alitekin tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Sytong XM03-35 LRF

Sytong XM03-35LRF Mesafe Ölçer ve Balistikli Termal Tüfek Dürbünü
    Bu versiyonda Sytongs 12 mikron, 384×288, 20mk altı NETD sensörü 35mm/F1.0 odak uzaklığıyla birleştirilmiştir. Güç tek bir harici 18650 pil ile sağlanır.

Özellikler:
    Sensör
    Tür: soğutulmamış
    Çözünürlük, piksel: 384×288
    Kare hızı: 50 Hz
    Piksel aralığı: 12μm
    NETD: <20mK

Optik Özellikler
    Objektif lens: f35mm, F1.0
    Büyütme: 2,8X
    Sürekli dijital yakınlaştırma: x1 / x2 / x4 / x8
    Göz mesafesi: 50 mm
    Diyoptri ayarı: +5/-5 D
    Algılama mesafesi (1,7 m yükseklik 0,5 m genişlik): 1750 m
    Yakın çekim aralığı: 5 m-∞
    Görüş alanı: 7,5°x5,7

Görüntülemek
    Renk Paletleri: Siyah Sıcak, Beyaz Sıcak, Kırmızı Sıcak, Füzyon, Gökyüzü
    Tipi / Çözünürlük: 0,39 inç / AMOLED / 1024X768

Operasyonel özellikler
    3D Jiroskop: evet
    Güç kaynağı: 3-4,2 V
    Pil: 18650 /3200mAh
    Harici güç kaynağı: 5V (USB)
    Çalışma süresi (t = 22℃'de): 5 saat
    Maksimum geri tepme gücü, Joule: 10.000J
    Su geçirmezlik derecesi: IP66
    Çalışma sıcaklığı: ﹣20℃…50℃
    Boyutlar: 224X92X69mm
    Ağırlık: 668g

Video kaydedici
    Video / fotoğraf çözünürlüğü: 1024×768
    Video / fotoğraf formatı: .mp4 / .jpg
    Bellek türü: Dahili 32G hafıza kartı

Wifi kanalı
    Frekans: 2,4 GHz
    Standart: 802.11 b/g
    Görüş hattı alım aralığı: 15 m

Mesafe Ölçer
    Dalga boyu: 905nm
    Maksimum ölçüm aralığı: 1200m
    Ölçüm doğruluğu: +/- 1m
    Detaylı bilgi için lütfen özelden iletişime geçiniz fiyat 110bin TL

5439575859 Whatsapptan detaylı fotoğraf gönderebilirim

21/02/2025 fatura tarihli sıfır gibi kondüsyonda çok temiz M3 bronz kasa ister Compact olarak 50cm namlu 300cc tüp ile ister sniper versiyon olarak 70cm namlu 580cc tüp ile verilebilir. Fotoğraf ve detaylı bilgi için özelden iletişime geçebilirsiniz.

Compact versiyon :68bin

Sniper versiyon: 70bin

Fotoğraf ve detaylı bilgi için WhatsApp 05439575859

effectoyu prohunt fuarında yakından inceleme ve yetkili arkadaşlar ile birebir görüşmelerim oldu. bu güne kadar yerli markalar içinde gördüğüm en mükemmel malzeme kalitesi ve işçilik bu tüfekte diyebilirim. mekanik olarak tüfek benden tam not aldı gerçekten üzerinde ithal kalitesinden fazlası var diyebilirim. piyasaya sürüm konusunda yavas kalmalarının altınde emin olun ciddi bir arge ve geliştirme çalışmları var. Tüfeği görmeden önce ön yargılarım vardı fakat hepsi yerini hayranlığa bıraktı. Namlu konusunda ve ağırlık konusunda yapacakları iyileştirme ile muadili ithallere göre çok daha üstün bir model olarak ver yerli üretim olarak da dünya piyasasında ve ülkemizde biz kullanıcılara sunulacak. şimdiden emekleri için kolay gelsin diyorum yeni serinin ilk piyasaya çıkacağı günü bekliyorum.

arkadaslar kralın namlu yivleri ince açıldığından ve namlu içindeki pruzlerden dolayı namlu içinde kurşun sınanması oluyor ve pellet yivlere oturmadan sadece düz boru içinden çıkar gibi gidiyor dolayısıyla tüfeği ilk aldığınızda isabet iyi iken sonradan bozuluyor. Bunun için her 250-300 pellet attıktan sonra wd40 ve fırçalı harbi ile namlu içini güzelce temizleyin isabet daha iyi olacaktır. Buna rağmen 50 metrede grupman 3-4 cm altına dusmuyorsa Namluda ve namlu ucu crownda sorun olabilir.

Evet arkadaşlar tüfeği topladım gerçekten Mustafa abimizin emeğine sağlık parçalar cuk diye oturdu tufege. Maglumunuz tüfek 6.35 den 5.5 a geçince hız çok yüksek çıktı tüfek oynamadan 18 gr jsb ile 980-990 gibi bir crono değeri verdi. Bu hız grupmani etkileyeceği için Reg. basıncını 130 bardan 110 bar a çekip çekiç yayından da 18gr 920-930 aralığına çektim. Bu zaman zarfında ayarlamalar için ugrastigim icin grupman için vakit bulamadım. İnşallah yakın zamanda grupmanda yapıp burda yayınlayacagim.