ŞEMS adlı kullanıcının mesajları

    1. çizer, ona yapıcak bişey yok
    2. düz taktığına emin misin? pellet itici şarjör kapağına dayanıp gitmiyordur. pelletin ittirildiği şarjördeki delik pellet iticiyle karşı karşıya geliyormu? ona bir bak
    3. pompayı bağlayıp basmaya başlayınca, silahın tüpündeki basınca kadar hızla çıkıp, sonra yavaş yavaş dolması lazım. pompanın tahliye vanası kapalımı?


    1. Çizilecekse önemli değil. Zamanla işlevini yitirmesinden korkmuştum. :)
    2. Şarjörü meğersem tam sola ittirmiyormuşum. Şimdi deneme yapınca oldu. Buda halloldu :)
    3. Tahliye vanasını kapatım deniyorum. Ama sanki tüpe hava gitmiyor. Hala beceremedim denemelrim devam ediyor. Bunu da halledersem deymeyin keyfime :him:s

    Merhaba arkadaşlar. Bu gün itibariyle yeni tüfeğim FX T-12 geldi. Mustafa Bey ve yatagun ekibine teşekkür ederim.Spariş vermeyi düşünüyorum dememden itibaren gösterdikleri ilgi tüfeğimin elime geçmesi aşamasında bile devam etti. Bundan sonrada tüfekle ilgili her konuda bu ekibin yanimda olacağını biliyorum.


    Bu silahı daha önce arkadaşlardan emanet alarak kullanmama rağmen ilk defa bu kadar detaylı inceleme fırsatım oldu.Hafifliği beni en çok cezbeden tarafı diyebilrirm.

    Bu gün itibariyle yeni tüfeğim T-12 geldi. Mustafa Bey ve yatagun ekibine teşekkür ederim.


    Bu silahı daha önce arkadaşlardan emanet alarak kullanmama rağmen ilk defa bu kadar detaylı inceleme fırsatım oldu.
    Yanlız bir kaç problemle karşılaştım. Sanırım Daha acemi olmamdan kaynaklanıyor.


    1. Şarjörü doldururken şeffaf olan üst kısmın sihay kısma küçücük bir çıkıntıyla fixlendiğini farkettim. Bu küçük çıkıntı şeffaf olan kısmı döndürmeye çalışırken hafif engelliyor ve döndürüncede şeffaf kısmı çiziyor. Bu normal midir?
    2. Şarşörü doldurdm. tüfeğe taktım.Fakt kurma kolunu bi türlü ileri ittiremiyorum. Şarjörü çıkarıp denediğimde oluyor. Acaba hatam nerde?
    3. Tüfek geldiğinde sanırım bir miktar hava bulunuyor tüpte. Hill marka pompanı ucuna hızlı dolum aparatını taktım. Tüpe bağladım ama pompalamaların sonucunda ibe hiç hareket etmyior? Sanki tüpe hava gitmiyor. Halbuki ucunu kontrol ettiğimde hava giriş çıkışı mevcut.


    Bu konularda fikir ve önerilerinize ihtiyacım var.

    Gökalp,Şarjörün Şeffaf kapağını yayı tamamen gerilene kadar çevir,Son noktayı bulduktan sonra ,Şarjörün siyah kısmındaki görünen tek deliğe,ilk pelleti ,Eteği önce girecek şekilde doldur.Sonra Şarjörü ters çevir makarayı teker teker çevirerek pelletin uç kısmı önce yüklenecek şekilde normal doldur tüm delikleri tamamla, son pelletten sonra kapağı şarjör formunaa uygun hale getir.Dolum tamamlanmıştır.Silaha takabilirsin..


    Sağol Osman Abi. İlk denemede ters birşey yapıp şarşörü bozmak istemediğim için bi araştırmaya girdim.

    Merhabalar. T-12 Ve revo şarjölerinin dolum videosu vardı forumda bir türlü bulamadım. FX videoları bölümünde başlık var ama video yok :him:s


    Yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşekkür ederim.

    Volkan seni tanıdığıma çok memnun oldum. Yolun açık olsun....Umarım tekrar atışlarda görüşürüz...


    Buluşmaya şehir dışında olduğum için katılamadım. en yakın zamanda görüşmek üzere...

    Birden fazla pelletin namluya girmesini önleyen tırnağa benzer bir düzenek var sanırım o eğildi herhalde, birde tetik düşmüyor. Fabrika ile görüştüm, hemen gönderin yapalım dediler, üst kademeye sevk ettik. #hims mevlam kayıra! ;avci; Pazartesi günü göndereceklerini söylediler. Tam istediğim gibi sıfırlamış ve tetiğinide ayarlamıştım, ne yapalım moral bozmaya gerek yok. Niyetim bu pcp'yi son gücüne kadar kullanmak. Nema problema!!!!! Cumartesi günü 97K ile geleceğim, bu tüfeğede bayılıyorum ama nazarım değecek diye de korkuyorum. ;keyf; Selamlar.


    R.Atilla Mutafoğlu


    Anladım. Umarım sorunsuz geri yollarlar tüfeği....Sizin de içiniz rahat eder.