Evet bu gördüğünüz altın tetik ve plastik gez vs.. li olanlar 1.Nesil değil, Orijinal Hatsan, her ne kadar üzerinde webley yazsada, bunu 1 yıl önce Patriot başlığında anlatmıştık.
Mustafa Serdar tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Her şey mükemmel de birde 12. madde olarak silaha kaliteli truglo sistemli gez ve arpacık kondursak çok daha iyi olur kanaatındayım zira isteyen dürbünle isteyende dürbünsüz kullanabilme zevkine ve lüxüne sahip olsun diyorum.
tekrar kolay gelsin...Ahmet bey bu önerinizi 9mm kızağa monte edilebilir bir sistem tasarlayacağız sizin önerinizle.
-
Dampa ayağın ortasından 1 - 2 santim kesip çıkarabilirseniz sanayide sanırım istediğiniz olur.
-
Var ama Türkiyede zor bulursun,
Benim anlamadığım ne amaçla kullanacaksınız, yani bu ayağa ne bağlayacaksınız, eğer dürbün bağlayacaksanız tek parça ayaklar yada Dampa tabir ettiğimiz darbe emici özelliğe sahip tek parça ayaklar var.
-
Anladım şimdide ben hani elimde bulunanlar içinden size yardımcı olacaktım, bu ayağın aynısı var ama kızağı 20mm weaver ayak yani 11mm standart havalı tüfek kızağına olmaz.
-
İyide hani bize teşekkür !!!
durduk yerde yapılmadı bu kampanya

-
Bu setuskur vida alyan anahtarıylamı açılıyor ,alsam kaç numara oluyor, bide adı ne oluyor alyan değilse eğer..

Doğrusu ALLEN
-
Emre hayırlı olsun.
Emre hayırlı olsun, isabetli atışlar.
arasıra Göktuğ'a da kullandır, biyeri şişmesin
Ne alaka, Göktuğunda at44 ü var.
-
şöyle izah edeyim teknik terim kullanamayacağım ama sizin yatagun dampa mountun bu reddota uyacak ölçülerinde ama dampa değil tek parça hali
ayrıca eklemeyi unuttum boğaz ölçüsü 30 mm değilde 1 inch olanıAnladım gibi, ama bende 1 inch olan yok, 30mm boğaz ölçülü olan var, bizim daha önce YataGun da sattığımız Z Mounth dediğimiz ve 2 tane kelepçe adaptörle 1 inch boğazlı optikte de kullanabilirsiniz, yanlışlık olmasın istediğiniz ayak altta fotoğrafını verdiğimmi ?
[Resim Engellendi: http://www.sunclear.biz/en_description/Cantilever%20Dovetail%20Mount%20Acom.jpg]
-
Mustafa bey yukarıda resmini verdiğiniz 2x yaklaştırmalı reddotun bağlı olduğu tek parça ayaktan nerde bulabiliriz?Reddotu lazım değil sadece bu boyutta bir tek parça ayak şu an bana ilaç gibi gelir
Weaver 20mm ayağımı kastediyorsun?
-
Değerli arkadaşlar,
Bu başlığı bu bölüme açtım çünkü bahsedeceğim konu modern tıp da psikoloji yada psikiyatri dallarında, sanırım sağlık konusuna giriyor.
Davranış bozukluğunun semptomlarına (belirtilerine) gelirsek ; Özellikle belli bir takım başarısızlıklar sonrası ortaya çıktığını tahmin ederek ;
Durduk yerde saldırganlık, iftira atma, bir başkası hakkında sıfırdan senaryo yazıp karalama kampanyası yapmak, bir başkasının gelecekte yanlış yapacağını öngörme (müneccimlik) ve tüm bu yaptıklarına da zamanla kendisininde inanıp kendisini haklı görmesi, dünya üzerinde en doğru analizi kendisinin yapabileceği takıntısı, herkesin ona saldırdığını düşünmek, hayali düşmanlar yaratmak, kişileri bu görüşlerine inandıramayınca da ağresif davranışlar sergilemesi.Bu yazımda kişileri hedef almadan objektif ve ciddi anlamda analiz ve yaklaşımlarınızı yazmanızı rica ediyorum, ve Lütfen seviyeyi düşürmeden.
-
abi kalite demekki ben 12 x de 100 metreyi 50 metre gibi göremedim

Yusuf 12x ise 12 defa yaklaştırıyor demektir, sen bir göz doktoruna git diyeceğim ama dürbünsüz atışlarını bildiğim için bunuda diyemiyorum

-
mustafa abi birde 2x olunca reddot özelliği kaybolup dürbün statüsüne girmezmi hani reddott da 2 göz açık nişan alıyoruzya bundada 2 göz açık nişan alabilirmiyiz.
Aynen 2 göz açık kullanabilirsin, çok rahat bir sistem Yusuf.
Bilmeyenler için ; 2x olması 100 metreyi 50 metrede göstermesi anlamına gelir.
-
mustafa abi sizin gözlemlediğiniz bu reddot iyimidir.
Yusuf bu RedDot bendede var bir tane ve son derece memnunum, yanında ön arka flap kapakları da geliyor ama kapaksız çok daha şık duruyor, üzerinde gelen ayağı sökün bir kenara koyun çünkü weaver 20mm kızaklı bir ayakla geliyor, YataGun da şu an stoklarda yok ama haftaya stoklara girecek Z Mount dan 30mm sadece 1 adet ile bu Red Dot u monte edebilirsiniz.
Hatta bu satıcıda benim bahsettiğim ayakta var.
-
mustafa abi en alttaki 2* olan reddotu istiyoruz. nerden nasıl tedarik edilir?
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.d…em=140269278422
Üstelik bu RedDot hem yeşil hem kırmızı dot lu ve soldaki ayar düğmesinden reostalı.
-
Aynı verimi alırsın Yusuf, iki eksisi var, biri yağmurlu havada kapalı reddot avantajı diğeri güneşi karşına aldığında dot un zor görülmesi ama ben hem hafifliği hem estetiğinden dolayı açık sistemi tercih ediyorum, bana 40mm lik üzeri Red Dot lar çok kaba geliyor, ama bir arkadaşıma 30mm boğazlı, sunshade li (güneşlikli) ve 2x yaklaştırmalı bir RedDot getirttik yurt dışından, o 2x yaklaştırması sayesinde ve estetiğiyle çok daha tercih edilebilir.
[Resim Engellendi: http://s10.directupload.net/images/081229/vutwid7t.jpg]
[Resim Engellendi: http://s10b.directupload.net/images/081229/yz6f3slf.jpg]
Bu alttaki RedDot 2x yaklaştırmalı ve objektif çapıda 34mm
[Resim Engellendi: http://s11.directupload.net/images/081229/5hsm65lp.jpg] [Resim Engellendi: http://s10b.directupload.net/images/081229/vib6uucv.jpg] -
HOLOSİGHT tabanca için sanırım.
Holosigh tabancalar içn mikro modelleri olsada yoğunlukla tüfeklerdede kullanılır Yusuf, örneğin bende var ve yaylı tüfekte kullanıyorum, hafifliği zarifliği de silahın estetiğini bozmaması benim tercihim.
-
Değerli arkadaşlar,
Bu anketimizde sizce Havalı tabanca seçminde hangi sistem daha başarılıdır? hangi sistem tercih edilmelidir? Buradaki seçenekler arasına PCP tabancalar aşırı yüksek fiyatlarından dolayı dahil edilmemiştir.
Bu tercihi yaparken kıstaslarımız; hafiflik, isabetlilik, kullanışlılık, güçlü olması gibi çoğaltabiliriz.
Ve hangi sistemi tercih ettiğinizi ve nedenlerinide yazarsanız yeni eski tüm hobi severlere kaynak bilgi sağlamış olacaksınız.
-
Şarjorden crosman hollow point yüklemek işkence gibi bolt çok zorlanıyor. Fakat crosman hollow point haricinde diğer hiçbir mermide sorun yok. 8serçe parmağımla bile namluya mermi sürebiliyorum)
Nasıl bir çözüm bulabiliriz?Engin Hollow Point gibi ucu delik bir pelleti PCP bir silahta kullanmak kadar yanlış bir iş olamaz, çünkü namlu girişinde her pcp silahta O Ring var ve bu pellet dizaynı burada O Ring i zorluyor ve zamanla O Ring in traşlanacak ve hava kaçağı ile birlikte silahınında gücü düşecek, bu tür pelletler daha ziyade yaylılar için tasarlanmışlardır. Sana tavsiyem yumuşak ve kubbe uçlu pelletlerden şaşma aksi halde silahına zararı olur.
-
Sert pelletlerin namlu ömrüne (kurşun oldukları sürece) zararı dikkate alınacak boyutlarda değildir, yani sen bu silahı sert pelletlerle 60 yaşına kadar kullanırsan belki bir miktar namlu bollaşabilir, çünkü sürtünmenin olduğu yerde az yada çok aşınma kaçınılmazdır.
Çok güçlü diyorsun, daha ne istiyorsun.

O ses pellet değişimi le değişmez daha dikkatli gözlemlersen farkedersin.