acemi sniper (fatih) adlı kullanıcının mesajları

    Çok uzun süre önce tüfeğimi satmıştım ve elimde kalan bazı malzemeler var.

    Seben marka ister dijital kamera isterseniz telefonunuz ile dürbününüze bu aparatı takarak atışlarınızı video halinde kayıt edebilirsiniz, tertemiz, kusursuz, sağlam. fiyatı kargo hariç 500 TL.

    bir adet pcp susturucu, metal alaşımlı tertemiz sağlam ve çok güzel sesi kesiyor. fiyatı kargo hariç 250 tl. Balıkesir /Merkezde oturuyorum isteyenler gelip elden alabilirler. fotoğraflarını buraya koyuyorum ayrıca seben dürbün aparatı içinde bir adet video linkim mevcuttur.

    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    daha detaylı bilgi isteyenler bana telefondan ulaşabilirler. İsmim Fatih (05433713601). Herkese hayırlı alış-verişler dilerim.

    dostum ben aynı mevzudan çektim, uğraşma yani, bir üretim serisi var o serilerde aynı sıkıntı var, ben bir tane tüpü değiştirdim hatsandan, her hafta sonu atışa gittiğimde tüp bozulup geliyordu valf kısmından hatsana gönderiyorum yapılıyor sonra yine aynısı oluyor, en son çare isyan ettim, gönderdim tüpü değiştirdiler maşallah ondan sonra hiç problem kalmadı, bunun yüzüne bir tane de yedek tüp aldım, onda da aynı sorun çıktı aldığım yerden onu da değiştirttim onda da problem kalmadı, bir seri var o seride o tüplerin valflerinde kronik arıza var, nasip meselesi size denk gelmiş, çare olarak fabrikaya anlatacaksın durumu böyle böyle diye değişim talep edeceksin, hatsana gönder yapsınlar gelince yine aynısı olacak. benim bu konuda forumda yazılarım mevcuttu onları incele istersen. ben neredeyse tüfeği yakıp videoya çekip buraya koyacak haddeye gelmiştim.

    dikkat et kronik bir arızadır, ben çok uğraşmıştım zamanın da, sürekli aynı yerden aynı sorunu yapıyor, valfin değişmesi gerekiyor, o valfte bir sıkıntı var, çok uğraştım onunla ilgili, bu yüzden forumda zamanında açtığım konular var, onu yapacaklar tekrar atışa gideceksin ve yine kaçıracak arkadaşım. Tecrübe ile sabittir. Geçmiş olsun.

    enescim, firma ile aslında konuşulursa bunun arkasının geleceği, grup olarak sürekli orada dolum yaptıracağımız kendilerine söylenir ise ona göre muamele gösterirler ise hem onlar memnun kalırlar hemde biz memnun kalırız, bende ramazandan sonra en yakın zamanda scuba mı alacağım. grup olarak hepimiz oradan doldurduğumuz zaman hem firmanın işine gelir hemde bizlerin, aslında sen grubumuzun sözcüsü olarak grup arkadaşlarımıza vede türker yapıya bilgilendirmeni yap bence.

    Geçen günlerde yaban tv de gördüm, ata arms Türkiye'nin ilk yerli yivli av tüfeğini yapmış ve tanıtıyorlardı, ama Türkiye içine şuan için satış olmayacak avrupaya ihracat olacakmış, ama bu bile iyi bir gelişme, inşallah bu işlerin önü açılır böylece.

    evet hocam, o tüfeği bende gördüm yusuf bey paylaşmıştı 500c tüp sanırım...ancak her yüksek tüp hacimli tüfekte olduğu gibi eğer regülatör koymazlarsa nova gibi 120 fps farkla biter...eğer güzel bir namlu (Lw) ve regülatör olursa at44 ün yanına birde o güzel tüfekten alırımki çok hoşuma gitti görünüşü :)

    fotoğraftan anladığım kadarı ile tekli yükleme sistemi yapmışlar ve 500 cc tüp koymuşlar, regülatör işini fabrika yapmasa bile harici olarak yapılabilir, ustalarımız bu işi hallederlek muhakka ki, benim derdim 200 bar basınçla çalışması ki pompa ile dolumunu yapabileyim, dediğiniz gibi regülatörde olur ise tadından yenmez gibi duruyor, at 44 ümün yanına da çok yakışır :)

    otomatik pcp pil ile çalışıyor, daha önce yayınladıkları videolardan kral yöneticisi bundan bahsetmişti, elektronik tetik olarak bir cümle geçiyordu, ayrıca otomatikten ziyade condor tarzında bir model daha çıkarmışlar ki hasta oldum, inşallah kaliteli birşeydir, bize de almak düşer, anlaşılan pazar kızışacak kredi kartları zorlanacak :)

    Bence bilgi almak istediğiniz, soru sormak istediğiniz şeyleri foruma yazarsanız, en kısa süre de sizlere dönüş olacaktır, tabi ki araştırmakta gerekiyor ama bulamadığınız veya aklınıza takılan şeyleri forumda özgürce sorabilirsiniz, o yüzden forumumuz çok kalitelidir, ben foruma başlayalı 1 sene oldu, havalı tüfekler ile ilgili hiç birşey bilmiyordum, herşeyi burada forumdan öğrendim, yeri geldi çok saçma sorular sordum ama cevaplarını her daim aldım, aklınıza takılanları rahatlıkla bu forumda sorabilirsiniz.

    at44 long tüfeğim videodaki gibi kurma kolu ile çekicin bulunduğu kısmın arasının oynadığını fark ettim, arada bir gevşeme oluşmuş, söktüm baktım ama vida göremedim sıkmak için, varmı bilen nasıl sıka bilirim? aşırı derecede oynuyor ve dürbünü taktığımda sap sol oynama yapıyor. bunu sabitlemenin yolu nedir, birde güç ayar setiskur vidam gevşemiş tüfeğin gücünü arttırıyorum kendi kendimne güç düşüyor, setiskur vidasını çıkarım loctite uygulamayı düşünüyorum fakat setiskur vidası çıkmıyor nasıl çıkarırım yöntemi nedir bilen arkadaşlar yardımcı olurlar ise çok sevinirim.

    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    emniyeti denedim ama tetik hiç aklıma gelmedi, tetik ile kurma kolunun bir alakası varmı bilemiyorum, tüfeğide paket yapmış bulundum artık neyse hatsana gitsin gelsin bir dahaki sefere başıma gelirse birde tetiği deneriz artık saolasın.

    diğer tüp sorununu hallettim bayadır atış yapıyorum ama işte tam atış esnasında kol sıkıntı çıkardı, olur böyle arada sürekli kronik sorunlar olmasın yeterki, ha birde hem kol sıkıştı hemde para sıkıştı galiba :) arada bir para sıkışıyor allah başka kusur vermesin, tüfeğin tüp sornunu hallettim bir tanede yedek tüp almış bulundum o duruyor öyle depoda.