Bilgilendirme için teşekkürler hocam
poyrazaga tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Güncel takaslara açık
-
-
-
Bu setin satışından alınacak olan para sokak hayvanları için PATİLİ KÖY ANKARA, Haçiko ve Haytap' a direk olarak yapılabilir. Dekontu bana gönderebilirsiniz ve ben teyidini aldıktan sonra adıma bağış yapan arkadaşa teslimatı sağlarım ...
Hocam ne güzel kalpli bir insansın ALLAH Senden razı olsun.Bende bir hayvan sever olarak seni çok taktir ettim ALLAH'a emanet olun inşallah
-
-
Güncel pcp takasına açık
-
haniç duruyor mu hocam?
Evet duruyor hocam 05366558384 numaram
-
Güncel ""pcp ile takasa açık
-
Güzel çalışma elinize sağlık hocam
-
İşgören av market tüfeğin satışını yapıyor belki yedek parça temininde yardımcı olur iletişime geçin
-
Ben yağı yay diye okumuşum telefondan girdim siteye ondan yanlış görmüşüm sizin bahsettiğiniz yağ değil soğutma sıvısı pompanın ısınmasını biraz azaltıyor bende kullanıyorum
-
Abilerim pcp pompanin içine yag koyma olayı gördüm aslı nedir bileniniz varmı teşekkürler
Pompa bakımlarını ve tamiratını ben kendim yapıyorum lakin içine yay takıldığını yeni duyuyorum gördüğünüz videoyu paylaşırsanız inçeleyeyim
-
Hocam bursaya gelmeden vekalet ile devir edilebiliyor mu? ve kral puncher bullpup ile takas düşünür müsünüz?
Özbakan hocam bullpup ile düşünmüyorum kral Empire XS gibi daha küçük ile düşünüyorum.Vekalet ile devir konusunda nasıl olur hiçbir bilgim yok
-
Avalemi sitesinde var 50 adet 470 tl
-
Pcp nin üzerinde ki dolum ucunun içindeki Çek valf bozulmuş hava bastıktan sonra hortumdaki havayı tahliye ettiğinizde bu çekvalf pcp nin içindeki havanın dışarı çıkışını kapatır sizdeki bu işlevi yapmadığı için sürekli hırtumda hava olduğu için sökemediniz dolum ucunu.pcp nin üzerindeki dolum ucunu sökün içinde çok küçük bir oring var yenisi ile değiştirin düzelecektir
-
Güncel Kral Empire XS ile takas olabilir
-
merhaba. Bursa / Beşevlerden ulaşıyorum. fiyat ve iletişim bilgisi verir misiniz.
05366558384
-
Güncel Kral Empire XS ile takas olabilir
-
Merhaba Haniç 36 kalibre tamamı dövme çelikten imal edilmiştir piyasadki benzerleri gibi aliminyum değildir bütün marka fişekleri seçmeden çalıştırır sorunsuz ve arızasızdır şimdiye kadar 5 kutu tek kurşun fişek atıldı sıfır denecek kadar temiz durumdadır artık ateşliye ayıracak zamanım yok bu yüzden kaliteli yabancı marka pcp(yerli de olabilr kral Empire XS) ile veya pcp kompresörü ile takas düşünüyorum.NOT:tüfek ruhsatlıdır ilgilenen kişiye devir edilecektir.