Arkadaşlar Endişeye mahal vermeyinnn....
Zamanında arabanın bagajında namlu tutucu olmasına rağmen benim AA s410 xtra nın da namlusu yana kaymıştı...
Namlu tutucu ile ilgili bişiler yazdık ama kimsenin dikkatini çekmedi sanırım !
+ 1
Aynen Buluthanın dediği gibi,
Namlu tutucuyu takarsınız, silahın dürbün ayarını sıfırlarsınız, bu arada silahı kullanmaya başlarsınız be farkında olmadan namlunuzu bir yerlere dokundurursunuz ve atarsınız kara şişeye, şişe size el sallar "Bayyyyy
" sonra silahın sıfırını kontrol edersiniz aaaaa ! 10 metrede 5 santim sağ vuruyor, "kim benim silahımın sıfırını bozdu " diye seslenirsiniz, kimseden ses yok, tekrar silahı sıfırlarsınız, gayet güzel olmuştur, sonra "yahu şu namlu tutucuyu sökeyimde birde öyle atayım" dersiniz, birde bakarsınız silahınız 10 metrede 5 santim sol vurmaya başlamış,
Bu olay AirArms ın namlu tutucusu çift setiskur lu olmasına rağmen onda bile yaşanabiliyor, o yüzden bu namlu tutucuyu kullanırken bunları bilerek kullanınki, silahın sıfırı kaydığında dürbün ayarını yeniden yapmak yerine namlu tutucunun setiskurunu gevşetip serbest halde namlu kendi eksenine gelince silahı sıfırlayıp o halde namlu tutucu monte etmelidir.