cncci35 adlı kullanıcının mesajları

    Teşekkür ederim cevabınız için. Bir sorum daha olucak nacizane. Ben iki çeşit pellet atıyorum şuan 1-Gamo rocket 9,26 grain 2-jsb exact dıabolo 8,44 grain. Bunlardan özellikle gamo rocketten memnunum. Başka önerebileceginiz pellet var mı ?

    Arkadaşlar merhaba. 2 hafta önce walther cp99 compact 4.5 mm pellet atan tabancaya sahip oldum. Şu ana kadar hiç bir sorun çıkarmadı çok şükür. Fakat tabancamı temizlemek istedim. İnternette bir kaç video izledim namlunun hemen altındaki vidayı söküp kapak takımını açmak için kullanılan düğmeye bastıklarında namlu hemen çıkıyor. Fakat benimki çıkmıyor. Bilgisi olan arkadaşlar var mı acaba ?

    Sayın HPI dediğiniz gibi söküp hava bastım. tüfekle tüpün birleştiği yerden yani tüpün oringlerinin olduğu yerdeki içeri giren çıkan meme gibi bişi var ordan kaçırıyo. nasıl çözücez bu problemi ?

    Arkadaşlar bugün at44 long lw model tüfeğimle atış yapmak istedim. tüpüme 100 bardan 200 ü 5-10 bar geçene kadar hava bastım. atışta 3. şarjörü atarken tüp 100 bar civarıydı birden kurma kolunun ordan hava kaçırmaya başladı. bi atış daha yapayım düzelir dedim düzelmedi. tüp tamamen boşaldı. pompayla hava basmaya çalıştım fakat şöyle sesler geliyor gırc gırc gırc yapıoyor ve biyandanda boşalıyor. tüpü söktüm bastıkça tüpün tüfeğe giren yerinden kaçırıyor. sorun nedir arkadaşlar bilgisi olan varsa yardım edebilirmi? kendim halledersem daha iyi olur servise pek vermek istemiyorum.

    arkadaşlar ekstra konu açmaya gerek duymadan bir soru soraağım. bugün long lw mle ilk atışlarımı yaptım evin bahcesinde. mesafe kesin olmamakla beraber 9 m. vector 4*16*50 dürbünümü optik merkezleme yaptıktan sonra kaba taslak vector dampa ayaga taktım. bir daire içerisine muntazam bir şekilde artı çizip destekli olarak hedefin ortasına atışımı yaptım ve pelle hedeften yaklaşık 7 cm aşağıya 1 cm de sağa attı bunu gidermek için taretleri kullanmama kararı alıp pekte saglıklı olmaz ama oan elime geçen tek şey buydu kağıt bantla şimleme yaptım. bu seferki atşımda hedefin 2 cm aşağısına ve sağ sol olarak 0 noktasınavurdu. geri kalan mesafeyi taretlerle ayarladım ve hedefi tam 12 den vurdum. üstüne 30 pellet daha attım bu pelletler gamo rocket , diana sport ve hn ftt idi. üçündede aynı sonucu aldım ve 12 den hedefimi vurdum. sorum şu tareti up'a sonuna kadar dondurduğumde 2 tur dondu bu bana 100-200 m atışlarda yeterli olurmu arkadaşlar.

    anladım usta. taret pasoları ters çekilmiş ters vida kullanımış yani :) . ben makinacıyımda herşeyi düz vida olarak algılıyom :) . şimdi netlik kazandı olay teşekkür ederim

    taret saat yönüne yani vida paso yönüne cevrilirse vida ucu artıkılı aşağıya iter ve sizde namluyu yukarı doğru kaldırıp üst vurmak zorunda kalırsınız. doğrumudur ?

    Arkadaşlar merhaba. okadar konu okumama rağmen şuna bir netlik kazandıramadım. diyelim ki pellet hedefin altını vuruyor biz tareti yukarımı çekiez yani saat yönü tersine ? yoksa aşağımı itiez yani saat yönüne ? bu mantığı biri açıklayabilirmi accaba beynim durdu arkadaşlar

    dediğiniz işlemi uyguladım dolum ucunun oringlerini değiştirdim ve taktım. yıne hava kaçırıyodu pompaya bikaç kezx basıp dolum ucunu sağa sola oynattım tıslama kesildi şuan 200 e kadar bastım ılgınız ve çözümünüz için çok teşekkür ederim :)

    Arkadaşlar merhaba. bugün att44 lon lw mi alıp evin yolunu tuttum. eve geldim büyük bir hevesle tüfeğimi açtım. hemen pompayı taktım dolum ucunu tüpteki boşluğa yerleştirdim tüpüm 150 barda. daha fazla hava basıp atışa gidecektim hemen. fakat basamadım. pompalamaya başladığımda dolum ucundan hava kaçıyor. pompanın manometresi 10 barlarda seyrediyor pompalarken tüpte hareket yok. ne yaptıysam olmadı bi çare bulun arkadaşlar