drezin adlı kullanıcının mesajları

    #hims #hims #hims yoksa yoksa erdem abiye gümrükten kıyakmı geldi dedim. bir an neredeyse sabah gelip görsemmi diyordum aklımdan ama neyseki sadece rasıl kırovmuş ;kihhik, .yarın tatile çıkıyorum kısmetse. ama gladyator ayağımıza kadar gelseydi görmek farz olurdu. iyi atışlar erdem abi

    videoları görünce aklıma bi anım geldi. edirne kapıkule arası demiryolu güzergahında çok sayıda ceviz ağacı vardır. bi gün edirne garda yürürken yanıma küt diye bişey düştü. karga elektirik direğinin tepesinden cevizi perona atmış kırılsın diye, bende aldım cevizi yerden kırdım taşın üstünde karganın bakışları arasında afiyetle yedim oda bana baktı ;kihhik,

    kardeş yanlış anlama elindekine inanmamak değilde 35 liraya dampa nasıl aldın şaşırdım biraz. fotograflarını çekip yayınlaman mümkünmü acaba ayağın?

    güle güle kullanın, insan tüfeği tam takım olunca daha bir seviyor onu. destekli atış yapmayı düşünürsen ve elinde yoksa gittigidiyorda ucuz tripod lar var. boyu 110 değilde 145-155 olanı tavsiye ederim. tüfeğinizle keyifli atışlar dilerim

    emrah bey kapalı mekan atışları için çok güzel tasarlanmış son derece kullanışlı bişey yapmışsınız. tebrikler ;d; . ancak hem burdan birşeyi net öğrenmiş olalım. ben pellet kapanını atılan merminin çarpmadan dolayı deforme olmadan yakalanması için diye biliyorum. mesela sabun, cam macunu gibi.. bu hedefte atılan pelletin dağılmaması gibi bişey söz konusu değil. doğrumu???

    Ustalarım hatsanı aramak yada parçayı bulmak çözüm değil ki...Ellerinde bizim aradığımız polüüretan(yanlış yazmış olabilirim)keçe varmı bakalım.Yoksa bile onlar var bu olur gibisinden şeyler söyleyeceklerdir eminim.Güngör av bir hafta içinde gelir sipariş verirsek fabrikaya demişti bana.Daha önce hiç patriot keçesi alan yokmu arkadaşlar aramızda!!!! lütfen bir el atın bu işe!!! tabi yayda lazım onu unutmayalım ve pellet yuvasının etrafındaki conta.Saygılarımla.


    keçe yay ve contadan bende istiyorum temin edilebilirse

    memnun olmana çok sevindim. güle güle kullan. dürbünle atışı bende ilk patriotta denedim. çok sevdim. gez işinden daha iyi. keyifli atışlar dilerim :thumbup:

    son gittiğim atışta o kadar memnun kaldımki dürbünden ,tüfeği bikez daha sevdim. gamo meç pelletler ile 50-60 metrede direk üzerine atışlar yaptım. ben şişe biriktirip gidiyorum atışlara. 1-1,5 saat idare ediyordu beni bir torba soda şisesi o gün 20 dk da tüm şişeler ve şişelerin kırıklarını temizleyip geldim.alırsan gamo marka ve 32 mercek çaplı dürbün tavsiye ederim.

    gezle sıfırlarken gezin üstündeki vida tam en üste geliyor en üstte sıfırlanıyo vida tuttu tutmadı oluyo 1 veya 2 diş tutuyo atışlarda fırlatıyo vidayı daha uzun bi vidamı bulmam lazım ne yapsam? kurma koluda sürtmeye başladı :( 1. nesil patriot.


    enes kardeş bendede gez vidası fırlıyor . dediğin gibi tüfeği ayara getirmek için vidayı açmak gerekiyor ve atışta yerinden fırlıyor. yerine sanırım daha uzun bir vida bulmak lazım bu şekilde sorun çözülür, ben dürbüne geçtiğim için üstüne düşmedim. eger dürbünsüz kullanacaksan o vidadan bulman gerekecek yoksa ayarsız bir tüfeğin oluyor ve isabetsizlik zamanla canını sıkabilir. gerçi tüfeğin attığı yeri öğreniyorsun ona göre nişan alıyorsun ama direk üzerine nişan almak varken kendini niye zorlayasın...

    sorun dürbünden veya ayardan değilse , ayakların yerlerini değiştirin öndekini arkaya arkadakini öne, bu seferde sağa çekiyorsa ayaktan olabilir diyebiliriz.

    yaban tv de bir test görmüştüm. tüfekler namlu boylarına göre belli mesafelerde test ediliyordu.test sonucunda alınacak tüfek sayısı 1 ise optimum namlu boyu 65 tir die bir sonuç hatırladım.