fox1905 adlı kullanıcının mesajları

    Ben koleksiyon yapıyorum evde şuan 70 i aşkın bıçak çakı var,yani fiyatı uçuk bıçaklar beni aşıyor genelde fiyatı uygun olan ürünlere yöneliyorum..Ama tabiki ömürlük çeliği kuvvetli demiri bile kesecek bir bıçağımda olsun isterim ve o bıçağa parayıda kıyarım acımam.Bu bahsettiğiniz kişi benim kendimin tasarımını yapacağım bıçakları benim için üretebilirmi ?.Yani tasarımını ben çizip ona vericem o yapacak ,yaparmı ?

    kendisi diriliş ertuğrulda engin altan ın kılıcını tasarlayan camiada tanınan bir zattır

    Ben koleksiyon yapıyorum evde şuan 70 i aşkın bıçak çakı var,yani fiyatı uçuk bıçaklar beni aşıyor genelde fiyatı uygun olan ürünlere yöneliyorum..Ama tabiki ömürlük çeliği kuvvetli demiri bile kesecek bir bıçağımda olsun isterim ve o bıçağa parayıda kıyarım acımam.Bu bahsettiğiniz kişi benim kendimin tasarımını yapacağım bıçakları benim için üretebilirmi ?.Yani tasarımını ben çizip ona vericem o yapacak ,yaparmı ?

    yapmaması için bir sebep yok instagramdan veya facebooktan ulaşın kendisine

    Arkadaşlar internette instigramda falan 70-80tl ye on numara tipi görüntüsü çok kaliteli gözüken bıçaklar satılıyor yanında ufak çakı kılıf çakmak hediyeli şekilde. Benim merak ettiğim acaba bunlar üçkâğıtçımı yoksa fiyatlar normal mi , bana sanki o gördüğüm bıçaklar o fiyatlardan daha çok para eder gibi geldi.Sipariş versem bana dandik teneke gibi bıçak yollarlar fotodaki bıçak ile alakası olmayan birşey yollarlar diye şüphem var.
    Bıçak konusunda tecrübeli kişilerin düşünceleri nedir bu konu hakkinda.

    İstediğiniz işinizi görcek birşeymi arıyorsunuz o fiyatlara tam anlamadım yoksa evladiyelik, çeliği kuvvetli bir kesici aletmi?
    Eğer evladiyelik demiri bile kesicek sertlikte çelik arıyorsanız markalarda fiyatlar uçup gidiyor, lafı uzatmıyıp diğer konudada birini tavsiye etmiştim okuduysanız eğer adres Fatih Altanay facebook dan ulaşabilirsiniz.Kendisi arkadaşım olup işçiliğide on numaradır.Onun tüm yaptıklarını türkiyede yapan yok. https://www.instagram.com/altanayfatih/

    arkadaşlar kendime bi tüfek almak istiyorum sırf evde dursun diye alacam .Bunun için her yıl develete paramı ödemem lzım ruhsat için nasıl oluyor bu işler.

    Yivsiz Av Tüfeği İçin Gerekli Belgeler


    YİVSİZ AV TÜFEĞİ SATIN ALMAK
    Değerli müşterimiz, av tüfeği satın alabilmek için bağlı bulunduğunuz İlçe Emniyet Müdürlüğünden ya da İlçe Jandarma Komutanlığından almış olduğunuz “Yivsiz Av Tüfeği Satın Alma Belgesini” bize ulaştırmanız gerekmektedir.
    Yivsiz Av Tüfeği Satın Alma Belgesi ve Ruhsat İşlemleri
    Daha önceden av tüfeği ruhsatınız yok ise yapmanız gereken;
    İlk olarak bağlı bulunduğunuz İlçe Emniyet Müdürlüğüne ya da İlçe Jandarma Komutanlığına başvurarak form almanız gerekmektedir. Daha sonra aldığınız forma istinaden alacağınız belgeler şunlardır:
    • Kaymakamlık Makamına Dilekçe
    • 5 Adet Fotoğraf
    •·Sabıka Kaydı (Adli veya arşiv kaydınız var ise mahkeme kararı)
    • Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
    • Sağlık Raporu (Bağlı bulunduğunuz Sağlık Ocağından Aile Hekiminiz tarafından verilmektedir.)
    • Vergi Dairesinden “Borcu Yoktur Kağıdı”
    • Parmak İzi
    •·27,00 TL Yivsiz Av Tüfeği Harcı yatırıldığına dair dekont ( 5 Yıllık Harç Bedeli)

    Oda benim merakım ama hiç fırsat olmadı .
    hatta bizim okulda okçuluk dersi var. ya bana bunu öğretin yada tüfeği getirir sizinle atarım dedim güldüler???!!!
    Galiba Hilalde makaralı bir yay var onu alıp başlayacağım tabi gidebilirsem

    Adanada adana geleneksel olçuluk var iletişim kurabilirsiniz

    Bende Cesa süperpoze var mobil şoklu bazen ayranım kabarır trap a giderim diye almıştım. İsabeti olsun işçiliği olsun yüze oturuşu olsum ben çok memnunum. Ancak bu aralar piyasada yok galiba. Babamda da cesanın tek kırması var baya eski ama oda çok güzel bir silah hatta onu dürbünle geyikte kullanıyor 100m den vurmuşluğu var.

    İyimiş :)
    genimizde var bizim böyle şeyler boşuna dememişler at avrat pusat diye elhamdülillah 3 ünede hakimiz

    Anladım bu dediğiniz dipçik konusu ile ilgili yaban tvde bir program izlemiştim. Yalnız hatırladığım kadarıyla siah üzerinden ölçü alıyorlardı. Siz ölçü verme ye gidecekmisiniz yoksa ölçüp uzunluk falan mı vereceksiniz?

    Ben tüfek bahanesiyle köye ziyarete gidicem huğlu bizim komşu kasaba muhtemelen gidince vericem hem görmekte istiyorum tüfekleri siparişi vercem onlar bana yollar sonra

    Bu istediğiniz özeliklerde standart üretim olmuyormu? Geçen yıl bir arkadaşıma huğlu süper poze aldık oldukça çeşit vardı. Benim çok ilgi alanıma girmediği için çok detaylı incelemedim ama o istediği özelliklerdeki tüfeği standart üretim seçenekleri arasında bulmuştu. İsterseniz bir bayii ile iletişime geçin belki o yardımcı olabilir özellikler konusunda. Bu şekilde maliyette daha düşük olur.

    Benimde çok bilgim olduğunu iddia edemem ama dipçik ölçüleri önemli, alt veya üst atmanıza sebep olur.Dolayısıyla herkesin ölçüleri de birbirine uymadığından her tüfekte atıcısına uymaz.Malum video sitesinde dipçik ölçüleri ile ilgili bilgilendirme videoları mevcut.

    3000 gibi bir bütçe ile özel yapim bir çifte yada poze yaptira bilirsek bende hemen evraklari hazirlamaya baslayim
    Gönlümde ejektörlü sellektörlü bi cifte yatiyor
    Eski sistemlere inat 61 cm kaval namlu 14 15 cm lik uzatmalarla güzel bi tufek yaptira bilirim

    Ben telefonla görüştüm , hazırda yok siparişle yapıyorz dediler özellikle belirttim ölçülerime göre yapılmasını istiyorum diye..