bat39 adlı kullanıcının mesajları

    Konu tekrar açılmışken bende birşey sormak isterim peki orta sınıf yaylılarda küçük çaplı dürbün kullanırsak (3-9x32 gibi) dampa istermi yoksa tek veya çift parça ayaklar yeterlimidir? Daha dürbün kullanmadım 3-9x32 dürbün ve tek parça ayak düşünüyorum.

    Striker'i gördüm hemen burdayım:) Kim ilk tüfeğini alıp ta böyle heyecan yapmadı ki :D o kadar heyecanlı ki S ile X'i karıştırmış videoda sürekli 1000s diyor:) birde atışa çıktığında o zaman ki heyecanını da görmek isterdim:)) ilk olarak çok güzel bir seçim yapılmış memnun kalacağından eminim tahmin ettiğinden daha iyi çıkacak. ben striker'imden memnunum:) arkadaşımıza hayırlısı olsun kazasız keyifli atışlar. :)

    Hayırlısı olsun. Bu video sana yardımcı olacaktır.

    Harici İçerik m.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    Aslında sonuç çok güzel görüntü çok güzel ama kaç kişi bu şekilde bir spreyle boyamayı göze alır bilmiyorum.
    Bi arkadaşımla aklımızda plastidip boya ile boyamak var . Bu boyanın en güzel özelliği sıkıldığınızda sticker gibi söküp alabiliyosunuz :)


    Evet plastidip boyayla bu şekilde çok rahat yapılabilir son zamanlarda çok yaygınlaştı özellikle arabalarda. Bana da iyi fikir oldu bu:). İstenildiğinde de lastik gibi sökülüyor.


    sizinde bu güzel yorumunuz hoşuma gitti teşekkür ederim :) bu hobi bambaşka bir keyif ilk atışımı unutmadım hala:))
    doğayı seviyorum:) böyle şeylere dikkat ederim hayvanlar otluyor insanlar dolaşabilir:) örnek olmuştur İnşallah. Daha pratiğini buldum şişeleri koli bantıyla sarıyorum böylede patlıyor delik açılıyor ama dağılmıyor:))

    Bu tüfek ile striker edge in tetik vb mekanizması aynı mı?


    striker s ile striker x aynı ama edge hakkında bilgim yok edge vortex galiba ama emin değilim yanıltmak istemem almayı düşünüyorsan da konu açıp sorabilirsin kullananlar varsa yardımcı olacaklardır..

    Herkese teşekkür ederim hayırlısı olur İnşallah:)


    Atalay hayırlısı olsun, güle güle kullan. Paket açılırken resimlemişsin adım adım çok güzel olmuş. Şu unboxing olayı benim de aklımda oluyor ama bir türlü yapamadım direkt açıp elime aldım tüfekleri :)


    Dün teslim alacağını bildiğimden aklımdaydı zaten hemşo kesin atışa çıkmıştır hemen diye aklımdan geçirdim ;)


    Güle güle, kazasız belasız, keyfini çıkara çıkara isabetli atışlar dilerim ;tufey#


    Sağolasın aynen öyle oldu abim doğru boş bir araziye :) atış yaparkende benim aklıma sen geldin :)


    o kutudan yeni acma heyecanı bi başkadır ya telefon olsun tufek olsun cok sevıyorum :D ara sıra tüfegi kutulayıp bantlayıp tekrardan acasım gelmiyo degil :D


    Al benden de okadar :D yağlı hatsanıda ilk acmak güzel bişeymiş :D


    Hayırlı olsun başlangıçta ideal Bi tüfek hafif ve orta güç sana hobiyi daha çok sevdirecektir şimdiden ilk atışlarında nasıl keyif aldğın belli ya güçlü. Ağır Bi magnum olsaydı o Bi kutu pellet bitipte 50 Mt den şiyeyi patlatamasaydın nasıl keyif alırdın bunu yeni başlayan arkadaşlar görmeli


    Haklısın abi forumu çok okudum magnum ile başlayanların sıfırlama sorunları, hobiden soğumaları gibi. bence birazda bu yüzden magnum sınıfı silahlar kötüleniyor gibi geldi bana. birde alışıp sabredip tecrübeye ulaştıklarında yorumları değişecektir herhalde. Bende strikere alışma evresindeyim çok yeniyim daha bir kez denedim tüfeğimi uzak mesafede bende her attığımı ilk seferde vuramadım bu benim yeni olmamdan kaynaklı artık deneyerek zamanla daha iyisi olucak :) sağolun..


    Hayırlı olsun.
    Dürbünle ilgili olarak zoom yaptığında hedef aldığın noktanın değişeceğini göz ardı etme.Belli büyütme oranında sabitleyip,vidanın üstünü kapatmanı yada zoom kısmını vida tutmuyorsa vidayı tamamen çıkarmanı öneriyorum.
    Ebay'de tasco markasıyla benzer dürbünler satılıyor.
    Zoom sabit bile olsa iyi bir dürbün almanı tavsiye ederim.
    120 tl civarında sabit büyütme oranlı kaliteli bir dürbün 10x büyüten fiyatına göre ucuz bir dürbünden daha iyi atışlar yapmanı sağlar.İyi günlerde kullanın.


    Sağolun:) Dürbün konusunda hiçbir deneyimim yok rodajı bekliyorum sonrasında kendi dürbününü takıp neyin ne olduğunu anlayacağım artık :) ebay'la aliex'e öyle bir baktım ordan daha iyi bir dürbün arayışlarına geçicem ilerde:) önerileriniz için sağolun:)


    İlk silah ilk aşk gibidir :) 28 yıl önce aldığım ilk havalı olan "Eser" marka silahı unutmadım. Çoktan parçalandı gitti ama vidalarını falan hala saklarım.


    Doğru diyosun abi :) yüksek sınıflara çıksam da satmam herhalde ilk tüfeğim olduğu için :)

    Perşembe günü Güngörav'dan striker 1000s siparişimi verdim cuma günü öğlende tüfeğim elimdeydi. İlk tüfeğim olmasının heyecanıyla paketi açtım inceledim sizlerle paylaşmak ve almak isteyenlere benim gibi başlangıç yapmak isteyenlere yardımcı olmak istedim. herşey güzel hiçbir sorun yok korunaklı gayet güzel paketlemişler o ilk açmanın verdiği keyif bambaşka:) Almadan önce güngörav'ı aradım Ekrem bey'le görüştüm 4x20 dürbün yerine 3-7X20 dürbün istiyorum nasıl yapabiliriz dedim. Tüfeğin yanında 10TL gamo pellet siparişide ver gamo yerine 3-7x20 dürbün koyar 4x20 dürbünü çıkarır öyle gönderirim dedi yardımcı oldu sağolsun iki dürbünde hemen hemen aynı diyolar ama ilk defa kullanıcağım için zoom özellikli olsun istedim 10TL fark oluncada kabul ettim. en uygun güngörav da 228TL'ye buldum heryerde 240-250TL satış fiyatı var tek çekim 216TL'ydi dürbün farkıyla 226TL'ye aldım. yanında tüfek kılıfı-dürbün-bir kutu öztay marka 200 adet saçma ile geldi. Güngörav'dan memnun kaldım. heyecanla merakla hemen boş bir araziye gittim hava kararmaya yakın olduğu için az vaktim vardı laminant parke parçasına kağıt yapıştırıp sıfırlama atışları yaptım gez ile. zamanım azdı çok uğraşamadım aceleyle biraz sıfırladım ilk atışımı yaptım müthiş keyifliydi böyle bir şey yok :thumbup: sert laminant suntayı deldi etrafta bi kaç şişe vardı 50m 30m 10m' ye koydum 50m'den başladım ilk atışımda şişenin patlaması o kadar zevkliydi ki cok keyif aldım :) şimdilik atışlarımı dürbünsüz yapıyorum tüfek alışana kadar. Sonrasında dağılan şişeleri toplayıp eve döndüm. Striker çok hoşuma gitti tahmin ettiğimden çok fazlasını yaptı güçlü bir tüfek şuan için çok memnunum pazar günü sağlam bir sıfırlama yapıp bolca atış yapıcam sonuçlarını yine yazarım benim gibi yeni başlayanlara tavsiye ederim fazlasıyla tatmin ediyor benim görüşüm böyle. Hayırlısıyla başlangıcı yaptım :)