eren4222 adlı kullanıcının mesajları

    Ben geçen gün söktüm , 2 tane ingiliz anahtarı , yıldız tornavida , alyan 5 veya 4 ile

    Tek benim tüfek dolacağı için eğer bir problemi falan yoksa uzun yıllar kullanılır gibi

    Duruyor

    Tercih size kalmış , ben kendi deneyimlerimi paylaşmak istedim , belki size bir faydası olması adına.

    Videolara baktım çok kolaymış söküp toplamak köyde işliğimiz var bir çok alet mevcut bana sıkıntı olmaz gibi duruyor elim yatkın olmadı kompresör ustası buluruz yapacak bişi yok ?

    Merhabalar, ben yaklaşık 1 yıkdır aria pcp kompresör olanını kullanıyorum , bir sıkıntı çıkmadı, kompresörü genel amacı tüfeğe hava doldurmak zati scubaya değil. arıza konusunda , youtubede söküm ve bakım video ları mevcut , biraz butarz işlerden anlıyorsanız yapabilirsiniz diye düşünüyorum.

    Hocam onların kargo ücreti çok fazla New warrior tarzı olanlar 2kya geliyor kargo dahil ötekileri 3üzeri en az o yüzden New warrior tarzı şuan daha baskın geliyor

    Herkese merhaba şuan türkiyede stoklarda pcp kompresörü bulamadım ama aliexpreste var 2500tlye falan geliyor tüp almaktansa daha mantıklı geldi anladığım kadarıyla 2çeşitler nasıl alamaya değermi arıza yapma durumları nasıl tek sadece benim tüfeği dolucak tüpe falan basmicam

    Moa'sı biraz düşük (60-65) sf dürbünlere göre ama no limit ayak kullanacağın için çok da sorun olmuyor. Bende aynı sistem aynı moa değerinde bir ffp'yi bigmax'de kullanıyorum. Sorun yaşamadım. Ama en uzak 300 attım daha. Daha sonraki mesafelerde gerekir mi tecrübem olmadığı için yorum yapmam doğru olmaz.

    Bigmax x ten memnunmusunuz valla dürbün falan kolayda silaha karar vermek çok zor kral knight ile bigmax x arasında kaldım ama güç farkları çok fazla ikisinin arası bir güçte en azından bigmax x e göre daha az hava tüketen bişilerde bulamadım belki vardırda ben bilmiyorum ?

    Vortex ve athlon gibi ömür boyu garanti veren bir firma ve yurt dışında baya tutuluyor. Youtube da incelemeleri mevcut söylediğiniz diğer modellerden üstün olduğunu düşünüyorum.

    Banada öyle geldi ama kullanan varsa Bi düşüncelerini merak ettim. ömür boyu garanti olması çok iyi olurda satmak zorunda kalırsam benden sonra kullanan arkadaşta problem yaşamaz

    Benim tüfek ve optik bunlar.

    Kral Puncher Jumbo Dazzle 5.5 mm

    Vector Optics Capricorn 4.5x14x44 FFP


    Forumda güvenilir hobidaşlar var 2. el gözün kapalı alabilirsin ama istediğin ürünü denk getirmek önemli. Optiği yada tüfeği 2. elden de kovala hangisi denk gelir ise.

    Aslında fazla masraf olmasın diye vector warrior 6-24x50 gözüme çarpıyor

    Her şeyin farkında isen tüfeğin şimdiden hayırlı olsun.

    Ben de seçimimi FFP yönünde kullandım. Her markanın bronz..gold.. platin ürünleri oluyor. Optiği aceleye getirme iyi araştır bilenlerden bilgini al öyle satın al.

    Hocam siz hangi marka hangi model aldınız valla dürbüne vereceğim paradan kısıp daha iyi bir tüfek alsam diye düşünmedim değil ama ortalama bir dürbün ve bigmax x te keyif verir diye düşünüyorum Bu arada 2ci el takip ediyorum ama aynı şehirde hiç denk gelmedi bile ?

    Her şeyin farkında isen tüfeğin şimdiden hayırlı olsun.

    Ben de seçimimi FFP yönünde kullandım. Her markanın bronz..gold.. platin ürünleri oluyor. Optiği aceleye getirme iyi araştır bilenlerden bilgini al öyle satın al.

    Discovery 6-24x50 ffp daha ağır basıyor. Aslında huğlu effecto px5 pro lw çok güzel ama onu alırsam discovery dürbünle falan set kurmak çok daha pahalıya gelicek buda bütçeyi acayip zorlar

    46grain solid kullanmayı düşünüyorum evet dediğiniz doğru bende bu yüzden çok kararsız kaldım kral nemesis ile arasında ama az atış yapacağım için bu daha mantıklı geldi

    Merhaba Big max x ile ilk defamı gireceksiniz PCP ye.

    Pcpye ilkkez evet daha önce yaylı kullanıyordum artık iş görmez hale geldi köyde kullanıcam gün içi 30 maximum 50 atış yapıcam ilk baş kral knight düşünüyordum isabeti çok iyi ama köyde penatrasyon testi yapmak için çok malzeme var ve açık alanda arada bir 300metere keyfine deneme yaparım diye big max x e yöneldim

    Kral big max x almayı düşünüyorum yanında vector warrior 6-24x50 almayı düşünüyorum fiyatını hakedermi? Yoksa bütçeyi 1kdan 1.5k ya çıkarıp barska Blackhawk veya escavatör 6-24x50 yada bir sitede discovery 6-24x50ffp var ama mart teslim diyor hangisi almak mantıklı farklı marka model tavsiyelerine açığım bütçe 1.5k. Ffp dürbünlere daha sıcak bakıyor ama discovery harici bütçene uygun yoksanırım. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim.