melihefe adlı kullanıcının mesajları

    meraba arkadaşlar ben bir hw namlusu bulup diana mod 52 ye takmak istiyorum hassasiyeti hw gibi olurmu yani hem güç hem hassasiyet elde edebilirmiyim ve namluyu standart boyun dan biraz daha kısa tutup mesela 4,5cm gibi gücüde artırmış olurmuyum yada kaç cm küçültmeliyim :thumbup: cevaplarsanız sevinirim teşekkürler.

    mustafa bey merabalar mesela mod 54 4.5mm ve 5.5mm silahta sadece namlu mu farklı mesela 4.5mm namluyu 5.5mm ile değiştirsem olurmu transfer delikleri aynımı ben mod 54 almayı düşünüyorum yakın zamanda ama namluyu hw namlu ile değiştirmeyi düşünüyorum hw bayilerinde sadece namlu olarak satılıyormu acaba ve nasıl olur bu şekilde olurmu teşekkürler. :thumbup:

    meraba pirana kardeşim çok güzel bi dürbün ama ben sadece lens çapından memnun değilim dürbünümün büyük dediğim o yani 4-12x40,42,44 gibi dürbünlerle takas edebilirim yani zoomu çok olmalı yinede teşekkür ederim ilgilendiğin için. :thumbup:

    arkadaşlar bu nikko ayarlı ayak olursa dampaya gerek kalmıyormu ben ebay.de sitesinden bir nikko 4-12x42 dürbün buldum 72.90 euro almanyada akrabalarım var onlara aldırıcam ama onlarda yazın geliyorlar nasıl yapıcam bilmiyorum ve pcp si olan bi arkadaşta bu özelliklerde dürbünü olan varsa gamo dürbünümü takas yapabilirim. :huh:

    kardeşim meraba bende senin bahsettiğin dürbün var daha geçen gün aldım gamo matrix 4-16x50 mildotlu parallax lı ama ben bu dürbünün bu kadar büyük olduğunu hiç bilmiyordum daha doğrusu ilk defa iyi bi dürbün alıyorum tüfeğin üstünde teleskop var sanki hiç hoş durmadı duruşundan hiç hoşlanmadım kesinlikle hiç bir arızası yok zaten dampayla beraber çok az kullanılmış bir dürbün 3 aylık falan eğer istersen satabilirim çünkü ben daha küçük bir dürbün alıcam buda fazla olacak ilgilenirsen en son 200 e vericem haberin ola.ve dürbünü deep nic li arkadaştan aldım onada sorabilirsin. iyi akşamlar. :huh:

    mustafa bey merabalar susturucular daha bitmedimi bide veli beyin stoklarında iyi pelletler hep bitmiş airarms veya prometheus yada benjamin gibi pelletleri başka nereden bulabiliriz bilginiz varmı teşekkürler. :huh:

    mustafa bey iyi geceler yine size sorum var pcp tüfeklerde gaz yavaş yavaşmı yani gaz azaldıkca performansda düşüyormu yoksa bitene kadar yani son pelleti atana kadar hep aynı performansmı. yani evde kullandığımız tüplerin biteceğini anlarız ateş gittikce azalır sonra yan çevirriz falan tüfeğide yan çevirmiyoruz diymi tüp iyice bitsin diye hehe.birde bu yaylı tüfeklerde pellet en son kaç metreye kadar gidiyor yani etkili menzil değilde pelletin düştüğü mesafe mesela benim aldığım mod 52 ile bunu hiç araştırdınızmı.

    saolun gerçekten sizin mod ladığınız bir tüfeği almak çok iyi oldu benim için saolsun gmby hemşerimde fiyatta çok yardımcı oldu ya bide bu grains demek gram demek değil diymi denizlidede bu pelletleri bulmak sorun biraz ama hilal av dan alırız artık.tabiki tüfeği test ettikçe gruplarını gücünü yazıcam.evimin arkası orman olduğu için çok rahat atışlar yapıcam inşallah tekrar teşekkür ederim bide ben pc den fazla anlamıyorum bu verdiğim ilanı silemiyorum nasıl silicem.

    mustafa bey iyi akşamlar modifiye yaptığınız tüfekler bölümünde 15 adet aas410 susturucusu yaptığınızı yazmıştınız ve mod 54e takmıştınız onlardan hiç elinizde kaldımı kaldıysa bir tanesini bana satabilirmisiniz bu gün gmby arkadaşımın mod 52 sini aldım sizin modladığınız şimdi bana susturucu lazım nasıl yaparız teşekkürler.

    mustafa bey teşekkür ederim ama sizin bir yazınızda diana larda yiv set sorunu olduğunu yazmıştınız o yüzden diana ya soğuk baktım aslında istediğim mod 52 yada mod 54 mod 54te pahalı olduğu için soğudum mod 52de bu yiv set sorunu yüzünden modifiye tavsiye etmiyordunuz o yüzden hw 97k bakıyorum birde fiyatıda biraz uygundur hehalde diye siz ne dersiniz modlu bir hw97 4.5mm işimi görürmü yada mod 52 5.5mm.bu namlu sorunu çok önemlimi yada giderilirmi.

    arkadaşlar hw 97 k 5.5mm yi modifiye yaptırsak çıkış hızı kaç olur mustafa bey siz 4.5mm yi tavsiye etmişsiniz ama o hani maccari yaydan falan taksak nasıl olur pek tavsiye etmiyorsanız hemen ilanı değiştiricem çünkü hw 97 k 5.5 mm aranıyor diye ilan vermiştim.yada sizin tavsiye ettiğiniz başka tüfekler varmı cevap yazarsanız sevinirim çünkü büyük ihtimalle bir kere tüfek alabilicem ve siz 4.5mm mi 5.5mm mi tavsiye edersiniz yoksa her tüfekte değişirmi dersiniz teşekkür ederim.

    mustafa bey susturucunun namlu çıkış hızına etkisi olurmu ve susturucu %50 sesi düşürürmü yoksa dahamı az çünkü güçlü tüfekler çok ses çıkarıyor kesinlikle susturucu taktırmayı düşünüyorum ilerde teşekkür ederim.

    kusura bakmayın mustafa bey ben forumda yeni olduğum için sizleri yeni yeni tanımaya başladım ben sizi silah tamircisi zannettim tekrar özür dilerim güya size tüfek gönderip modifiye yapmanızı istiycektim neyse o zaman tüfeği aldığım zaman sizden bilgi isterim tekrar teşekkür ederim iyi geceler.

    sayın mustafa serdar bey öncelikle geçmiş bayramınız mübarek olsun size sormak istediğim bir şey var ama bilmiyorum açık olarak fiyat vermeniz prensiplerinize aykırımıdır ama bir maccari yay ve keçesi birde susturucu bana ne kadara mal olur yada tüfeğe göre değişirmi yoğun olduğunuzu yazılarınızdan okuyorum ama benimde acelem yok önce bu forumdan 1 aya kadar bir tüfek almayı düşünüyorum bende cfx royal vardı onu bayi bi arkadaşımın vitrinine koyduk benim almayı düşündüğüm tüfekte mod52 mod48 mod54 veya hw 97k gibi bir tüfek cevaplarsanız sevinirim cevaplamazsanız saygı duyarım daha sonra size pm ile yani yaptırıcam zaman ulaşabilirmiyim teşekkür ederim.

    gerçekten çok açıklayıcı olmuş çok teşekkür ederim şimdi daha kolay karar verebiliyorum dediğiniz gibi acele etmemek lazım zaten 1 aya kadar anca alabilirim bi aksilik çıkmazsa tabi bu aradada iyice araştırıcam çok saolun ilgilendiğiniz için. :thumbup:

    çok sağolun yani siz memnunsunuz bu tüfekten değilmi seçimim doğru yani birde hw97k lara baktım ama diana ondan daha istikrarlı heralde sizin tüfeğide çok beğeniyorum ama fiatı beni çok aşıyor daha çok mod 52 veya mod 48 e yöneliyorum tabi fiatı daha uygun olduğu için ve bilgisayardanda çok anlamadığım için yanlış yerde açmışım internetle yeni yeni tanışmaya başladım hangi bölüme yazmam gerekiyor ben rasgele önüme gelen yerde yazıyorum ama nereye gidiyor bi bilgimde yok valla saol uyardığın için.