İşgören av market tüfeğin satışını yapıyor belki yedek parça temininde yardımcı olur iletişime geçin
poyrazaga tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Ben yağı yay diye okumuşum telefondan girdim siteye ondan yanlış görmüşüm sizin bahsettiğiniz yağ değil soğutma sıvısı pompanın ısınmasını biraz azaltıyor bende kullanıyorum
-
Abilerim pcp pompanin içine yag koyma olayı gördüm aslı nedir bileniniz varmı teşekkürler
Pompa bakımlarını ve tamiratını ben kendim yapıyorum lakin içine yay takıldığını yeni duyuyorum gördüğünüz videoyu paylaşırsanız inçeleyeyim
-
Hocam bursaya gelmeden vekalet ile devir edilebiliyor mu? ve kral puncher bullpup ile takas düşünür müsünüz?
Özbakan hocam bullpup ile düşünmüyorum kral Empire XS gibi daha küçük ile düşünüyorum.Vekalet ile devir konusunda nasıl olur hiçbir bilgim yok
-
Avalemi sitesinde var 50 adet 470 tl
-
Pcp nin üzerinde ki dolum ucunun içindeki Çek valf bozulmuş hava bastıktan sonra hortumdaki havayı tahliye ettiğinizde bu çekvalf pcp nin içindeki havanın dışarı çıkışını kapatır sizdeki bu işlevi yapmadığı için sürekli hırtumda hava olduğu için sökemediniz dolum ucunu.pcp nin üzerindeki dolum ucunu sökün içinde çok küçük bir oring var yenisi ile değiştirin düzelecektir
-
-
merhaba. Bursa / Beşevlerden ulaşıyorum. fiyat ve iletişim bilgisi verir misiniz.
05366558384
-
Güncel Kral Empire XS ile takas olabilir
-
Merhaba Haniç 36 kalibre tamamı dövme çelikten imal edilmiştir piyasadki benzerleri gibi aliminyum değildir bütün marka fişekleri seçmeden çalıştırır sorunsuz ve arızasızdır şimdiye kadar 5 kutu tek kurşun fişek atıldı sıfır denecek kadar temiz durumdadır artık ateşliye ayıracak zamanım yok bu yüzden kaliteli yabancı marka pcp(yerli de olabilr kral Empire XS) ile veya pcp kompresörü ile takas düşünüyorum.NOT:tüfek ruhsatlıdır ilgilenen kişiye devir edilecektir.
-
Pcp Kral np03 bütün pcp lerde var biliyorum zaten olmak zorunda....200 bar uyumlu pcp ye yanlışlıkla 250 bar basarsanız patlamayı önlemek için konulmuş bir önlem tüpün valf kısmında sarı renkte bir alyan vida var vidanın altında ince pirinç malzemeden zar şeklinde bir parça var basınç belirlenmiş basıncın üzerine çıkarsa bu zar yırtılıyor ve tüp basıncı boşalıyor
-
Arada bir rast geldiğim bir uyarı var PCP'lerle ilgili. Bu tüfekleri basınçlı hava ile dolu iken arabayla bir yerden başka bir yere götürmeyin deniliyor. Hatsan tüfeğim bana karayoluyla kargolandı. Daystate de keza. Her ikisi de basınçlı hava doluydu. Ne olur ne olmaz türü bir titizlik midir bu uyarılar yoksa daha ciddi bir risk mi var? Sıcak havada tüfekleri arabanın içinde güneşe maruz kalacak biçimde uzun süre bırakmanın sakıncası ortada - genleşme tehlikesi. Kastedilen bu mudur? Önlem olarak AC'yi çalışır durumda bırakmak kafi midir?
Başımdan şöyle bir olay geçti paylaşayım dedim havanın çok sıcak olduğu bir gün hem kiraz toplamaya hemde gitmişken atış yaparım diyerek pcp tüfeğimi 200 bar doldurdum ve bagaja koydum yola çıktıktan yarım saat sonra bagajdan bir patlama sesi ve ardından hava sesi duydum hemen kenara çekip bagajı açtım tüfeğe birşey olmamış fakat tüfeğin tüpündeki emniyet valfi patlamış bütün havayı tahliye etmiş muhtemelen 200 bar sıcaktan herhalde 250 lere çıkmış ve valf patlamış yola çıkarken tüpü asla tam dolu götürmeyin
-
Uğur çalap hocamıza sahiplendirilmiştir
-
-
Merhaba iletişim numarası verir misiniz?
Merhaba 05366558384
-
Güncel (((TAKAS))) np03-np02-hatsan jet olabilir
-
Atsız hocam daha küçük az yer kaplayan pcp lerle düşünüyorum veya nakit
-
2 sene evvel bende vardı kauçuk toplar çok pahalı olduğu için bende alüminyum 4x10 cm parça aldım ilk 4mm sonra 10mm delik deldim ilk önce bir tane 4.5mm çelik bb sonra sıcak silikon sıkıp Altan itekleyince kalıptan çıkıyor ilk önce kalıbı yaplaman gerekiyor ben böyle halletmiştim ucunda çelik bb sonra olduğu için deliciliği de fazla oluyor
-
CO2 basıncı 58 bardır 850 psı.dolayısıyla CO2 silahlarda daha yüksek basınç kullandığınızda çekiç yayı yetersiz geleceği için valf açmaz .pcp ye dönüş yaptığınız da regilatör kullanmak zorundasınız
-
Güle güle kullanın M.Hakan hocam kargolar sağlam ürünü kırıp döktükleri için tedbir almak lazım paketi biraz fazla sağlam yapmış olabilirim