hgfdsa adlı kullanıcının mesajları

    vallahi şaşırmadım degil deli bir güç 80 fp inanılmaz bir güc bende pcp alıcaktım ama simdilik vazgectim cünkü mustafa abinin ve ekibinin yeni cıkaracakları modelı bekliyorum. tüfegi cok merak ediyorum eger cok sey istemis olmazsam acaba mustafa abi tüfegin bir iki resmini görebilirmiyiz acaba eminim diger arkadaslarda merak ediyolardır herkeze basarılar dilerim. saygılar.

    ya arkadaslar biseyi anlayamıyorum biz havalı tüfegin üzerinde bile dürbünü bozulmadan zor zaptediyoruz da. yivli veya yivsiz av tüfeklerinde nasıl dürbün çif parça ayakla bozulmadan ve kaymadan duruyor anlayamıyorum. mesela ben gecen sene slug namlu bir av tüfegi alıcaktım ama tabi dürbünde takmak istedim ama kime sorsam dürbün bozulur veyada ayar tutmaz dediler bu yivli tüfeklerdeki dürbünmü farklı yoksa ayakmı farklı görünüste bir fark görünmüyor halbuki. bu konuda bilgisi olan varsa bana bu durumu acıklayabilirlermi acaba simdiden tesekkür ederim herkeze isabetli atıslar.

    ayagını ilk ben gördüm bugün güzel ayak artık bundan sonra ayar kactı falan derdin olmicak bende insallah bi fx t12 alırsam ;tacli# bolbol atıslara gideriz artık yeni dampa ayagın hayırlı olsun.