Güncel (((TAKAS))) np03-np02-hatsan jet olabilir
poyrazaga tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
2 sene evvel bende vardı kauçuk toplar çok pahalı olduğu için bende alüminyum 4x10 cm parça aldım ilk 4mm sonra 10mm delik deldim ilk önce bir tane 4.5mm çelik bb sonra sıcak silikon sıkıp Altan itekleyince kalıptan çıkıyor ilk önce kalıbı yaplaman gerekiyor ben böyle halletmiştim ucunda çelik bb sonra olduğu için deliciliği de fazla oluyor
-
CO2 basıncı 58 bardır 850 psı.dolayısıyla CO2 silahlarda daha yüksek basınç kullandığınızda çekiç yayı yetersiz geleceği için valf açmaz .pcp ye dönüş yaptığınız da regilatör kullanmak zorundasınız
-
Muhteşem görünüyor
-
Güle güle kullanın M.Hakan hocam kargolar sağlam ürünü kırıp döktükleri için tedbir almak lazım paketi biraz fazla sağlam yapmış olabilirim
-
Dürbün M:Hakan beye sahiplendirilmiştir
-
Hocam telefon numarası alabilirmiyim
05366558384
-
Üstadım, şu linktekinin aynısı mı? https://www.amazon.ca/BSA-8-32X44-Pa…e/dp/B000BYPFW8
Hayır linkdeki önden paralaks yani amatör bir dürbün . Bendeki yandan paralax merkez kayması olmayan özellikli . telefon da aradaki farkı anlatabilirim 05366558384
-
Selamlar,
Satıldı mı acaba?
Merhaba Hakan hocam duruyor
-
İstediğiniz zaman pcp ler hakkında bana soru sorabilirsiniz buradan yazın yardımcı olurum belki buluşup etkinlik yapabiliriz
şu an bir pcp ye sahipmisiniz varsa marka model nedir
-
Merhaba. Ben Bursa'dan Nazım. Hedef atıcılığı, gözlem, treaking vb. hobilerim.Hobidaşlara slmlar söylerim
Merhaba Nazım hocam bende bursadan Osman aramıza hoşgeldin
-
Merhaba İbrahim hocam pcp den sonra havalı tabanca oyuncak gibi gelir pcp lerle takas veya nakit düşünüyorum teşekkür ederim
-
Merhaba hocam dürbün önden paralakslı dandik bir dürbün değil merkez kayması asla olmaz önden paralakslı dürbünlerde merkez kaması olur yani düşük zumda sıfırlama yaptıktan sora zumu yükselttiğinizde sıfırlama yatıpınız nokta şaşmaz hep aynı kalır maalesef teklif ettiğiniz fiyat çok düşük en son 4000 olur
-
-
(Takasa açık ))Merhaba Kral breaker bullpup 5.5mm--- Tüpü 330cc ve namlusu 58cm namlu ile yükseltme yapılmıştır.ilave olarak sağ sol ayarlanabilir tetik --- ileri geri ve yukarı aşağı ayarlanabilir dipcik vardır 2 adet şarjör dolum ucu faturası verilecektir alacak olana 2000 tl değerinde kral plastik taşıma çantasınıda hediye edeceğim
solid kullanımı için port delikleri fabrikada orjinal şekilde modifiye edilmiştir
fiyat 9000tl dir
-
-
-
Merhaba satıldı hocam
-
Dürbünsüz bir yere kımıldamayak şekilde sabitleyin ve 3'4 kez atış yapın dağılma yoksa sorun dürbündedir .Aynı şekilde dağılma varsa namlu bozuktur