Üstadımın dediği gibi silahın görünümü hafifliği hakikaten "zenne" kız silahı,
Kundak aşırı sade ve oldukça ince - zarif, tetik bana göre oldukça sert ve plastik olmasının dışında plastik kaliteside fazlasıyla düşük, tetik korkuluğu dahil, silahın tüpü oldukça ince tasarlanmış, bolt sistemi oldukça rahat ve kullanışlı, pompasını hacmi oldukça düşük, bu silah için iyi ama yüksek hacimli silah doldurayım derseniz çok fazla sayı yapmalısınız, hızlı dolum sistemi ise Daystate - Bam ve bizimde yeni üreteceğimiz YataGun markalı PCP ile aynı ve bana göre bu silahlardaki en sağlıklı sistem diyebilirim çünkü bilye kilitli hızlı dolum ucu sayesinde çıktı oldu olmadı sıkıntısı yaşanmayacak özellikle yüksek basınçlı sanayi tipi kaplinlerde kullanılan sistem, bu sisteme paintball kullananlar aşinadır.
Bence silahın en önemli kusuru fiyatının uçukluğu, üstada göre 1000 YTL olmalı iken bana göre 800 - 900 ü geçmemeliydi. tabi silahın yanında bu fiyata dahil pompa da geldiğini dikkate almak gerekiyor.Yani pompasıyla birlikte alıp iki gün sonra şurası kırıldı, burası bozuldu diye servise göndereceğiniz bir silah değil, alıp tepe tepe huzurla kullanırsınız.