bthntc adlı kullanıcının mesajları

    Ben de mod 125 imde kullanmaya başladım fakat şimdiye kadar 8-10 tane kadar atabildim. Bullet kadar rahat yerleştiremiyorum. Sert bir cisimle fazlaca güç kullanarak namluya oturtmak zorunda kalıyorum hatta ilk solidi yerleştirirken acaba 6.35 mi gönderdiler yanlışlıkla diye tereddüt etmiştim :) yerleştirirken resmen soyuluyor meret :)

    Her şey çok iyi çok güzel. Ülkemizin bu tür girişimlere ihtiyacı var ve böyle cesaretli insanların olduğunu bilmek güzel. Görüntü itibarı ile oldukça tatminkar bir pelet. Bir de kullanan bir üstadım ürün hakkındaki yorumlarını eklerse tadından yenmez :)

    Çok teşekkür ederim. Fakat takdir edersiniz ki kullanmakta olduğunuz ürünün herhangi bir özelliğini bilmek-kullanmak ister her kullanıcı. Ben de bu özelliği merak edip ne işe yaradığı hakkında fikir sahibi olmak istedim. Ama yorumunuz ikna edici düzeyde, teşekkür ederim :)

    Selamlar.
    Bu tüfek kısa zaman önce piyasaya çıkmtı ve artık hatrı sayılır kullanıcı sayısına ulaşmıştır diye tahmin ediyorum. Fakat kullanma kılavuzunda da bahsedilen tetik ayarı konusunda herhangi bir bilgi ne yazık ki verilmemiş. Bu konuya hakim olan ustalarımdan hem bana hem de benim gibi merak eden kullanıcılara yardımcı olması açısından bilgi verirlerse çok berhudar oluruz :)


    1- Tetik ayarının amacı nedir?
    2- Nasıl yapılır?
    3- Atışlara ne gibi katkısı olur?


    gibi temek soruları cevaplandırabilecek bir ustam var mı acaba? :)

    Dürbünde sıkıntı yok. Konumumu kaybediyorum. Yatarak atış yapıyorum. Tüfeği de sağlam bir şekilde omuzuma yaslayıp atmama rağmen tüfek atış sonrası farklı bir yönde kalıyor

    Abi benimki yaylı değil, pistonlu. Ama ne yazık ki bir steoger x20 gibi nazik bir tüfek de değil hatrı sayılır şekilde tepiyor ne yazık ki g;$i
    Atış yaptığımda dürbün bir anda hedeften sapıp başka bir yere kayıyor. Genelde aşağı inip düzeliyor. ;(

    yahu dürbün sıfırlamasını elimden geldiğimce yaptım. Atış yaptığım arazıda ayakta destekli atış yapabileceğim bir düzenek bulunmadığından yatarak atmak zorunda kalıyorum. Fakat tüfeğin tepmesini kontrol etmekte güçlük çekiyorum ve palet çoğunlukla hedefin altında kalıyor. Tetiği ezerken ister istemez kabzeye yukarı doğru bir güç uyguluyorum ve tetik düştüğünde de namlu aşağı düşüyor. Tepme kontrolünü nasıl sağlayabilirim?

    h&n bitince o paletleri alırım o zaman. bi de onlarla denerim. sık sık palet değiştirince isabet oranı düşüyor paletler farklı yerlere gidiyor sanki

    bu silahı eski sevgilimden daha çok sevdim desem yeridir abi :) şimdilik crossman ın saçmasını kullanıyorum bikaç gün içinde h&n baracuda hunter (18.21grain) alıcam. umarım uyum sağlar.

    Öncelikle selamlar. Forumda yeniyim ve ilk konumu açıyorum. Bir yanlışım var ise düzeltin.


    Havalı tüfekle tanışmam babamın 15 sene kadar önce kendisi için aldığı Crossman 2100 ile oldu. 5-6 sene kadar kullandıktan sonra artık yeni bir tüfek almamın zamanı geldi diye düşündüm ve birkaç gün önce Hatsan 125 sniper vortex edindim. Atıcılık ve kullandığım tüfek ile ilgili deneyimlerini, iyi ve kötü anılarını, yapmam ve yapmamam gereken şeylerle alakalı ufak tefek ipuçları verirseniz, kısa sürede iyi atışlar yapabilir ve hepinize minnettar kalırım :)