at44 kol sıkıştı

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • at44 long lw tüfeğim ile 3-4 atış yaptım kurarken birden kurma kolu taş gibi kaldı, üzerinde şarjörü çıkaramadım, kol ilk hareketi yapıyor ortaya kadar geliyor geriye çekilmiyor kurma işlemini yapmıyor, asılıyorum bana mısın demedi kol neredeyse kırılacak, neden durduk yere kol sıkıştı anlamadım, hiç bir problem yoktu kurma kolunda, kurma kolu sonuna kadar çekilmiyor kalıyor, ileri dorğu kapanıyor geriye çekme işlemini yapıyorum kurma tık sesi gelmiyor taş gibi hareket etmiyor belli bir yerde kalıyor, sebebi ne olabilir acaba? tüfeği paklet yaptım üzerinde şarjör takılı kaldı hatsana gönderiyorum inşallah şarjçr fakan arada kaynamaz oralarda, sizce sebeb ne olabilir?

  • Ne çektin sen de hocam. Sanırım Murphy kanunları işliyor sende

    The world is mine...

  • diğer tüp sorununu hallettim bayadır atış yapıyorum ama işte tam atış esnasında kol sıkıntı çıkardı, olur böyle arada sürekli kronik sorunlar olmasın yeterki, ha birde hem kol sıkıştı hemde para sıkıştı galiba :) arada bir para sıkışıyor allah başka kusur vermesin, tüfeğin tüp sornunu hallettim bir tanede yedek tüp almış bulundum o duruyor öyle depoda.

  • tetık yayı probleminden bazen kol sıkışıyor, alt taraftaki Tetik ayarından tetiği biraz sertleştırmeyı deneyebilirsin servisten önce.
    İyice sıkıştı ise pek işe yaramayabılır, bazen de emniyeti bikaç defa açıp kapayınca düzeliyor

  • emniyeti denedim ama tetik hiç aklıma gelmedi, tetik ile kurma kolunun bir alakası varmı bilemiyorum, tüfeğide paket yapmış bulundum artık neyse hatsana gitsin gelsin bir dahaki sefere başıma gelirse birde tetiği deneriz artık saolasın.

  • tetık mekanizması çekici kıtleyemedıgı zaman kolu sıkıştırıyor, bir defa da ben gönderdim servise Tetik yayını değiştirmişler sorun çözülmüş