Maxel635 adlı kullanıcının mesajları

    benim şarjörlerim zor bile giriyor yuvasına. Kırma kolu yumuşak hatsan flash gibi değil. Daha rahat eğer yolladıysanız yeni bolt kolunu takmalarını isteyin. Ben servis le görüştüm takarız yollayın dediler ama ben bu ara müsaitim havalarda güzel devamlı atistayim. Ama yollayıp yeni bolt kol taktiricam. Bar hep 120 de . Hiç değişmedi sizinkinde sıkıntı mı vardı.

    hatsan fllsah pup rg kullanıcısı olarak size tavsiye ederim 18.13gr 860 fps civarı atıyor. 5 şarjör 120 bara kadar 7 şarjör 100 bara kadar atıyor. Orta güç te bir pcp dır. Isabeti güzel. 120 bara ayarlı regülatörü var kundağı işçiliği avrupa silahları aratmıyor. Gelelim dolum işine bende kral marka pompa var 76 pompalamada 100 den 200 bara getiriyorum buda 3 dakkami almıyor. Jsb 15.89 gr ile çok iyi sonuçlar verdi aynı şekilde jsb 18.13 gr ile de aynı sonucları verdi birde h&n sniper magnum 18gr ile de çok iyi sonuçlar verdi. Kullandığım paletler bunlar. Kullanılması keyifli ve regülatör olması da büyük bir artı.. iyi akşamlar

    Valla insallah sunarlar diyelim bu konuda bir bilgim yok ama youtube de bir video vardı airborne modeli ile ilgili. Inşallah bizlerde kullanmak nasip olur.


    Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    Bu yarışın içine ata arms da giriyor ata arms in işçiliği estetiği çok güzel.. kaliteli pcp lere de benziyor en azından tornadan çıktığı gibi müşteriye gitmeyecek gibi bir izlenim var bende.fakat bir türlü müşteri ile bulustirumadilar ürünleri. Bu günlere amerikada lasvegasda düzenlene shot show 2019 da pcp ürünlerini yayınladılar bullpup tarzı bir üründe mevcut instagramdan takip ediyorum orda fotoğraf paylaşımında bulunmuş ata arms. Bakalım ürünler ne zaman cikacak kalite performans fiyat ne olacak. Ama benim izlenimim duyumum. Avrupa tüfekler kadar kaliteli olacağı. Ata arms in ateşli tüfek serileride çok kaliteli pcp de de bu kalitenin dışına çıkacaklarını sanmıyorum. Bu havalı dünyasının başına çeken firma olursa sasirmam artık beklemedeyiz.

    maxi ile at44 aynı kategorilerde bir urun değil at44 'le kral megayi karşılaştırmak daha doğru olur. At44 long için nokta atis diye arastirin çıkacaktır atış sayisi. Benim size tavsiyem bu iki eski modelden uzaklaşıp daha yeni modellere yönelmemiz. Ben de bu iki urun arasında çok gidip geldim hatsan flash pup RG modeli önerebilirim size. Regülatörü yeni bir pcp arastirin ben kullaniyorum çok memnunun. Pompa ile dolum yapıyorum 3 dakka 5 dakka ancak sürüyor. Iyi aksamlar.

    Bununla ilgili internette çok ca video var bakabilirsiniz. Neyle dolum yapacaksınız. Güç mu isabetmi sizin tam olarak isteklerinizi açarsanız daha iyi yardımcı olur forum. Ayrıca forumda da bunla ilgili çok ca yazı ve koni var. Biraz arastirin derim..

    kardeşim 130 bara kadar 125 bara kadar 50 atış yaptı zaten 55 reguleli atış verir diyor fabrikada. Ben tam milimetrik olarak sana nasıl hesaplayım özel olarak sana atış sayısını hesaplayamam. Sana ortalama değerler veriyoruz. 55 reguleli atış 50 oldu bende demekki tam 200 bar basamamışım. Belki 205 bar bastım 57 atış verdi. Bunun böyle milimetrik hesabını ben yapamam. 15.89 gr ile 920 fps falan atıyor. Daha ne bilgisi verelim anlayamadım...

    Fps değeri ölçemedim crony yarın geliyor ölçücem. Fabrika verileri jsb 18.13 gr 830 850 fps civarı yazıyor. Benim de tahminim o yönde. Ben bugün 15.89 jsb ile atış yaptım grupman olarak da iyi. Güç olarakda orta güç bir pcp diyebiliriz.

    Hocam merhaba bugün atışa gittim. Ve çok güzel grupman çıkardı tüfek çok güzel hem sağ hem sol elle kullanılıyor. Ben solak olmama rağmen çok rahat kullandım. 200bar 100bar arası 6 şarjör attı 25 ve 40 metre grupman yaptım ucan paletler hariç çok iyi grupman çıkardı. Çok kullanışlı sağlam kaliteli bir urun yapmışlar. Herkse tavsiye ederim. Regülatör 120 bardan sonra devre dışı kaldı. 40 metre atışlarında hiç bir değişiklik olmuyor. Ben pompa ile kullaniyorum 102 pompada 100 den 200 e çıkıyor. Kral marka pompam var. 25 metre de tek delik yaptı. Jsb 15.89 pellet kullandım elimde o vardı. Memnunum dipçiği okadar kaliteliki sanki kaplama gibi. Inşallah da memnun bırakır. Korkmadan alinabilir. Regülatör olması çok güzel. Herkse kolay gelsin.

    255cc rg modeli bu 58 cm namlu hatsan strode 600mm yazıyor ama ölçmedim bi tam olarak ölçücem. Duz hatsan flash pup la karistirmayin regululatorlu modeli bu.

    Bugün tüfek geldi görsel olarak çok hos kaliteli ürün üzerinde bayağı çalışilmis regülatör bar göstergesi de var. Foto yükleyemedim. Omuza falan çok güzel geliyor ayakta atış imkanı sağlayacak agirlikta 3.4 kg geldi tartıda tarttım. Regülatör 120 bara ayarlı. Atışa gidemedim. Arkadaşın crony cihazıyla atışlarında çekip yüklicem. Gurupman olarak neler verecek bakalım. Alacak olan arkadaşlara tavsiye ederim ahşap kundağı çok kaliteli. Pürüssüz harika bir kundağı var kurma kolu sert olur demişlerdi çok rahat işaret parmağınla açıp kapattım. 255cc 200 bar tüpü var. Haziran 2018 tarihli. Inşallah grupman beni memnun eder. Regülatör neler yapacak hepsini paylaşıcam. Burdan bilginler ava çok teşekkür ederim hediyeleri ile olsun ilgisi ile olsun paketlemesi hızlı teslimat için teşekkürler. Görüşmek üzeri herkese iyi günler.

    bende aldim bugün sipariş yeni geçtim. Bakalım artık nasıl çıkacak ilk defa çok araştırmadan hislerimle bir havalı aldim umarım beni memnun eder