selcukpiero tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
Samet hocam hayırlı olsun.
-
güncel 9500 çilek...
-
-
Öncelikle herkese iyi bayramlar. Fiyat ve fotoğraf paylaşmıştım. Benim ile yapılan sohbetlerde gözüküyor. Tabi ki tekrardan güncelleme yaparım sorun değil. İlgi ve anlayışınıza teşekkür ederim.
-
-
Evet doğrudur. İthalatçı firmaya önceden sipariş geçip te almıştım bende. Özellikle bu modele çok talep var.
-
Aynen hocam sizin bu attığınız model farklı yalnız. 18 adet bb çelik bilye atar.
Bendeki 21 adet döner şarjörlü yivli namludur ve peller atar.
05443198794
-
-
-
-
-
-
merhaba rezervedir
-
ürün günceldir.
aciliyeti vardır.
9,5 bin çilek
-
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. güncelThe content cannot be displayed because it is no longer available. -
Merhaba arkadaşlar..
severek kullandığım ve hala aktif olarak kullandığım motorumu acil olarak nakit sıkıntısından dolayı satıyorum.
Takas vs istemiyorum.. Dediğm gibi sadece ihtiyaçtan dolayı satıyorum.
ilgilene arkadaşlara detaylı teknik bilgi fotoğraf paylaşırım.
-
Helal olsun..
Hayırlı tezkereler kardeşim.