basri adlı kullanıcının mesajları

    kayalık bölgede balığa giden arkadaşlar,gittiğiniz bölgede sivri burun karagöz bazı bölgelerde kaya kara gözüde denir varsa deniz analarının şapkalarının altında ve kollarında marula benziyen kısmdan ben makas kullanıyorum daha rahat oluyor kesip iğneye geçirin birkaçkez bu işi tekrarlayın,biz kenardan olta attığımız için stoperli şamandıra kullanıyoruz.bazen deniz anası ararken kilometrelerce yol katettiğimiz oluyor.en güzel tarafı yemin başka balıklarca çalınmaması.tek tehlikeli yanı deniz analarının yakması avuçiçlarine dokunmuyor ama yüzük altı gibi derinin ince olduğu yerleri yakabiliyor.

    bor minaralinden yapılan katkıların motoryağına katılanlarıda var bu mikro tanecikler yüzeye yapışıp orda kaldıkları için hem ilk çalıştırmalarda hemde hareket halindeyken daha iyi yağlama yaptığı için motor ömrünü uzatıp performansına katkı sağlıyor.ayrıca zor koşullarda sürekli çalışan şanzımanlar için yağa katkı olarak bor minaralinden yapılmış ürünler mevcut.teknoloji ilerledikçe araştırmalar yapıldıkça sanırım bu bormadeni çok başka yerlerde kullanılabilir.

    gücü yüksek silahlarda uzun namlu uzak mesafe atışlarında daha isabetli olur diye düşünüyorum.buda mustafa beyin dediği gibi piston boyuyla orantılıdır.uzun piston boyunda kısa namlu olursa saçma namluyu terkettikten sonrada piston hava gönderebilir.

    buluşmada görüşmek dileğiyle,sayımız git gide artıyor.kalabalık ortam güzel muhabbet gönül daha ne ister,mangalın yanında tavşan kanı çay, tedarik sağlam gideriz.tek eksiğim Glad yada AA oda çok yakında bu seferlik magnumla devam.

    senelik izinde bulgaristana gittim. diş sorununu hallettim derken.radyalde kılavuz patladı.sağ gözüme geldi.allahtan mercek bölümüne den gelmedi bir ay kadar sorun oldu ama şu anda iyi.T 12leri çifledik.yeni bir arkadaşa aldık.bir aksilik olmazsa birdahaki buluşmaya oda gelir.bir şaşkınlık olmazsa bana uyar görüşmek dileğiyle.

    uzun zamandan beri bir araya gelemez olduk.soğuk havada mangal daha keyifli olur.izinden döndük,ufak tefek sağlık problemlerinide halletik.bundan sonraki ilk buluşmada bende varım.

    (Ben Diana'yı hiçbir zaman WEİHRAUCH'a rakip olarak görmüyorum) WEİHRAUCH'ta sizin gibi düşünüp kendine dianayı rakip görmezse birkaç yıl sonra kapısına kilit vurabilir.Diana son dönemde sağlamlığın yanında gözede hitap etmeye başladı.bence pistonlu silah üreten her firmaya rakip olabilir.