Evet bunlar iyi görünüyor etekleri dar ve etli
poyrazaga tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Aslında ben şunu fark ettim 18,13 parsın rengi koyu olan namluya zorlanmadan giriyor,rengi açık olan çok zor giriyor demekki rengi açık olanın çapı biraz daha büyük.ve rengi koyu olanın gurupmanı açık olandan daha iyi
-
Evet bozdu 18.13 pars iki ayrı kutudaki pelletlerim çapları farklı biri namluya kolay giriyor diğer kutudaki neredeyse zorlayarak ite kaka giriyor ee ilk başta müşteri toplamak için kaliteliydi şimdi parayı bulunca boş verdi nasıl olsa şikayet yok deyip kalitesiz üretime devam
-
İlk önce arızanın tupdemi yoksa pompadamı olduğunu anlamak için pompanın hortumunun ucuna kör tapa takıp pompalayın pompanın saati yükseliyorsa sorun tupdedir bu durumda havanın tamamen boşaldığından emin oldukdan sonra tüpün sibop kısmını sokun bazen dolum ucundaki oringin kopan parçaları tüpün sibopun içine kaçarak arıza cikmasina sebeb olur
-
Bunlar hdr50 pellet leri tr de biraz zor yurt dışında el yapımı kalıplara ilk önce bilye sonra sıcak silikon sıkarak yapıyorlar.youtubede. HDR 50 mold yazın çıkıyor.ayni şekilde bendeki hanic 36 kalibre tufegim için yaptım ateşli tüfeğini havalı gibi kullanıyorum
-
Şu anda namluda pellet varsa ve kurulu vaziyetteyse ilk önce çekiç yayını sokun sonra kurcalayın böylece yanlışlıkla atışa geçmesini engellemiş olursunuz.bu arda kralın hangi modeli bulpub mu normalmi
-
Milano t2 ile olur mu
Maalesef hocam amacım kısa olması bu yüzden xs istiyorum
-
Tam 15 sene evvel enkolay.com diye bir alışveriş sitesinden almıştım bendeki bir ay sonra hem hava kaçırmaya hemde yuvarlak şarjörleri takılmaya başlamıştı bende co2 den hpa dediğimiz kuru hava çevirip kaçırma porblemini halletmiştim aynı şehirde olsaydık yardımcı olurdum ben bursa'dayım malesef
-
1000 fps isabet oranını da düşürür. 600 700 fps isabet için uygun deniyor. Boş susturucu tehlikesiz bir yöntem gibi geldi.
Evet ses üstü hız sedece gürültüye yarar isabet ileri derecede kötüleşir ama ses üstü hızda özel üretilmiş solidler var bunlar 22lr mermilerde üretiliyor solidin etek kısmı darlaşıyor havalı silahlarda gürültüden başka bir işe yaramaz.Boş susturucu ve önkapağı açık şekilde atış yapılırsa müthiş bir ses çıkıyor kendim tesadüfen bulmuş oldum
-
Merhaba arkadaşlar. Pompayı bakım için servise göndermek istiyorum iletişim numarası paylaşabilir misiniz?
0530.323.22.95 idris usta.ben kralın ithal ettiği pompadan aldım çok iyi iş görüyor fakat pompanın piston ucu kırıldı ve kralı aradım yedek parça yok dediler malesef bende aliexpresden sipariş verip getirttim 15 günde geldi
-
Merhabalar, değerli forum üyeleri, bir adet pcp havalı tüfek bir adet kırmalı vortex tüfek alacağım, fakat bu alanda çok bilgim olmadığı için sizlere sormak ve danışmak istedim, ateşleme sırasında çıkan sesi arttırmak için herhangi bir modlama yapmak mümkün mü?
İkinic olarak her iki model için de yüksek ses ve performansı verem modeller önerebilir misiniz?

Herkes sesi kısmak için çare ararken siz dahada fazla ses çıksın istiyorsunuz merak ettim doğrusu .gerçi pcp de sesi daha çok çıkartmak için yöntem var mesela pcp ye taktığınız susturucunun içini boşaltıp ön kapağını açık bırakırsanız tüfeğin var olan sesi daha kalın ve şiddetli çıkar
-
Xs bulmak zor breaker olsaydı bende vardı çantada taşıyabilecek bi tufanca arıyorum
Yasinucar hocam breaker var şu an elimde xs kısa olduğu için istiyorum birde başka bir modifiye düşünüyorum
-
Merhaba Reximex RP 5,5mm pcp mi (Kral Empire xs modeli ile farklı bir proje için takaslamak istiyorum Reximex RP nin yanında 2 adet şarjör tekli yükleme aparatı dolum ucu medarator takmak için adaptor ucu faturası verilecektir extra olarak gez ve arpacığı fosforludur ve 22mm pikatini ilave verilecektir isabeti çok çok iyidir 40metrede 1tl gurupmanı vardır
-
-
Bilicra Energy Akıllı Ev Seti ürün sıfırdı hiç kullanılmadı telefon bayisinden birikmiş puanlara karşı alınmıştır
havalılarla veya aksesuarlarla takas olur ............bayi fiyatı 2500tldir
-
Zoraki R2 2 inç toplu şu an kullanıyorum çok güzel toplu için mermisi dışında otomatik kurusıkılar için olan mermiyide kullanabiliyor
-
Aliexpreste var buldum 10 tanesi 355 tl ye geliyor buradan ses çıkmaz ise oradan alacağım artık
Ama kral firmasının yaptığı müşteriye ayıptır
-
Evvelden bir arkadaşımız burdan satışa koymuştu keşke alsaydım
-
Tornacıda yaptırılmaz mı?
çok ince bir parça deliği ve dişlisi çok küçük o yüzden hiç bir tornacı uğraşmaz
-
Benim kral pompa da kırıldı aynı yerden fabrikaya gönderdim sadece oring yuvası açıp göndermişler sanırım, ama eskisi kadar verimli çalışmadığını düşünüyorum
fabrikayı aradım ellerinde ithal ettiklri pompanın yedek parçaları yokmuş .ee dedim ben satın alırken bayiden fabrika arıza durumunda yedek parça sağlıyor dedikleri için satın aldım dedim ne olacak peki şimdi ne yapacağız dedim siz gönderin ellerindeki pompalardan arızalı parçayı değiştiririz dedi lanet olsun dedim sen ithal bir ürün satıyorsan yedek parçasınıda bulundurmak zorundasın hepsi şerefsiz bunların aliexpresten getirten oldumu acaba 10 tane alıp kenara koymak lazım