Haniç 36 kal levyeli (TAKAs Kral Empire XS ile,, veya kompresör ile)

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhaba Haniç 36 kalibre tamamı dövme çelikten imal edilmiştir piyasadki benzerleri gibi aliminyum değildir bütün marka fişekleri seçmeden çalıştırır sorunsuz ve arızasızdır şimdiye kadar 5 kutu tek kurşun fişek atıldı sıfır denecek kadar temiz durumdadır artık ateşliye ayıracak zamanım yok bu yüzden kaliteli yabancı marka pcp(yerli de olabilr kral Empire XS) ile veya pcp kompresörü ile takas düşünüyorum.NOT:tüfek ruhsatlıdır ilgilenen kişiye devir edilecektir.

h

h

h

h

h

h

h

h

Mesaj 2 düzenlendi, son düzenleyen poyrazaga (24 Ağustos 2025 12:59).

• poyrazaga 31 Temmuz 2025 13:55

Konunun başlığı değiştirildi. Eksi Başlık: “Haniç 36 kal levyeli (TAKAS)” Yeni Başlık: “Haniç 36 kal levyeli (TAKAS+PCP,, veya kompresör ile)”.
  • poyrazaga 24 Ağustos 2025 12:16

Konunun başlığı değiştirildi. Eksi Başlık: “Haniç 36 kal levyeli (TAKAS+PCP,, veya kompresör ile)” Yeni Başlık: “Haniç 36 kal levyeli (TAKAs Kral Empire XS ile,, veya kompresör ile)”.
  • Hocam bursaya gelmeden vekalet ile devir edilebiliyor mu? ve kral puncher bullpup ile takas düşünür müsünüz?

Samyang Sumatra Carbin .22 + 3-9x32 optima

Kral arms bigmax .25 (güç modifiyeli) 3-9x32

Kral arms puncher breaker
    Hatsan at-44 10 .22 cal + 6-24x50 bsa
    Perfect line 60 libre makaralı yay + Lazer nişangah
    Hatsan mod 85 sniper .22 + 3-9x32 optima
    Beretta Stoeger x20 suppressor + Yatagun dampa + 3-12x44 AEO
    Hatsan mod 125 .22cal SportsMatch DM60 dampa breaker 3-9x32

Cobra 80lb pistol crossbow
    Ekol 55 .177
    Crosman 357 .177
    Zoraki 925 full auto
    Zoraki 918
    Zoraki r1
    Blow magnum
    Blow c06
    Blow mini
    Blow class

• Hocam bursaya gelmeden vekalet ile devir edilebiliyor mu? ve kral puncher bullpup ile takas düşünür müsünüz?

Özbakan hocam bullpup ile düşünmüyorum kral Empire XS gibi daha küçük ile düşünüyorum.Vekalet ile devir konusunda nasıl olur hiçbir bilgim yok