namlu değişimi

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • meraba arkadaşlar ben bir hw namlusu bulup diana mod 52 ye takmak istiyorum hassasiyeti hw gibi olurmu yani hem güç hem hassasiyet elde edebilirmiyim ve namluyu standart boyun dan biraz daha kısa tutup mesela 4,5cm gibi gücüde artırmış olurmuyum yada kaç cm küçültmeliyim :thumbup: cevaplarsanız sevinirim teşekkürler.

    Weihrauch hw 97 k 4.5 mm. ;tufey#

  • diana 52 hassas bir tüfek değilmi.

    Evanıx s 10 blızzard - BSA 3,5x10-40

  • tabiki atışlar güzel ama hw deki hassasiyet yok.ama güç dedinmi mükemmel buna birde hw hassasiyeti kataesak herhalde mükemmel olur diye düşündüm. :thumbup:

    Weihrauch hw 97 k 4.5 mm. ;tufey#

    • Official Post

    tabiki atışlar güzel ama hw deki hassasiyet yok.ama güç dedinmi mükemmel buna birde hw hassasiyeti kataesak herhalde mükemmel olur diye düşündüm. :thumbup:


    Weihrauch ın bundan 3 - 5 sene evveline kadar silahlarında kullandığı namlular güzeldi ama son 1 - 2 yıldır gelenlerin namluları, birinde iyi iken diğerin de kötü,


    Ayrıca kim dedi size Diana ların namlularının isabetliliğinin kötü olduğunu, bunu kim demişse hatalı konuşmuş, diana namlularında 1: aşırı yumuşak pellet kulanmamalısın 2: aşırı modifiye edilmiş silahlarda diana namlusu sıkıntılı, bunların dışında kendi orijinal gücünde ve kendi markası ile ürettirdiği (orijini H&N) olan Diana pelletler ile mükemmel sonuçlar alırsınız.

  • iy akşamlar mustafa bey kimse öyle bişey söylemedi ama forumdaki yazılanlarda hw nin çok hassas olduğunu diananın çok güçlü ama hw ler kadar hassas atş yapmadığı konusunda bir çok yazı okudum bu yüzden böyle birşey düşündüm ayrıca az önce togay yurtsever arkadaşım la anlaştık onun mod 54 ünü aldım ve siz onun namlusunun normalden biraz daha iyi çıktığını söylemişsiniz durum böyle olunca bende namlu almaktan vaz geçtim gibi teşekkürler verdiğiniz bilgiler için ama maccari yay takılınca daha güçlü olacağı için namlu değişimi faydalı olurmu sizce çünkü ben maccari yay almayı düşünüyorum şu an olmayabilir ama sonra çünkü şu anda bulunamıyor galiba teşekkürler yardımcı olduğunuz için. :thumbup:

    Weihrauch hw 97 k 4.5 mm. ;tufey#

    • Official Post

    Melih, öncelikle silahın hayırlı olsun,


    Bana sorarsan yinede namlu değişimine girme, bu göründüğü kadar basit bir iş değil, namlu değişimini usta ellerde gerçekleştirseniz bile, isabetliliği yakalayamayabilirsiniz,


    Evet Yaylılar içinde HW97 - 77 Diana Mod48 - 52 - 54 e göre daha iyi ama bunun nedeni namludan ziyade iki silahın güçleri arasında bariz fark olmasından kaynaklı, Diananın bu modelleri, kıyasladığım Weihrauch lara göre çok daha güçlü, buda daha fazla tepme demektir, tabi burada Mod54 istisna, o zaten yaylılar içinde kayar sistemi ile farklı bir sınıf.


    birde unutmadan, Zamanında hep Maccari Maccari dedikte, zamanla gördükki, Maccariler oldukça güçlü yaylar, ama ömürleride bir o kadar kısa.

  • teşekkür ederim mustafa abi verdiğin tavsiye için dediğin gibi bendeki mod 52 nin de maccari yayı kırıldı engüzeli orjinali iyi dileklerin için sağol abi hayırlı bayramlar. :thumbup:

    Weihrauch hw 97 k 4.5 mm. ;tufey#