Bunlara sardım ![]()
ofis tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
İstanbul Büyükçekmece tarafı dolum yapan yerler biliyormusunuz acaba.
Türkiye saat forumu ''saatforumu'' üyeliğiniz var mı, aynı isimle?
-
Facebook adresini biliyormusunuz birde oraya yazayım derdimi
Face kullanmıyorum ama sanırım burası https://www.facebook.com/HATSAN/
burada da durum pek farklı değilmiş sanırım ekim ayında yazılan bir kaç şikayet gördüm.
-
Hatsan beni gene mağdur etti tüfek bugün kargodan geldi tüfeği yapmadıkları gibi birde tetiğini kırmışlar. Kargodan tutanak tutturdum resmini çektim Hatsan da servis elemanıyla konuştum gene aynı hikaye tüfek eski yapamıyoruz bende dedim tamam yapamıyorsunuz niye daha fazla hasar verip tetiğini kırıpta yolluyorsunuz dedim bişey diyemedi siz tüfeği yollayın yapalım dediler tüfek zaten sizden yeni geldi yapsaydınız dedim o zaman tüfeği yollayın 250 tl ye Mod 125 verelim dediler
Facebook'tan yazın Bahtiyar bey görür bence.
-
Bunun adı aşk

-
Avcılar'da birkaç mağaza gezdim. Sadece HATSAN var fakat gereken kurma gücü kabul edilebilir ötesinde. ZORAKİ bulamadım, internette videolarda görünen kadarıyla kurma için gerekli güç daha az gibi.. Avrupa yakasında görebileceğim bir mağaza var mıdır acaba?
Beyazıt civarı mercan'a geçebilirseniz meydan av Zoraki yetkili satıcısı, 2 mağazaları var. Karaköyde de mağazaları var diye biliyorum. İstoçta bulabilir misiniz emin değilim. Avcılarda silah dünyasına mı gittiniz? Birde silah diyarı varmış

-
Tebrikler hocam zoom kaçtaydi bu atislarda
Tebrikler, güzel atışlar. Dürbün marka model nedir?
O şimdi asker

-
Bıçak mı tabanca mı istersin?
-
By konunun geçmiş mesajları silindi galiba doğrumudur?
Evet.
-
Merhaba dostlar,
Yeni forumda da aklımızda neler olduğunu paylaşmaya devam edelim isterim.
Genelde hobimiz ve ilgimizi çeken şeyler aklımıza gelir.
Kendimizi bunlarla sınırlamayıp hem tekrar aklımıza geldiğinde kolaylık olması, hatırlamamız hemde aklımızda olanı birbirimizin aklına zerk etmemiz amaçlı
her türlü ürünü ve aklımızdakini paylaşalım.Benim bir kaç gündür ayağımdaki aksaklıktan dolayı aklımda baston var. Evde beyzbol sopası yerine de tercih edilebilir.
-
T3 dizayn da ev tipi uygun fiyat ve destek sunan bir firma. Çin'e göre pahalı gelebilir ama montaj derdi, garanti kapsamı, teknik destek, ham madde temini göz önüne alınınca değerlendirmekte fayda var.
-
Aksu Av'a uğramadan,danışmadan,tanışmadan geçmeyin.
Farkı göreceksiniz

-
Dün sabahtan akşama kadar söktüm taktım söktüm taktım. olmadı. Dürbün ayakları tek parça değil bir de öyle denemek lazım. Tek parça olmasının gerçekten faydası oluyor mu?
İyi hizalanamamış, monte edilememiş iki parça ayakta ayakların birinin dürbünü bir tarafa diğer ayağın başka bir tarafa kastığını düşünün; tek parça ayakta ise ön ve arka kendiliğinden aynı hizada. Montaj bitince + düz olduğundan emin olun ondan sonra tamamen sıkılaştırın.
-
Masallah bunun ateslıden farkı yok çılgın bısey kac kalıbre acaba
Şöyle bir şey sanırım,
-
Bizde kaç gündür bunu söyliyoruz galeri zaten ayrı bir site bizim amacımız Türkiyenin en büyük havalısilah resim arşiv yapmak.
forum tıklamaları yeterli.
Hatırladığım kadarıyla eskiden de galeri ayrıydı ve gelişmesi, video, resimlerin oraya yüklenmesi için telkinler yapılıyordu.
Forumun ve galerinin logosu aynı olunca alışkanlık gereği tıklanınca foruma geri dönme beklentisi oluyor.
yapılan bu yenilikle zaman içinde galeri kullanım alışkanlığı oturacaktır. Galeri de kendi logosunu ister bence

-
@Mahmut Sami Üstadım,
Galeri sayfasındayken AirGunTürk logosuna tıklandığında forumun ana sayfasına yönlendirme olmuyor.Galerinin ilk sayfasına yönlendirme oluyor.
Aşağıda ki küçük AirGunTürk yazısına tıkladığımızda ana sayfaya yönlendirme oluyor.
Sanırım bu bilinçli yapılmış galeri kendi bağımsız forum gibi ama logoya tıkladığımızda forum ana sayfasına dönmek daha çok kullanılan bir alışkanlık değil mi?
Diğer kullanıcılarımızın alışkanlıklarını da merak ettim, çoğunluğa uyulur tabii ki.
-
Düştüğüm durumun vahametini ciddiyetini tehlıkesini burdan anlatamadım,yaşayan bilir, öylekı bir kere yere düşürmedıgım özel parcalarla topladıgım özendiğim bısıkletımı gözüm görmeyıp fırlatıp can havliyle kamyonet kasasına kendımı zor attım,,hayvanlara olan hassasiyetımı zaten belırtmıştım...Belediyenin tlf nunu ezberledim defalarca aradım aradık işe yaramadı.Ne yazıkki Ankaranın havasıda insanıda sert,bu köpeklerede sirayet etmiş...peki Tşkler
Sizin tabancanın sesi ile köpekleri korkutma amacınız olduğunu anladım bende.
Co2 lerin ilk birkaç atış sesi yüksek olabiliyor ve bir iki tane yüksek ses boş atış yapmak için tüpü üzerinde uzun süre taşımanız yada tüpü bitmeden çıkartmanız sağlıklı değil.
Çocukların bisikletlerine taktığı böcek ilacı yada lastik pompası gibi maçlarda havalı korna olarak kullanılan yüksek ses çıkartan ürünleri yada köpek kovucu aletleri önereceğim bende.
-
Değerli yorumunuz için teşekkürler. Peki siz önerecek olsanız co2 hangisini önerirdiniz?
Kelin ilacı olsa başına sürermiş ?
Blowbackli bir modelle başlamıştım elden çıkardıktan sonra blowbacksiz tactical bir model aldım
zoraki vazgeçilmezim şimdi blowbackli 1911 ve crosman 2240 düşünüyorum.
Birini tipi ve gerçekçiliği için diğerini zoraki gibi kendi çapında efsane olduğu için.
CO2 lerin ne olduğunu beklentileri ne yönde karşıladığını az çok kendimce anladığım için ve yılda bir kaç defa kullanıp kalrdırdığımdan duygusal tercihler yapıyorum.sonu gelmiyor altı patlar modellere girmiyorum bile?
-
Youtubedan izlediğim videolarda millet co2 tabanca ile şişe kırıyor balon patlatıyor vs. ben de bu şekilde eğlenmeyi planlıyorum. Yoksa 30 metreden hedef atışı yapmayacağım. Bu yüzden co2 ye yöneldim.
Bizden daha az harcayarak bu hobiyi yapan milletler var malum. Mühimmat olsun tüp olsun dert etmelerine gerek yok.
Çelik bb atan geri tepmesiz bir tabancayla tüpün kuvvetli olduğu ilk atışlarda kırabilirsiniz tüp azalınca farklı hedefe geçersiniz.ama bu co2 de şekilli olsun, isabetli olsun, güçlü olsun, sekmesin yaralanmayalım; bu dediğimiz elementleri bir tabancada bulmak zor birisinden fedakarlık edip cebe uygun seçim yapmak insani terletiyor ve sorular sormaya zorluyor. Hangisini alırsanız alın bir diğerinde aklınız kalacak. 2. Elleri takip edip maddi zararı aza indirerek merak ettiğiniz tabancaları deneyebilirsiniz. Acele davranmamalı!
-
Çok alasım geldi 4.5 alıp ft ye yatırım mı yapsam?