Hayır bununla av yasak sadece insan vurabilirsin ![]()
Tabiki serbest, üstelik yurdumuzda satılıyor bu mermi, özellikle Domuzda son derece etkili.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Hayır bununla av yasak sadece insan vurabilirsin ![]()
Tabiki serbest, üstelik yurdumuzda satılıyor bu mermi, özellikle Domuzda son derece etkili.
Evet, bu silah sonradan yasaklandı, zaten böyle uçuk çalışmaları hep Weihrauch yapmıştır, eter li havalı tüfeğide bunlar yapmıştı ve sonradan oda yasaklandı.
her ne kadar sızdormazlık olmaz desek de belli bir güç kaybı yaşanması muhtemelinde tekrar hava basılması gerekir mi
Bu konuda mevcut bildiğimiz modeller içinde sadece Weihrauch HW90 modelinde sibop ile basınç değerleri değiştirilebilirken, diğer marka ve modellerde kaçak olmayacağı varsayılarak böyle bir seçenek konulmamış.
Güzel bir çalışma, elinize sağlık, paylaşım için teşekkürler.
Silahın GasRam bölümünde üretici tarafından basılmış bir hava zaten var ve kullanımda hava eksilmesi olmaz, buradaki basınçlı havanın amacı pistonlu silahlarda yayın yerini alması.
Mustafa Bey dediklerinizden kurulu bırakmamda bir mahsur olmadığını anlıyorum.
Keçe peletleri tek tek namluya koymak mı daha iyi yoksa şarjöre koyup öyle atmak mı?
Gökalp pardon, senin ne demek istediğini şimdi daha iy anladım, silahın kurulu kalmaması gerekiyor, bunun için boltu çek elin bolt kolunda iken tetiği ez ve boltu yavaşça ileriye alki silah kurulu kalı çekiç yayı zamanla performansını kaybetmesin.
Keçe pelleti şarjöre yerleştirerek at, şarjörsüz sıkmak ta doğru değil, namlu ucundaki pelletin girdiği sarı parçaya içerden gelen basıncın zarar vermemesi için şarjörün orada destek olması silahın sağlığınadır.
Fx T-12 tüfeğimi atış yaptıktan sonra şarjörü çıkarıyorum. Kutusuna kaldırıken boşa bi el sıkmak gerekiyor mu? Ben 1-2 defa boşa sıktım. Yanlış bir hareket mi. Yoksa uzun süre kullanmadan bırakırken doğru bir hareket mı?
İçimde bi şüphe oluştu. Tüfeğe zarar vermekten korkuyorum...
Gökalp boşa sıkmana gerek yok, bunun yerine 1 - 2 tane keçe pellet atmış ol ve hem içinde silahta mermi kalmadığından emin olma duygusu, hemde namlu temizliğin yapılmış olsun.
Bunları Nucleex Onur hazırlamıştı, hemen sizede hazırlar sanırım
Harika bir haber, teşekkürler. ![]()
Arkadaşlar,
Buluşmalar önekine bir ilave yaptım, "KörfezTeam" aynı zamanda Galeri bölümünede "KörfezTeam" bölümü ekledim,
Hayırlı olsun.
Kutunun üstündeki bantlar dıkkatimi cekti
Kadir silahı Eski Bekaoutdoor yeni Pasifickamp, aslında meydan av , ın yeğeni Ekrem beyden satın almıştır, bizden bayilik almıştı.
Aman Kadir dürbün kızağına locktite vs.. sürme gözünü seveyim. ![]()
Hayır Kerem yanlış anlama olasılıklarından dolayı sordum,
senin kastını açman için ![]()
Sorun yaşamamanız dileği ile,hayırlı olsun.
Gladlarda sorunmu çıkıyormuş Kerem ![]()
Ben çok ümitliyim, 200 ve üzeri gurupları alaycı ve dalga geçerek yapacak Kadir, sonra sıra 5,56 YataGun a gelecek.
En büyük rakibide Kartalçin Yusuf olacak, iki yiğit çıkacak meydane. . . ![]()
Ayakları gevşet, ters istkamete kasarak yeniden sık, ayaklardandır.
Bir tanede 10 litre Scuba aldı Kadir ![]()
Fakat Yaylı dünyası en önemli ferdini kaybetti ![]()
Aliihsan silahının moderatörünü sök ve 100 metre gurupman yap, başarılı sonuç alamazsan bize gönder birde biz gurupman deneyelm, yada Erdem e gönder,
peki bu sisteme pnömatik piston yayı ile entegrasyonu yapılabilir mi yani sırf gasram ile elde ettiğimiz kuvveti süperpozisyon yasasınca yay kuvveti ile destekleyebilirmiyiz
Ne gerek var, yay ilave edeceğine basıncı 26 bardan 36 - 40 bar a çıkar aynı şey, kurabiliyorsan, gücün yetiyorsa sorun yok.