sniper42 adlı kullanıcının mesajları

    Bu kalibrasyon olayı silaha göre değişir sabit bir kuralı yoktur örneğin bt65 gibi bir silahta asla 4.5 mm kullanılmaz çünkü silahın yapısına aykırı tam tersi olarakta pcp tabancalar gibi kısa namlulu ve valfı uygun olmayan bazı silahlarda yüksek kalibre kullanmaya müsait değildir yani doğru soru alacağınız modele göre en uygun kalibreyi araştırmaktır.

    Gamonun shadowmatic modeli vardı 10lu şarjörlü namludan kırmalı hem güçsüzdü hem de sadece match pelletleri kullanmaya müsaitti diğer pelletleri tıraşlıyordu anlaşılan geliştirmişler bayağı ama gamo olduğu için almam ne adam gibi garantisi var ne de sitelerine attığım maillere cevap vermiyorlar.

    http://www.hatsanusa.com


    Hatsanın yurtdışı sitesi ve ürünlerin 3te 1i (tüfek-dürbün) Türkiye de satılmıyor ayrıca site sürekli güncelleniyor ve baştan savma değil , bi amerikali kadar değeri yok mu bu vatandaşın? Yazıkkk!!!

    Çok eğlenceli olmuş bana şu sahneyi anımsattı :)

    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    Arkadaşın tanıdığın araya girmesi ile rica minnet ile olacak iş değil belliki serviş işini yapmıyor tüketi hakları hakem heyetine başvurun dahası ingilizcesi iyi olan biri türkiye servisinin durumunu direk Gamo ya iletirse iyi olur
    konuyu açan arkadaşın tüfeği ne oldu merak etmiştim ama heralde foruma gimiyor artık konu açılmış sonuç yazılmadan yarım bırakılmış

    Aklımdan çok geçti ama hakem heyeti kararı icrai nitelikte değil bu adamlar ciddiye almazlar onu, illâ tüketici mahkemesi halledecek bu işi ona yatırılan mahkeme giderleri de oringden kat kat pahalı maalesef ama gamoya mail atmak daha kolay yaptırım gücü daha yüksek.

    Bende ki 2 adet at44 long tüplerin regülatörünü Emrah abi yaptı 200-90 bar arası 810 fps hızda 60 civarı atış yapıyor isabeti ve stabilitesi muazzam 150 metrede rahatlıkla soda şişesini her atışta vuruyor 500cc lik at44 ü bizzat gördüm silah atış sayısı isabet stabilite olarak tam istenilen kıvama geldi.

    Ben tam tersi düşünüyorum bu adamları destekledik ne oldu rehavete kapıldılar ne versek alıyorlar demeye başladılar bundan dolayı protesto etmeyi de bilmeliyiz ve o yurtdışına verdikleri ürünlerin kalite farkı olduğunu herkes söyler iyilerini onlara düşük kalitedekileri bize veriyolar, birşey daha var yurtdışında havalı tüfeğe bakış açısı bizden çok farklı onların beklentileri bizimki gibi değil onlar 7.5 joulela yetinen adamlar isterse daha kolay bi şekilde ateşli alabiliyorlar bizdeki gibi saçma sapan silah kısıtlayan kanunlar yok .

    Hatsan veya Kralarms devşirme yapamıyor sıkıntı orda zaten, ürünü üretip koyveriyor ondan sonra aldığın ilk günden daha ilk atışta arıza verip hevesini kaçırıyor insanın, yarım yamalak kopya yapıyorlar bu adamlar o kadar fuar gezip birsürü model görüyorlar ama çıkardıkları ortada, yaptım bu kadar oldu demeye getiriyorlar.Ve emin olun hobinin olduğu yerde saymasında Hatsanın tekelciliğinin payı büyük.

    Gayette de güzel olmuş. Üreticilerimiz teknolojiye genelde hep zamanı geçince sahip olurlardı. Hatsan in sırf bu konuda onculerden biri konumunda olmasi bile alkışlanmayı hak ediyor.

    Zamanı geçeli yıllar oldu fx revolution var , evanix speed var , steyr hunting var , huben k1 var , var da var hatsan baktı işler kötü gidiyor müşteriler sesini yükseltmeye başladı bunu çıkardı, kralarms da aynı politikayı izliyor kaybeden hep müşteri oluyor yerli yarı otomatik pcp tüfeği yıllardır istiyordu herkes, her ne hikmetse son 1 yılda önceki senelerin toplamından 10 kat daha fazla model piyasa sürmeye başladı Hatsan ve hepsi de at44ün bt65in makyajlı hali bu ilerlemek değil geçiştirmektir.

    Açık söyliyim ne tipini ne de ismini beğendim bu kadar kötü bir şekil bulmak için bayağı kafa yormak gerekir ismi de barrage diğer markaları örnek alıp ilgi çekici bi isim koyar insan çok itici olmuş.

    İnternette o tip yazılara itimat etmesin kimse o siteyi biliyorum silahı rastgele inceliyor herhangi bir veriye dayanmadan uyduruyor , dürbün açılmaz çünkü içindeki gaz kaçtıktan sonra görüntüsü bozuluyor benim tavsiyem dürbün yerine monte ayağını güçlendirmeniz dürbün dışardan müdahaleye müsait değil.Ama fazlaysa söküp inceleyebilirsiniz.

    Bende eski halıflekse sıkıyom bu aralar evde, yapısından dolayı kurşun delemiyor hep içinde kalıyor. Hedef kağıdını iğneyle rahat tutturuyorum yanına kapak boncuk koyup çift taraflı bantla yapıştırıp vuruyorum.Ortalık sakinleşinceye kadar idare etmeye çalışıyoz artık.