nthng adlı kullanıcının mesajları

    Güle güle kullanın, yoğun kullanılmayacaksa çok fazla para vermeye gerek yok Black&Decker F/P açısından güzel üründür.

    Benim deneyimlediğim el aletlerinde Makita çok iyidir, 30 yıllık makita matkapımız var. Yoğun kullanılmasına rağmen hala faal durumda.

    Bu kural zaten hep vardı, yasaklama söylentileri çıkmadan önce aldığım Armsan RS S1 de şarjörde takoz var 2 taneden fazla basılmıyor. Buradaki asıl suç bazı av tüfeği imalatçılarının, yurtdışı için aldıkları 5,10 lu ve hatta 20 li tambura şarjör izinlerinin kapsamını kendilerince arttırıp yurtiçinde de sanki izin varmış gibi satmalarından kaynaklanıyor. Yine her zamanki gibi son kullanıcı mağdur oldu.

    Evet piyasada saçma sapan ürünleri orjinal diye satanlarla dolu neyse ki bu firma cidden bu işi elit şekilde yapıyormuş bilmiyordum. Ve hemen güzel bi takım sipariş ettim.

    Buradan bakın güzel site ama bazı ürünler çok pahalı. Örneğin burada satılan bir dürbün montajını amazondan (orjinal markanın sayfasından) 5 kat düşük rakama satın almıştım.

    Emeğinize değmiş, kullanışlı görünüyor. Orta okul ve liselerdeki iş teknik derslerinde (şimdi ismi değişmiş olabilir) günlük hayatta herkesin işine yaramayacak tahta yakma, vitray boyama gibi şeyler yerine keşke dikiş makinesi kullanmayı öğretselermiş.

    Elinize sağlık güzel olmuş, sünger yerine kuru bakliyat (mesela mercimek) kullansanız daha iyi olur. Süngeri istediğiniz kadar sıkı yerleştirseniz de yumuşak kalabilir.

    Ayrıca Ata Arms'dan Bilal Bey ile yazışmalarımıza istinaden kendileri bana alıcı ödemeli naçizane bir kargo gönderebileceklerini söylediler. Kargonun yaklaşık 10TL tuttuğunu söyledi.


    Dün akşam üzeri kargo gelmiş. 5 TL tutmuş. Ata Arms ve Bilal Bey'e de ilgilerinden dolayı buradan teşekkür ediyorum.


    airgunturk.com/attachment/36224/

    Bana çok anlamsız geldi sonra göndermeleri. Benzer eşantiyonları fuarlarda ziyaretçilere reklam için dağıtıyorlar. Ürünlerini alan müşterilerine elbette ki göndermeliler ama sonradan değil..

    Teşekkür ederim,
    kaplama derdi olmasa tasarımları imalata geçirmek kolay ancak adam gibi siyah mat krom, veyahut siyah cerakot kaplama yapan yer en azından ben bulamadım, böyle olunca da çıkan ürün hoş olmuyor. ikitelli sanayinin göbeğindeyim, silahtan çok iyi anladığını iddia eden bir kaplamacı siyah mat krom yaptı, çivi ile çatur çutur çiziliyor, birisi elektrolag kaplama yaptı o da yaldır yaldır parlıyor ve ayrıca çiziliyor, en son mangan fosfat yaptırdım o da sürekli yağ olmaz ise paslanıyor ve eldeki hissiyatı hoş değil.. şu elin çinlisinin dürbüne uyguladığı kalite kaplama çok şükür ben yaptıramadım :) korkudan barrett'in rayını kaplamaya gönderemiyorum, ham hali ile bekliyor. airgunturk.com/attachment/28913/

    Facebook'ta Cerakote kaplama yapan yerlerin sayfaları var. Konya'da bir firmanın sayfasında kurumsal ve bireysel olarak çalıştığını yazıyordu. Bir bakın belki işinize yarayabilir. https://www.facebook.com/CerakoteKonya/

    evanix için 1600fps ve üstü diyorlar doğrumudur 4700tlEVANIX SNIPER-X2 ile 11000tlDaystate Wolverine 303 7,62 Hi-Lite arasında bir kıyaslama yapabilirmisiniz

    Ahmet Bey fps hesabı için birden fazla faktör var. Firmalar satışları arttırmak için bunu abartılı şekilde kullanıyorlar. Belirli bir tüfek için düşünürsek hava basıncı ve kaç grain pelet atıldığı burada belirleyici faktördür. Şöyle düşünün 4-5 grain alaşımlı bir pelet 1800 fps'le çıkarken 30-35 grain bir pelet 700fps ile çıkacak. 4-5 grain pelet 1800 fps'le namludan çıktıktan sonra çok hafif olduğu için hem enerjisi düşük olacak hem de balistik yolu istikrarlı olmayacaktır. Rakamları örnek olsun diye veriyorum. Youtube'da neredeyse her tüfekle ilgili inceleme var, onlar size fikir verebilir.

    Değişim katogorisine giren tüfekleri olan arkadaşlar tüfeklerini gönderip değişikliklerini yaptırmaları kendi yararlarına olur.

    Bahsi geçen ürünlerde böyle bir iyileştirme ihtiyacı olmasa, kullanıcılardan böyle bir talep gelmese kimse durup dururken ücretsiz ürün iyileştirme yapmaz. Sebepsizce böyle bir iyileştirme yaklaşımı ticari işletme mantığına da aykırıdır. Belirtilen modellerde tüfeği olanlar hiç beklemesin. Yine tekrarlıyorum ne sebeple olursa olsun son kullanıcı için güzel bir gelişme..

    "..Gurupmanını ve atış sayısını beğenmeyen arkadaşlar.." açıklamanın içinde böyle bir cümle olması aklıma ürün geri çağırmayı getirdi. Geri çağırmanın Türkiye'de ve dünyada bir çok örneği var. Geri çağırma firmalar için başlangıçta zayıflatıcı gibi görünse de uzun vadede markaya duyulan güveni arttıran bir süreçtir. Tüfekler bir problem sebebiyle geri çağrılıyorsa açıklama faklı olmalı.


    http://www.milliyet.com.tr/ike…detay-yatakodasi-2267454/
    http://www.sabah.com.tr/otomob…milyon-araci-geri-cekiyor
    http://www.internethaber.com/f…-geri-cekiyor-331891h.htm
    http://www.posta.com.tr/merced…geri-cekiyor-haberi-67911
    http://www.mynet.com/teknoloji…-geri-cagiriyor-2144098-1



    Ne sebeple olursa olsun son kullanıcılar için güzel bir gelişme.. Şunu da eklemeden geçmek istemem bu değişim kampanyası sadece müşteri memnuniyetini arttırmak için yapılan bir kampanyaysa o zaman Kral firmasını gönülden tebrik etmek isterim.

    P226 öneririm.Gamo'yu uzun bir süre kullandım.Namlu ucunda 1/2 diş olmaması büyük dezavantaj bence.Çok uğraştım modaratör takmak için ama olmadı.
    Moderatör ile kullanmayı düşürürseniz kesinlikle p226 derim.


    Silahlar kalite olarak aynı diye düşünüyorum.Şarjörleri aynı.

    Magazinler birbirlerine benzese de aynı değil ölçüleri farklı. Silahlar da kalite olarak aynı değil, ikisini de aldım kullandım.

    Yağlama tüpleri hem çok pahalı hem de aşırı yağlama yapabilir. Muhtemelen sizde de silahın yağlanacak, yağlanmayacak her yerini yağa bulamış. Tavsiyem silahı söküp kuru bir bezle fazla yağları alın. Ben Crosman Pellgunoil kullanıyorum 1 tüpü 2-3 dolar civarında aşağıdaki videoda nasıl uygulandığını anlatmışlar.


    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.