arkadaşlar lise yıllarında aldığım diana mod 24 marka bir tüfeğim var aldığımdan bu yana hiç keçe ve yay değişimi yapmadım aceba orjinal yay ve keçesini bulabileceğim yer bilen var mı?Bu arada yaklaşı 17 yıl felan olmuş. Diana partner 21 yayı ve keçesi uyarmı? Üsdatlardan cevap bekliyorum.

    Bende yorumlardan etkilendigim için kullanmadıgım ve hiç görmedigim halde iki gün önce Nikko platinum nighteater 10 50 60 ve ısıklı olandan aldım insallah iki hafta sonra burada olacak.İyi bir dürbün oldugunu tahmin ediyorum ama herhangibir tecrübem yok hakkında

    Bildiğim kadarıyla Türkiyede bu dürbünden yok nasıl temin ettiniz ve ne kadara mal oldu mahsuru yoksa öğrenebilirmiyim.

    Diamond serisi Nikko'nun ürettiği en kaliteli ve pahalı seri. fiyatı Nighteater'ın aynı büyütmeli olanının 2 katından fazla. Diamond Sportsman 10-50x60 FT ciler ve ciddi hedef atıcılarının kullandığı 3-5 dürbünden birisi. Fiyatı Leupold/Swarowski/Zeiss gibi markaların altında kalmakta fakat ulaşılabilir en kaliteli dürbün diyebilirim. Yıllardır hayallarimi süsler ^^

    teşekkürler diamond sportman'ın resimleri bile çok kaliteli olduğunu gösteriyor.


    Sanırım anlattığınız şekilde silahın basıncı 40 bar civarına düştüğünde uygulamayı yapabilirim.(Bazı şeyleri kendimiz halletmemiz gerekiğini düşünüyorum) Eğer yapamayacak gibi olursam cepten telefonla sizden yardım istememde bir sakınca olmaz sanırım. Bu arada gösterdiğiniz ilgide teşekkür ederim

    Tüp gevşekse tüpü saat yönünde çevirerek iyice sıkılayın. Tüpün üzerinde gördüğünüz alyen vida yeri, çekiç yayının kurulduğu zaman çıkmaması içindir, kundağı sökmek için gerekli bir vidadır, dibine kadar sıkılmaması gerekiyor ki, çekiç yayı kurma kolunu çekince dışarı fırlamasın.


    Arka tüpü saat yönünde çevirmeye çalıştım ancak yerinden hiç oynamadı. Fakat arka tüpü tüfeğin dipcik kısmından tutarak sağa sola hafif esnettiğimde çok az aynuyor normal midir. Burada yani Gaziantepte başka gladiatör kullanan yok yada bilmiyorum ondan kıyaslama da yapamıyorum. Arkadaki vida da çok gevşek neredeyse parmağım girse çok rahatlıkla dönecek kadar.Ne kadar sıkılması gerekiyor?.

    Arkadaşlar pazartesi günü FX gladitörüm elime ulaştı bu güne kadar deneme fırsatım olmadı bu gün bi kaç atış yapma şansım oldu gerçeketen çok hoşuma gitti. Biraz inceledikten sonra arka tüpün hafif oynadığını hissettim tüfeği kapzesinden tutup hafifce salladım yine aynı şeyi hissettim sonra elimle zorlamadan arka tüpü kontrol ettim (dolu tüple oynanmıyacağının bilincindeyim ve emniyet konusunda çok hassasım) hafif yerinden oynar gibi bu normal midir. Bide şarjör çıkarma kolunun çekildiğinde dayandığı yerin tam arkasında bir vida yeri var (arka tüpün takıldığı yerin hemen üstünde ) o vida ne işe yarıyor? Alyen anahtarla hiçbirşey yapmadan şöyle bi baktım çok gevşek duruyor bi sakıncası varmı.Acil yardım bekliyorum.

    Tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum iyi temennilerinden dolayı . Bu arada Mustafa bey ve kadir beyede çok teşekkür ediyorum gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı.En kısa zamanda Karayılan (Fx Galadiatör) konusunda görüş ve izlenimlerimi sizlerle paylaşacağım. Sabırsızlıkla Karayılanın (Fx Gladiatör) yuvasına gelmesini bekliyorum.

    Merhaba arkadaşlar bu gün yatagundan bir adet FX Karayılan pardon namı diğer Fx Gladiatör sipariş verdim büyük bir heyecanla kargonun gelmesini bekliyorum. inşallah yarın kargo Gaziantebe ulaşır yoksa pazartesiye kadar zaman nasıl geçer bilemiyorum.

    merhaba mustafa bey pcp çalışmaları nasıl gidiyor nezaman görme şansımız olacak ve ön sipariş toplanacak mı? merakla bekliyorum inşallah daha çok beklemeyiz . Son olarak konu başlığı ile uygun değil ama nikko dürbünler ne zaman stoklara girecek.