RealDeal adlı kullanıcının mesajları

    çok teşekkür ederim hocam bide size bi konuyu daha danışmak isterim hatsanın gez i bana biraz kullanışşız geldi onu metal olan bi gezle değiştirmem mümkünmü?

    eet professional yardım şart help me pls :D yaw arkaları çapaklı ya aldım elıme bistüriyi attıgım mermılerın capagını duzelttım bı seye benzedi kadir:D pazar gunu test ederiz saglam mermileride aldıkmı ii bi sıfırlama yaparız ama ben gezin oldugu yeri hic begenmedim yukseklık ayarını yapıyorum neredeyse ayar yuzugu cıkacak plastık aksam oldugu ıcınde hafıf yamukluk var insallah abilerimize danısarak degistirecem gezinide

    kadir fazla kullanma kardeşim ince mehmedi bugün 20 25 atış yaptım namluya zor suruluyodu dedıgın gıbı arkası capaklı veya yamuk namludan her atıstan sonra duman cıkıyodu surtunme cok fazla yanmıs yag kokusu gelıyodu ve namluda sımdıden hafıf dız cızgıler olustu yıv sete zarar verebılır bende tuvalete doktum hepsını :D yarın senle beraber sipariş verelim. pazar gununede kısmetse guzel atıslar yaparız senle :D

    Abiler 3 gün önce optima 550 aldım. internet sitesinde namlu çıkış hızı 220m/sn yazmışlar fakat ne kadar yere sorduysak 5.5 i 305 m/sn dediler,ayrıca inceleyenler varsa mod 125 th ile arasında en ufak bi fark yok içinizde deneyen birisi varsa namlu çıkış hızı hakkında bilgi verebilirmi?

    Gerçekten çok güçlü bi tüfek ama işçilik olarak (gez,tetik,emniyet horozu) biraz basit gibi geldi bana. Tüfeği alalı henüz üç gün oldu. Ankara Dış kapıdaki silahcılarda saglam pellet bulamadık, ince mehmet ın pelletını verdıler tufegı sıfırlayamıyorum her seferınde baska bı yere gıdıyo sizce sağlam bi pellet alsam ii bi sıfırlama ile 100 metreye isabetli atış yapabilirmiyim.(askerde keskin nişancıydım atış takımındaydım 200 mre gece atışları 400 mtre ve 600 mtre çok güsel atışlar yaptım)