marcusdecoy adlı kullanıcının mesajları

    Merhaba arkadaşlar. Öncelikle herkese iyi akşamlar diliyorum.

    Elimde hatsan hercules 6.35 qe var ama bu silahın namlu ceketini sökmeyi beceremedim bir türlü. Ne kadar uğraşırsam uğraşayım ceket milim dönmüyor. Sizlerden bu konuda bir öneri veya yardım rica edebilir miyim?

    öncelikle hayırlı olsun dostum. Neredeyse bir yıldır Gamo Cfx 5.5 kalibreyi kullanıyorum ben de ve bu tüfekle dürbün kullanarak 70-80 metreye kadar gayet isabetli atışlar çıkarttım. Açıkçası bundan 2 ay kadar önce aliexpress sitesinden
    http://s.aliexpress.com/UzaMzyQB
    Linkinde de görebileceğin leupold mark4 imitasyonu dürbünü getirttim ve sıfırlamasını yaptığımda hiç beklemediğim, tam anlamıyla beni şaşkınlığa uğratan bir isabet yakaladım. Dürbünün optik tertibatı çok temiz görüntü veriyor ve mil-dot özelliğinden dolayı minimal düzeltmelerini istediğim gibi yapabiliyorum. Dürbünü üzerinde gönderilen 11mm iki parça ayakla kullanıyorum, şu ana kadar yaklaşık 5 kutu da pellet yaktım ve dürbünde en ufak ayar kaçması yok. Velhasıl kelam sana böyle bir ürünü tavsiye ederim.
    Ayrıca konunun dışında kalacak ama pellet olarak da benim tüfeğim en çok gamo prohunter'ı sevdi. En başarılı atışlarımı onunla çıkartıyorum. Nedense TS-22 den istediğim verimi alamadım ben.

    ayna tekniğini yapamayan arkadaşlar büyük ihtimalle evin içerisinde uygulamayı deniyorlar diye düşünüyorum. Ben küçük bir aynayı yere koydum üzerine de dik bir şekilde dürbünü koydum. Balkonda yeterli güneş ışığı vardı. Ve biraz da dürbünün iç ışıklandırması (1/5 kırmızı ışık) bir kaç dakika içerisinde tamamladım.

    ne modeller varda bizim yerli üretici anca tüfeklerin kundak renklerini değiştirip uçlarınlarına göstermelik moderatör yapıştıtıp yeni model çıkardım diye piyasaya sürüyor bi atılım ilerle yok bi vortex(gas piston) olayı var ilerleme olarak

    vallahi sorma Asil hocam. Youtube'de falan videolarını izliyorum adamların. Resmen içim gidiyor. Bizim ülkemizde böyle canavarlar neden yok diye isyan etmemek elde değil. Ha olsa alabilir misin diye sorsan evet alamam belki ama sahip olan bir abimizin elinde canlı atışlarını seyretmek bile zevk verir.

    merhaba arkadaşlar.
    Elimde bir adet gamo cfx var. Bildiğiniz üzere silahın kurulması namlu altındaki levye yordamı ile olmakta ve peleti de gezin arkasındaki silindirik bölümden yüklenebilmekte. Dün akşam evde silahı karşıma koyup buna ne yapılabilir diye incelerken bir anda aklıma geldi. Acaba bu tüfeklere de PCP'lerdeki gibi silindirik 10lu bir şarjör mekanizması kurulabiliyor mu? Her atışta yeniden pelet yüklemeye üşeniyor da olabilirim bu arada. :D