dogant adlı kullanıcının mesajları

    Değerli bilgilerin için çok teşekkür ederim hocam.
    Grupman çalışmıyorum zaten şimdilik. Bi kaç kere denedim 25 metrede 1 tl topladım ama daha uzun mesafeyi hiç denemedim açıkçası.


    50 metreden sigara vurdum hatta 5 te 3 gibi bi oranla.


    100 metreden yine 5 te 3 şişe vuruyorum 0.5 lt.


    Bu isabet oranı beni tatmin ediyor. Ekstra parça kullanmadan yayı sıkarak (işlem tam olarak bu mu bilmiyorum ama nasıl yapıldığını öğrendim ) hem bu karanlığı bozmadan hem tüfeği güçlendirmek mümkün sanırım de mi anladığım kararıyla ?


    Tüfeği modlayıp 300+ mesafeleri denemek istiyorum.

    Şu an 71-75 j arasında güçte, direkt fabrikadan çıktığı gibi. Ne tavsiye edersin hocam deneyim mi modlamayı ? Mesela sadece arkadaki ayardan gücünü artırsam grupmanı bozulur mu tüfeğin ?
    ya da bu güçte tutup reg mü taktırayım en azından stabil atış yapar güçlenmese bile.

    Kesinlikle katılıyorum 230cc tüp bt65 e çok az geliyor ama ben çok da sorun etmiyorum pompa ile çabuk doluyor tüple zaten saniyelik.


    Bu arada az önce izlediğim bir videoda 20 atış (hepsi stabil) 100j güç üretiyordu 25cal. Benim bir şekilde güçlendirmem Lazım bu tüfeği. Bu halinden de memnunun ama daha güçlü ve isabetli olabiliyorsa o şekilde kullanmak istiyorum .

    Ben de hercules almayı düşünüyorum ama çok kararsızım bu konuda, bt65 in üzerinde çalışsam +güç ve reg belki de gerek kalmaz hem de daha hafif ve görüntüsü saha şık bence. Ya da uğraşmayıp bi hercules alıcam.


    Hercules şekil olarak çekici bir tüfek değil ,katılıyorum bu yorumlara. Bi daystate ya da bi s410 çekiciliği yok. G3 piyade tüfeği gibi,kalas yani harbiden.


    Her ne olursa olsun çok isabetli ve güçlü bir tüfek tam da benim istediğim gibi ama keşke biraz da estetik olsaydı diyorum ben de. Amatör fotoğraflarda çok ucuz bir tüfek gibi görünüyor . Serenin Kaplama falan yapılırsa şık durur diye düşünüyorum .


    Bugün bir arkadaşım daha almaya gitmiş ve ona bayi şu an alma herculesin Yen'i modelleri gelecek yakında demiş.


    Bu konuda bilgi sahibi olan var mı ? Yeni model çıkacak mı gerçekten.

    Muhtemelen kullanıldı sayın blacksir, ikinciel almıştım dürübünü 4-5 ay önce.
    Sıfırını düşünürken denk geldi :)


    10-50x60 ın resmi olarak Türkiye de satışı Yok sanırım henüz. Amerika fiyatına bakmıştım 8-32x56 ın iki katı fiyata satılıyor.

    S90 mükemmel görünüyor abi de başlangıç fiyatı 270.000 baya pahalı yani :)
    Ben de s60 ı ikinci el düşünüyorum aslında volvoyu sıfır alırsan çok zarar ediyorsun, ikinci el de değeri çok düşüyor. 2.0 d4 sanırım Volvo motoru var onda. 190HP 7.3 sn falan 0-100 ü var. 5 Lt şehiriçi yakıt tüketimi. Değerleri çok iyi. 2014 de başlıyor üretimi.
    İkinci elde şu an 140-180 bin arasında bir fiyatı var.
    S80 ler de gördüğüm kadarıyla uygun ama biraz hantal geliyor bana o da bi alternatif olabilir Volvo düşünen birisi için.

    Volvo ayrı bir sınıfta bence,gerçekten çok farklı bir araba, kullanmayan bunu anlayamaz.
    Yeni kasa s60 almayı düşünüyorum aslında ben de 2014 ten itibaren olanları 2.0 d4 ler yakıtı çok az (benim eski s40 15lt benzin yakıyordu ) 5 litre falan yakıyor şehiriçi ve performans da a5 ten 2.0 tdi dan iyi.


    Arazi aracı be s60 arasında gidip geliyorum ben de sürekli ,bir türlü karar veremedim.


    Evet mantık da Lazım ben eskiden yaksın ne olacak yani, gaza bastığımda aldığım keyif yeter diyordum ama benzin artık aşırı derece pahalandı, insan ister istemez ekonomik arabalara yöneliyor.
    Benzin ucuz olsa turbo benzinli arabadan başka araba kullanmam.


    Gerçi yazın arabaya ihtiyaç olmadığı sürece binmiyorum artık, motor en güzeli yaz için :)

    Sanırım standart olarak bütün herculesler lw namlu, lw namlusuz başka bir model olmadığı için ayrıca belirtmemişler ya da unutulmuş :)

    Volvo s40 t4 üm vardı, motor modifiyeli 270hp gücünde tam otomatik. Mükemmel bir araçtı, konforlu,özelliği çok, performanslı ve güvenli.


    200 ün üstünde bile insana güven veriyordu. O arabadan sonra kullandığım / sahibi olduğum hiçbir arabadan s40 t4 deki sürüş keyfini alamadım.


    Şu an Audi a5 kullanıyorum o arabaya kıyaslamam bile. Performans , yol tutuşu, güvenlik hissi olarak.

    Hatsan'ın malzeme kalitesi hakkındaki görüşlerinize katılıyorum ben de. Ağırlık uzun mesafe atışları için artı olabilir ama geriye kalan her şey için eksi olacaktır.


    at44 de bile lw namlu kullanan hatsan ın bu tüfekte kullanmamasına şaşırdım.