pritt adlı kullanıcının mesajları

    yahu adam mod 125ten baska tüfek görmemiş.elindekini iyi sanıyor tabiki.hatta bu durumu anlatan bir de deyiş vardı.tam hatırlayamadım ;şrofls;.


    Arkadaşlar,


    Ben burada kalp kırma gibi bir niyetim yok. Ayrıca Hogo nickli arkadaşımında sanırım biraz anlama zaafiyeti var. Ben demiyorumki mod 125 bütün silahlardan iyi diye. Habiki WEIHRAUCH HW97 , MAGNUM 460 ın yanında yüzüne bakılmaz belki ama aradaki fayat farkıda malum. Zaten alabilseydim, imkanım olsaydı bu silahlardan alırdım. Benim anlatmak sitediğim silaha verdiğim paraya göre ummadığım verimi aldım. Haa bütçeyi büyütüp diğerlerine bakabilme şansım olsaydı tabiki onlar daha iyi.


    Ben sapanı dahi çok sever ve iyi bir atıcısıyımdır. Belki bu silahın iyi atışlar çıkarmasının nedeni benim atıcılığımdır. ;avci; ;kihhik, ;kihhik,


    Artık bu konunun kapatılmasını rica ediyorum.

    bunca zamandır forumlardayım elinde birkaç farklı marka tüfek olup da mod 125i beğeneni ne duydum ne de gördüm.mod125i beğenenlerin neredeyse tümü sadece mod125 sahibi olan arkadaşlar.


    Duymamanız normaldir. Ayrıca bu konuyu uzatmak istediğimden yazmıyorum. Sadece diyorumki 200 YTL gibi bir paraya bu silah kaliteli. Tabiki 1000 Ytl lik bir silah daha iyi olacaktır. Elma ile armudu karşılaştırarak birini kötülememek lazım.


    saygılar.

    Merhabalar.


    Arkadaşlar mart ayında sizlerin görüşlerini alarak Hatsan Mod 125 i almak için konu açmıştım burada. Bazı arkadaşlar Hatsanın iyi olmadığını dürbünü üzeinde tutmadığını söylemişti ve bende bayağı korkmuştum. Yaklaşık olarak 9 aydır kullandığım tüfeğimden 60-70 metreye kadar gayet memnunum. Dürbün sıfırlamasını yaptıktan sonra 100 pellette her hangi bir sorun görmedim. 280 YTL ye aldığım bu tüfeğin bu mesafedeki etkisini ve isabetini gören bir arkadaşım gitti ikinci günü aynısından aldı. Ayrıca dürbünü aldığım gün taktım ve hala kullanıyorum.


    Bence türk markalarına biraz önyargılı davranıyoruz gibi geliyor bana. Hatsanın tek farkı görüntüsündeki basitlik. ama okadarda olsun diyorum. Bu fiyata bu silah gerçekten fena değil.


    Burada söylenenlerden diğeride hedef isabeti. Arkadaşlar bu tüfekle iyi bir atıcı istediğini yapabilir. Hedefi vuramayıp sonrada '' tüfek iyi değil'' demek son derece yanlış. Yani sonuş olarak fiyatına göre bence biraz Hatsan ' a haksızlık ediyoruz.


    Arkadaşım bu işe fazla hevesli olmadığı için bir hevesle gidip aldığı mod 125i (arkadaşın aldığın tüfekteki dürbün ışıklı ve kamuflaj desenli) şimdi sana vereyim diyor. Aceba alsammı almasammı karar veremedim ama büyük ihtimalle alırım 100 YTL ye ikna edersem alacağım.


    Saygılar.

    Arkadaşlar geçen yıl crossman pelleti 12 YTL ye alıyordum. Aksaray gibi küçük şehirde kaliteli ürün bulmak zor oluyor. Bende burada bulduğum crossman pelleti yani resimdekini aldım. Şimdi aynısından bulamıyorum ayrıca internette fiyatı yakllaşık iki katı.


    Bu pelleti kullannan ve kalitesi hakkında bilgi sahibi olan varmı. Mesela öztay paraşüt pellet kullandım fakat hedefi bir türlü bulmuyor oysa


    crosman gerçekten iyiydi bana göre. Sizce bu pellet nasıl.


    [Resim Engellendi: http://img126.imageshack.us/img126/5583/peletiw2.jpg]