egemen. adlı kullanıcının mesajları

    Teşekkür ederim kardeşim böyle kullanmış kişilerden duydukça benim için daha aydınlatıcı oluyor.
    Galiba 440 4.5 alıcam :rolleyes:

    Kafam yeterince karıştı zaten birazda siz karıştırın vallahi hiç problem değil yeterki iyi bi ekip kurayım :) :)
    Şuan cfx royal araştırmasındayım ama alttan kırma pek hoşuma gitmedi fakat özellik bakımından daha iyi sanki :) 8o


    Beynim yandı artık 8|8|8|

    Ahşap konusunda kararlıyım, klasik görüntü çok hoşuma gidiyor :) Sizde beni cfx e itiyosunuz sanki , sentetik olanı daha ucuz hani cfx alll gibilerinden :D:D:thumbup:

    Söylediğiniz konuya bakmıştım nerdeyse forumdaki bütün 440 ve cfx konularını okudum :) Beni düşündüren aralarındaki fiyat farkı biri 800 iken diğeri 400 gibi bu yüzden bütçemi zorlamaya değermi diye düşünüyorum :) O videoda yapılan atışları 440 lada yapılabileceğini düşünüyorum ama ne kadar doğrudur bilemem :)
    Zaten yaylıda max 100 metre yazılarını çok okudum fazla mesafe pcp gerektirir gibi :) bu yüzden 440 la 60-70 metrede etkili atış yapabilirsem yeterli olucak diye düşünüyorum :)



    Ne kadar çok düşünüyorum :D:D:D

    Çok haklısınız aslında :) Ama o kadar fazla bütçe ayıramam herhalde :) Benim en başta dediğim gibi hunter 440 iyi bi dampa ve iyi bi dürbün seti kurmaktı :) Şuan kafamı karıştıran cfx royal sadece :) 440 ile cfx royal arasında çok fark varmı çnkü fiyat olarak ortalama iki katı :)

    Resmen içimi okudunuz kafam iyice bulandı :) Sadece dampa ve dürbün konusunda kararlıyım :) Hunter 440 bana istediğimi vericekmi sizce, aldıktan sonra pişman olmak istemiyorum. 60-70 metrede beni tatmin etmesini bekliyorum :)

    Şuan alacagım hunter 440 ın fiyatı benim için uygun sadece dampa ve dürbünü daha pahalı tutuyo düşünün :) Ayrıca pcp istermiyim istemezmiyim onu ilerleyen zamanlarda görücez :) Şuan alıcagım ekipmandan istegim 50-70mt civarında beni tatmin etmesi ve kalitesiyle uzun süreli kullanım. Bu yaptıgım ekip bunları bana vericekmi bunu merak ediyorum :) Eğer yetmez denilirse biraz daha bütçeyi arttırmayı düşünüyorm tabi çok fazla bi farklılık olurmu bilmiyorum :)



    Teşekkür ederim yorumun için..

    Bende yeni almayı düşünüyorum bu tüfeği yaklaşık 1 hafta içerisinde kaliteli olmasını istiyorm :) DM60 dampa ve hawke 3-9x40 IR dürbünle kombin yapmayı planlıyorum. Fakat 4.5 mm daha iyi olacagını tavsiye ettiler. Kırma namlu oldugu için sorun yaşamam umarım çnkü namlu düşmeydi fln birsürü şeyler okudum forumda. Sizce iyi bir seçim yapmışmıyım ?


    Yorumlarınız için teker teker teşekkür ederim..

    Yeni konu açmamak için burdan yazmak istedim. Bende gamo hunter 440 4.5 mm almayı düşünüyorum. Çok eski bir model artık diyebilirmiyiz yoksa ben yanlış mı düşünüyorum :)



    Değerli yorumlarınızı bekliyorum ...