remrem adlı kullanıcının mesajları

    bende şaşırdım :) nevşehir hatsan bayiinden aldım. Siparişle getirttim

    ilginç. .. normalde benim tufek havali poset ocinde idi bayide ben kendim açtım. Icinden Pellet cikmiyor bayi hwdiye ediyor onu. Dipcik uzatma aparati yokdu kutunun içinde ona midem bulanmisti bayimi cikardi acaba diye .hatsani aradim onlar pakete koymuyoruz dediler. son olarak kutunun icin den ne oldugunu anlamadigim dikdortgen siyah bi plastik vardi .ne ye kullanacagimi anlamadim olw kosede duruyor

    Aynen mesajınızın altına imza atarım.
    Bendede kayış tutan yerde çatlak oldu hemen alır almaz çıkarın.
    Tetikde de gevşeme oldu . arada bir onu da sıkmak lazım.
    Benim dürbün de kaydı şimleme yapmama lazım onu bi türlü tam otutturamadım. hassas bi ayar yapmak lazım.

    hocam sizin derdinizi ben anlıyorum 2. mesajı daha sonra dikkate alacaksınız .
    1-Dürbünle bakarken gözünüzü dürbüne yaklaştırıp uzaklaştırın siyahlık olmaması lazım. tamamen net görüntü elde etmeniz lazım.


    2- Dürbün ile hedef alırken pellet hedef aldığınız noktaya gitmeyecektir. İstediğiniz yere gitmesi için dürbünü sıfırlamanız lazım . you tubedan 30 saniyede dürbün sıfırlama diye aratırsanız en kolay vidyo o.

    ya ben de toplu pellet alicam 85 sniper vortex var. Şöyle 50 mt den tam 12 den vurabilecegim pelet tavsiye edebilirmisiniz. Daha gecen hafta aldim tüfeği acemiyim henüz. Fiyat ucuk olmasin tabikide orta halli bi tavsiye bekliyorum

    Merhaba bu foruma ilk mesajım bende havalı tüfek almayı düşünüyorum. İlk başlarda ucuz ve spora ısınabileceğim orta seviyeli bi tüfek almayı düşünüyorum. İlerleyen dönemlerde kaynaşırız inşallah. Kötü bir başlangıç yapmamak için ve tecrübelerinizden faydalanmak için tanışmaya tüfeklerinizi görmeye gelmek istiyorum. Aranıza alırsanız sevinirim.