at44 long lw doldurma sorunu acil...

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Arkadaşlar merhaba. bugün att44 lon lw mi alıp evin yolunu tuttum. eve geldim büyük bir hevesle tüfeğimi açtım. hemen pompayı taktım dolum ucunu tüpteki boşluğa yerleştirdim tüpüm 150 barda. daha fazla hava basıp atışa gidecektim hemen. fakat basamadım. pompalamaya başladığımda dolum ucundan hava kaçıyor. pompanın manometresi 10 barlarda seyrediyor pompalarken tüpte hareket yok. ne yaptıysam olmadı bi çare bulun arkadaşlar

  • Hortum ile dolum ucunun arasında contalı rondela var. Kontrol et. Eğer yoksa teflon bantla hortumun dolum ucuna takılan yerdeki dişleri teflon bantla sar ondan sonra dolum ucuna bağla.

    bt65 sb-w-lw 5.5mm 80-87 Joule.

  • dolum ucunu tüpteki deliğe sokuyorum fakat hafif boşluk var onu nasıl çözücez havayı ordan kaçırıyor delirmek üzereyim arkadaş

  • dediğiniz işlemi uyguladım dolum ucunun oringlerini değiştirdim ve taktım. yıne hava kaçırıyodu pompaya bikaç kezx basıp dolum ucunu sağa sola oynattım tıslama kesildi şuan 200 e kadar bastım ılgınız ve çözümünüz için çok teşekkür ederim :)

  • Pompanin dolum ucundaki delik ile tüpün dolum ucunun girdiği yerdeki deliğin aynı hizada olmasına dikkat edin.

    Ekiz Regülatörlü at44 long lw 5,5 mm
    Vector Optics Viper 8-32x50 E-SF

  • sayın meker81 evet bunu yeni farkettim :) pompa hortumu dolum ucunu kastırıp, azda olsa rahat girmesi için raybalanmış deliğe boşluk verdiriyor ve hava kaçmasına sebep oluyor.