Mustafa Serdar tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Bakır çok ince denilmiş ezılmeye ve isabete pekte etkili olcagını sanmıyorum amaç kurşunla teması kesmek.

+1 + bir amaçta albeni yaratıp satışı artırmak, sonuçta ceketli mermi değil, zaten gerçek bakır ceketli olsa havalıda atamazsınız, 1 setler mermiyi kesene kadar gücü biter, 2 namlu kısa sürede işi biter, çünkü Havalı namlularında genelde kulanılan 1020 kalite çelik.

Tarifnameye uygun olarak ta kullanabilirsiniz, buradaki keçe pelleti yağlamak, ince makina yağı ile çok az miktar emdirilerek yapılabilir, abartmadan, sonrasında yine namlu girişindeki O Ring in MolyCote111 ile yağlanması, O Ring ömrünü uzatır, Bu yağ sırf O Ring sağlığı için üretilmiştir.

Mustafa Abi'me iki sorum olacak. Ben T12 almayı planlıyorum.Ancak bu tüfeği sadece dürbün ile mi kullanabiliyoruz.Ben gez ve arpacıkla hedeflemeyi çok seviyorum.Uygun bir setle buna uygun hale getirilebilinir mi? Diğer soruma gelirsek.Eminim benim gibi FX almayı düşünen diğer kişilerin de aklında olan bir sorudur diye tahmin ediyorum.Malum tüfek tek başına pek bir şey ifade etmiyor.Yanında mutlaka dürbün ve pompa ( yada tüp ) almak gerekiyor.Acaba Mustafa Abi set halinde promosyonlu bir satış düşünür mü?Eğer güzel bir fiyat ortaya çıkarsa set halinde almayı planlıyorum.Konu hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabilirseniz sevinirim.

Gez ve arpacık tertibatı, ancak ölçülüp çizilip tasarlanıp imal edilip satışa sunulması gereken bir konu, ama bunun ön merhalelerinin maliyeti oldukça yüksek, kaç kişi bu tertibatı alır, Set konusuna gelirsek, bu konuda YataGun da set yapılabilecek bir modül üzerinde çalışıyoruz, bittiğinde site özelliklerine eklenecek.

+ 1 Canmin

Kesinlikle Tespitlerinize katılıyorum, Hala bir tüp patlamış diye bir şey olmaz diyenler var, inanılır gibi değil, bu yazıların ardından bu yazıları son harfine kadar okuyupta AT44 almış olanları biliyorum, bu kadarmı vurdumduymaz olunur, illaki birinin ölmesimi gerekiyor,

Dün ofise Cahit Kaskin geldi, ve onuda Webley Raideri konusunda uyardım, "Aman cahit o silahı kullanmaya devam etmeyi düşünüyorsan, mutlaka tüpünü boşalt ve kafalarını söküp içini ve O Ringlerini bir kontrol et" dedim, Biraz önce kendisinden PM aldım, altta yayınlıyorum.

cahitkeskin yazdı:

Tarih: 25 Ağustos 2008 Pazartesi 10:59
    Alıcı: Mustafa Serdar
    Konu: Abi Eyvah !! İyiki bana tüfeğin tüpünü aç demişsin.

Tüpü açmadan önce hava basmayı denedim olmadı. Valften hava kaçıyor gibi hissetmiştim.
    Açtım ve valfin üzerindeki oring'in kenarlarını fare kemirmiş gibiydi. Kıymık kıymık olmuş. Ayrıca içinde su kıvamında pas renginde çok az miktarda sıvı vardı.

Şimdi herkes bir daha düşünsün !

Hatsan At44 satın almış arkadaşlar silahınızın tüplerini iade edin !

Webley Raider alan arkadaşlar Silahınızın tüpünü söktürüp içindeki petrol bazlı yağlardan arındırtın, silahınıza hava basarken, hızlı dolum kısmında yanma gerçekleşiyor, bu yanmanın izleri silahın tüpünün içinde bariz duman ve yanma izleri mevcut, ölümle dans ediliyor !

Forumların önemini, Bizim yaptığımız açıklamaları ve bizi yalancılıkla, dolaylı suçlayanlardan özür bekliyoruz.

Arkadaşlar Endişeye mahal vermeyinnn....

Zamanında arabanın bagajında namlu tutucu olmasına rağmen benim AA s410 xtra nın da namlusu yana kaymıştı...

Namlu tutucu ile ilgili bişiler yazdık ama kimsenin dikkatini çekmedi sanırım !

+ 1

Aynen Buluthanın dediği gibi,

Namlu tutucuyu takarsınız, silahın dürbün ayarını sıfırlarsınız, bu arada silahı kullanmaya başlarsınız be farkında olmadan namlunuzu bir yerlere dokundurursunuz ve atarsınız kara şişeye, şişe size el sallar "Bayyyyy ½bay£bay`; " sonra silahın sıfırını kontrol edersiniz aaaaa ! 10 metrede 5 santim sağ vuruyor, "kim benim silahımın sıfırını bozdu " diye seslenirsiniz, kimseden ses yok, tekrar silahı sıfırlarsınız, gayet güzel olmuştur, sonra "yahu şu namlu tutucuyu sökeyimde birde öyle atayım" dersiniz, birde bakarsınız silahınız 10 metrede 5 santim sol vurmaya başlamış,

Bu olay AirArms ın namlu tutucusu çift setiskur lu olmasına rağmen onda bile yaşanabiliyor, o yüzden bu namlu tutucuyu kullanırken bunları bilerek kullanınki, silahın sıfırı kaydığında dürbün ayarını yeniden yapmak yerine namlu tutucunun setiskurunu gevşetip serbest halde namlu kendi eksenine gelince silahı sıfırlayıp o halde namlu tutucu monte etmelidir.

Patlayan tüpü hatsan a göndermedik, Bahtiyar bey foruma giriyor ve şu ana kadarda forumda 40 ın üzerinde mesajı var, Bizim bireysel olarak tüpü göndermemizin mantığı yok, Bizim beklentimiz, bu silahların toplatılması, çünkü bizde 2 tane tüp var ikisinde de O Ring ölçüsü ve yatak ölçüleri hatalı, O Ring i gevşiyor, halbuki O Ring rahat olmalı ve bu silahların tamamının da bu şekilde işlendiğine inanıyoruz.