bymax9 adlı kullanıcının mesajları

    hayırlı olsun ultramı aldınız kısa namlumu?

    kral armsı bizzat arayıp sormuştum hatta forumdada konu açtım, konuşmayı aynen aktardım, bu konuda çalışma olduğunu doğruladılar ama nezaman çıkacağı konusunda herhangi bir bilgi vermediler şuan ürettikleri namluların avrupa standartlarında olduğunu, kullanıcılarını tatmin edeceğini söylediler...

    En iyi grup cometa nın yanlışım yoksa en dağïnıkta hatsanın... diana panter var mod 52 var cometa var ama cometanın yanında duranı bende tam anlayamadım bilenler yardımcı olacaktır yanlışım varsada düzeltin lütfen :)

    arkadaşlar günaydın herkese, Lazer 4-16x40 AOE bu dürbünü kullanan varmı yada bu fiyat aralığında 180-250 tl arası 4-16 yakınlaştırmalı önerebileceğiniz dürbün varmı. ( dürbünün fiyatı 185 tl)

    Arkadaşlar herkese mrb. bugün Puncher hakkında kafamdaki soruları sormak için Kral Arms'ı aradım, sağolsun telefondaki beyefendi çok nazik ve kibar ve gayet ilgili bir şekilde yardımcı oldu, ilk olarak şarjörü sordum onu zaten hemen hallettik dedi zaten bildiğim için detay sormadım, sonra namluyu sordum ilk serilerde namlu crownlarında sorun varmış internette kullanıcı arkadaşlar bu durumdan dolayı sıkıntılarını belirtmişler dedim, ilk serilerde bu sorunun olduğunu ve (buraya dikkat çekmek istiyorum) ilk serideki namluların normal yaylı tüfeklerinde kullandıkları namlu olduğunu ama şuan yeni seride Avrupa standartlarında bir namlu kullandıklarını belirtti... Lw namluyu sordum nezaman piyasaya sürülecek diye ama kesin bir cevap vermedi sadece çalışma var dedi o konuda detaya girmedi bende üstelemedim tabi.. Peki dedim ben bu tüfeği aldığımda namlu farkını nasıl anlarım dedim problemli olan ilk serimi yoksa düzeltimiş yeni sermi olduğunu? çıplak gözle onu anlamanız mümkün değil dedi sadece şöyle bir detay verdi, ramazan ayı içerisinde distribütöre verilen tüfeklerin hepsi yeni seri dedi, ondan önce piyasada olanlar eski seridir dedi, sağolsun distribütörün numarasını filanda aldım aradım hangi bayilere dağıtıldığını söyledi hepimizin bildiği bikaç bayi adı verdi alırken dikkat etmemiz gereken şey ramazan ayından sonra bayiye gelen tüfeklerden seçmek olacak yani öbür türlü sıkıntılı iş :) forumda alanlar galiba hep mayıs, nisan, aylarında alanlar konulardan öyle aklımda kalmış yanılıyor olabilirim, bu belirtilen aralıktan sonra alan arkadaşlar varsa onlardan bi kullanıcı yorumu incelemesi grupmanı rica etsek veya bu konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlardan aydınlatıcı bikaç cümle rica etsek.... içim bi rahatlasada alsam şu tüfeği yeminle resimlerine videolarına baka baka bi hal oldum artık :)

    arkadaşlar görmüşsünüzdür belki videolarını ama ben az önce youtube da windy city 2 yi ararken karşıma çıktı tekli atıyor sonra full otomatiğe alıyor saydırırıyor valla :) çok ama çok etkileyici bi tüfek olmuş bunlar gelirmi ülkemize çok heveslendim yeminle :)


    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
    8o

    ozaman bekleyelim biraz daha bende ilk at44 almak istiyordum ama puncher cok hos bir görünümle piyasaya çıktı aklımda hemen yer edindi tasarım çok güzeldi ama yorumlar namlu konusunda sıkıntı olduğunu gösteriyor açıkçası o yüzden almaktan vazgeçtim yetkililer forumdan zaten takip ediyordur inşallah mevcut tasarıma dokunmadan namlu konusunu çözerlerde bizde alırız...

    At44 + ekiz regülatör + ikinci el bi pompa= fiyat performans, mutluluk, işin zevkini çıkarmak için bunlar yeterde artar bence :)