alitekin adlı kullanıcının mesajları

    Gece gündüz kullanıma uygun video kayıt özelliği pusula açı ölçer wifi görüntü transferi ve 11-22 raya uyumlu bağlantı ayağı orj. pili ve çantası ile birlikte verilecektir. 18.999tl

    effectoyu prohunt fuarında yakından inceleme ve yetkili arkadaşlar ile birebir görüşmelerim oldu. bu güne kadar yerli markalar içinde gördüğüm en mükemmel malzeme kalitesi ve işçilik bu tüfekte diyebilirim. mekanik olarak tüfek benden tam not aldı gerçekten üzerinde ithal kalitesinden fazlası var diyebilirim. piyasaya sürüm konusunda yavas kalmalarının altınde emin olun ciddi bir arge ve geliştirme çalışmları var. Tüfeği görmeden önce ön yargılarım vardı fakat hepsi yerini hayranlığa bıraktı. Namlu konusunda ve ağırlık konusunda yapacakları iyileştirme ile muadili ithallere göre çok daha üstün bir model olarak ver yerli üretim olarak da dünya piyasasında ve ülkemizde biz kullanıcılara sunulacak. şimdiden emekleri için kolay gelsin diyorum yeni serinin ilk piyasaya çıkacağı günü bekliyorum.

    2014 model Ford Fiesta 1.25 trend var. Orjinal 11.400 km de beyaz kaza değişen boya yok tertemiz. Sıfır kokusu içinde sigara icilmedi. 43.500tl. Bursa da araba.

    arkadasa bende yardım teklifinde bulundum bana whatsuptan resimleri gönderdi nasıl oring takması gerektiğini yada manometre arızalı ise temin edebilecegimi söyledim bir teşekkürü bile çok görüp cvp verme zahmetinde bile bulunmadı.


    Mustafa abininde dediği gibi yardım istediği kişilere pek kaale almayan biri sanırım.

    arkadaslar kralın namlu yivleri ince açıldığından ve namlu içindeki pruzlerden dolayı namlu içinde kurşun sınanması oluyor ve pellet yivlere oturmadan sadece düz boru içinden çıkar gibi gidiyor dolayısıyla tüfeği ilk aldığınızda isabet iyi iken sonradan bozuluyor. Bunun için her 250-300 pellet attıktan sonra wd40 ve fırçalı harbi ile namlu içini güzelce temizleyin isabet daha iyi olacaktır. Buna rağmen 50 metrede grupman 3-4 cm altına dusmuyorsa Namluda ve namlu ucu crownda sorun olabilir.

    Evet arkadaşlar tüfeği topladım gerçekten Mustafa abimizin emeğine sağlık parçalar cuk diye oturdu tufege. Maglumunuz tüfek 6.35 den 5.5 a geçince hız çok yüksek çıktı tüfek oynamadan 18 gr jsb ile 980-990 gibi bir crono değeri verdi. Bu hız grupmani etkileyeceği için Reg. basıncını 130 bardan 110 bar a çekip çekiç yayından da 18gr 920-930 aralığına çektim. Bu zaman zarfında ayarlamalar için ugrastigim icin grupman için vakit bulamadım. İnşallah yakın zamanda grupmanda yapıp burda yayınlayacagim.

    bende 2014 fiesta var 1.25 motor lpg taktiracak kadar yakıt yok bence motorun ömründen yer baska da etkisi olmaz site düşünüyorum

    size tavsiyem vortex piston olan modellerden mod85 yada mod99 olabilir. Tüfek seçerken av bayiine gidip elinize bir harbi ve biraz incememed 5.5mm goturun eğer bu kalibreyi alacaksınız. Tüfeklerden harbi ile pelletlerin geçirin ve en dar namluyu tercih edin. Hatsan nin yaylı tüfeklerinde hız kazanmak için namlular biraz bol yapılıyor sanırım. Tüfeği aldıktan sonra da namlu girişine ve çıkışına güzel bir crown actirin farkı fark edeceksiniz.